עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…

2. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  3. Started by Iko89,

מישהו התנסה בהדרכת נהיגה אצל יואב קווה ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by stone cold,

בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by A-10,

כרגע, משודר אירוע הפתיחה של כנס המפתחים של אפל. יש מערכת הפעלה חדשה עם "זכוכית נוזלית" ושאר שמות מפוצצים כדרכה של אפל בקודש ... לידיעתכם.

7. Started by DanGer,

שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים

8. Started by url,

זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה המצב... יצא סירטון חדש לכרטיס מסך של NVIDIA ונחשו באיזה סיגנון...? הצעקה 1!! ;D :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  12. מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by mega1234,

אתר עם ביקורות על החטיפים בארץ : http://www.taquitos.net/snacks.php?category_code=84 Shoosh Snack Taste: These are kind of deceptive at first, but most people ended up liking them. They're similar in shape to cheese puffs, and when you first bite in, you get kind of a styrofoam-like texture and not much taste. But then the Shoosh Snack starts to dissolve in your mouth, and it kind of turns into peanut butter, both in consistency and taste. If you like peanut butter (the real peanutty kinds, like Skippy, not those awful kinds like Peter Pan that are loaded up with sugar) then you'll like these . Bissli Falafel Flavoured Snack Taste: These are short, cru…

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  14. הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  15. אחרי הסרטון המודלף, אנחנו מקבלים הצצה נוספת וקצת יותר רשמית לסרט הקומיקס העתידי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-רשמיות-באיכות-גבוהה-מתוך-הסרט-deadpool/

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש ואין לי מושג מה להוריד לתוכו אין לי אתרי משחקים וכו משיהו יכול להמליץ על תוכנות הורדה ודברים ותוכנות שצרכים במחשב חד תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  17. אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  18. אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by yoav9,

אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  20. אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

מה האינטגרל של 8 חלקי X בחזקת 3?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  22. אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by benor,

מישהו מכיר או שמע על שתי המכללות האלה? http://www.tradenet.co.il http://www.mibi.co.il אם לא, יש לכם המלצות אחרות? העדפה שלי היא לקורס אונליין דרך המחשב.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים