עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Miyota,

מה אתם חושבים על ההגנה החדשה הזאת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83337&sid=10 "המערכת מנצלת מנגנוני תיקון המסייעים למחשבים להתמודד עם תקליטורי CDROM ו-DVD שנשרטו." ואם תצא תוכנה שתבטל את המנגנונים האלה? אני חושב שזה ממש לא רציני.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by manbot,

זה סרט כל כך מצחיק, אני פשוט רואה אותו שוב ושוב וכל פעם פשוט בוכה מצחוק. http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf תהנו!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by someone,

אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by someone,

מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by SUBX2,

עשיתי חיפוש ואנמי לא מוצא אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by desert,

יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yambtz,

http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by someone,

מישהו מכיר אותם?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by yuvalkob,

טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

חידה דיי קלה: יש לנו 10 שקים עם 10 מטבעות. ב 9 שקים יש 10 מטבעות שכל אחת מהן 10 גרם. ובשק נוסף יש לנו 10 מטבעות שכל אחת מהן שוקלת 9 גרם. ע"י שקילה אחת על משקל דיגיטלי צריך לדעת באיזה שק יש את המטבעות ששוקלות 9 גרם.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by o07,

שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by riddle,

שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  23. ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by kremlin,

שלום אנשים!!! מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים דברים מן האתר הזה ואיך אפשר לשלם עם אני גר בישראל. נ.ב. עדיף שזה יהיה עם תמונות או עם הסברים מובנים מאוד כי אני ממש לא מבין בזה. בתודה מראש לכל העונים!!!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.