כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מילים לתאר את זה... פשוט כנסו ותראו: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=208990
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:
-
- 69 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קוראים לו Riki-Oh: The Story of Ricky קטע מהסרט: אזהרה! מאוד מאוד אלים! לא לאנשים עם לב חלש http://il.youtube.com/watch?v=hnjY0No4X7I&feature=related\ ראיתי את הסרט המלא אתמול ופשוט נקרעתי מצחוק מההגזמות של הסרט הזה.. זהו סרט סיני שמבוסס על אנימה יפנית...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן! נדמה לי שבסביבות סוף ינואר-תחילת פברואר, ממש לפני תחילת סמסטר אביב, מתקיימים ימים פתוחים באוניברסיטאות השונות בארץ. אם יש מישהו שיודע את התאריך המדויק של היום הפתוח באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ואת זה של אוניברסיטת ת"א, אני מאוד אשמח. זה ממש חשוב!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי עלות המכשיר, משחקים מומלצים וציוד נלווה (ג'וסטיק נוסף, כרטיס זכרון..) וכו' (ועוד כמה דברים שלא נעלה על הדף...) אם אפשר אני מעדיף ב- ICQ # 97128616 ממתין, תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1399&CategoryID=294&Page=1 או http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=751&CategoryID=232&Page=1 תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-