כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הוא עושה הכל... http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
\/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח) בקיי אס פי- איך הם? יש הצעות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחד מותאם לBF2 והשני מותאם לסימס2.
-
אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זה מה שרשום בעצות לשמירה על הסיסמא כשנרשמים לgmail...
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתם כבר? http://hwzone.co.il/articles/firstime1 אם מישהו לא הבין - המטרה היא להגיב שם בטוקבקים. כולם מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למכון\חדר כושר בתל אביב במחירים שפויים. שמעתי על גו אקטיב בוייצמן ובזמנו התאמנתי בג'ימי (הוא לא רע פשוט אני רוצה לדעת אולי יש משהוא יותר טוב ממנו ואולי גם יותר זול). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מדבר על החוק שאם קונים מכשיר מכל מקומשהוא אפשר לקבל עליו החזרים ברשתות הסלולאריות. למישהו יש מושג אם קבלה רגילה של PAYPAL תופסת? כי כעיקרון זה קובץ HTML פשוט שאפשר לשנות את שם הלקוח בכל רגע נתון, אני לא יודע אם זה תופס אצלהם.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-