כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
זה משהו עם We are the chiki-girls, you are the chiki-boys... משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראיתי כזאת מידת משקל, כמה זה בגרמים? לא מצליח ליצוא בגוגל :-X
-
לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב הכותרת די מפגרת אבל רציתי לרשום משהו שיעמוד בחוקי הפורום ויתאר את השאלה שלי(גם אם בעקיפין), בכל מקרה, שמתי לב שיש לי את האפשרות לשים אקומולטרים(הכוונה למספר הימורים שצריכים כולם להצליח כדי שאני ארוויח) רבים על הימור זעיר. אז סימנתי משהו כמו 10 אירועים שונים בעלי יחס זכיה של בין 2 ל-10(יחס זכיה של 10 יקנה לי רווח של 9 שקלים על כל שקל הימור), ושמתי לב שעל כל שקל שאני אשים אקבל באיזור הכמה מאות מיליארדים של שקלים. עכשיו מיד תחשבו ותגידו, אם הרווח הוא 500 מיליארד שקל אז הסיכוי לכך הוא אחד ל 3 טריליון, אבל לא הנקודה. בוא נגיד שהסיכוי הזה מתממש(אמנם מזערי, אבל לא בלתי אפשרי), אז מה יקרה, או, כמה ישלם לי האתר על הזכיה?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://nikita.hro.nl/downloads/movies/draft.wmv כל מילה נוספת, מיותרת.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן לא זוכר את השם המדוייק של הסרט הסרט הוא על רובוט ( סרט ישן) שהרובוט הזה היה איזשהו פיתוח צבאי ואז הוא בורח ומתידד עם בחורה וכולם מנסים לתפוס אותם . תודה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 techtv!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תגידו, הפירסום באתר יד2 עולה כסף? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ההודעה נרשמה ע"י DStrom מהמשתמש של אחי ( אין לי כוח להחליף) OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device טוב בכמה מילים מרכיבים את זה כמו זיכרון וזה נותן אופציה באמצעות פוטנציומטר להעלות מתח לזכורונת עד 3.9 כל מי שרוצה ורציני שייצור איתי או עם אליאור ( the byter ) קשר המחיר סביב ה300 שקל. ולצורך הדגשה: אין כאן רווח כלל! אנחנו רק רוצים מינימום של הזמנה שאנחנו עוד לא יודעים כמה זה יהיה המכשיר נקנה ישירות מהיבואן של חברה OCZ .
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-