עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark Respect,

עוד כמה ימים אני ניגש לתיאוריה אופנוע - עד 33 כח סוס יש לי רישיון לרכב פרטי רגיל 3+ שנים מה אני צריך ללמוד לתיאוריה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by vic1234,

מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by x-dude,

A Matter of Life and Death אחלה אלבום לאלו שאוהבים את מיידן (ויש פה כמה כאלו) ומטאל בכלל, ממש מומלץ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  4. הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by dbx22,

אני מדבר כמובן על סטרדיי נייט לייב. זה רק אני, או שהתוכנית הזאת לא מצחיקה? קורה שפעם בשנה יש שם קטע מצחיק, אבל לא יותר. תמיד הקטעים מוצגים ברמה גבוהה ויש סיפור ארוך ולא מצחיק, ובסוף לפעמים יש פאנצ' ליין בכלל לא מוצלח יש שם אנשים מוכשרים, אבל שום דבר פשוט לא מצחיק... זה רק אני?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by OR007,

כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by JottaGaming,

קחו את זה תעבדו על הרושם הראשוני שלכם מקווה שאהבתם אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. נפלו עלי שבועיים במקסיקו (איי איי איי) בסוף ספטמבר.. אני לא ממש מכיר את מקסיקו או מקומות טובים לבקר בהם, ולכן אני אשמח לשמוע המלצות אני מעדיף נופים על בטן-גב, ולא ממש רוצה להוציא יותר מדי על הסיפור הזה (זה שבועיים באמצע טיול אחר) אז מי שיכול לעזור - אני רושם נ.ב. האם חובה לקחת מלרון איתי או שחיסונים רגילים מספיקים?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Vega,

אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Andrey22,

לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by it4chi,

שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. אנחנו מתכחננים מסיבה ומתכונים לחבר ממיר של חשמל מ12 ולט מהאוטו ל220 עכשיו בשביל שהמצבר לא יגמר אנחנו נשאיר את האוטו דולק כל הלילה העם משהו עלול לקראות לאוטו עם נשאיר אותו עובד כל הלילה. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kinggil,

איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg

18. מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

מחפש אתר טוב של מכוניות יאני חדשות וכאלו...

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

מה אתם יכולים לספר לי עליו? מה הוא סיפר/טען?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. היי כולם! מישהו יכול להביא לי את כל הטאבים של השיר "אלמנה שחורה - הבריחה"... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by TermiNal,

סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים