כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0HN7VQ3CK3EZ5176IUBX916SGP אין לי מושג מה השם של השיר,ואני חייב לדעת תודה.!! מצטער על האיכות של השמע הלא כלכך טובה, אנא עזרו.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני רוצה ללמוד ואני אוהב מאוד מחשבים אני איש מחשבים ככה מהשטח מבין טוב מאוד מפרמט ומתקן תלות ללא הרף אבל בשביל להתקדם צריך ללמוד הלכתי ובררתי אמרו לי שאני יכול ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה ואין לי בגרות אבל אבל אמרו לי שאני לא צריך בגרות מלאה אלה רק 3 אנגלית 3 מתמתיקה ו2 עברית אני רוצה להתייעץ איתכם אנשים אם כדיי ללכת על זה? האם יש שוק למקצוע? האם מישהו יכול לספר מנסיון אישי מה לומדים והאם שווה ללמוד את זה? אני אישית מאוד רוצה להתקבל לעבודה בחברות גדולות כמו מייקרוסופט גוגל אינטל HP וכו'... בהייטק הכוונה האם הלימודים ההאלה יאפשרו לי מפתח כניסה למקומות כאלה גם אם אין לי בגרות מלאה? :s05: תודה מאוד רבה לעוזרים וליועצים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תגידו האם ניתן למשוך סכום של 704 שח מהבנק ?כי זה מה שרשום לי בתדפיס שהוצאתי רק עכשיו שמתי לב וזה קרא כבר לפני איהז חודשיים רק אחשב ראיתי ?האם יתכן שזה טעות או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוף היה לי כ"כ משעמם.. ומלא מצתים וקופסאות גפרורים "במקרה" בחדר (לא שאני מעשן). http://www.youtube.com/watch?v=n1MibYIurvE מומלץ לראות עד הסוף אתה מלמטה: זה לא אמור להצחיק
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל וללמוד במכללת HackerU הם מבטיחים עבודה לאחר סיום הקורס מישהו שמע עליהם? הם טובים? אשמח לחוות דעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נכנס לתומי לאתר Walla מדפדף בכתבות , ואופס נפתח לי חלון בדיוק כמו של חדשות וולאה ומה יש שם ? לקח לי כמה דקות להבין שהם בנו בדיוק את הדף של החדשות אבל בגרסא של פרסומות של סלקום !!! אני תוהה ולא מבין לאן נכנסתי , ומה קורא עם האתר של וואלה . חוץ מזה כל הזמן קופץ לי הפלאש המעצבן הזה של וואללה ושל תפוז ! צריך לעשות מרד צרכנים על האתרים המפגרים האילו !!! קישור : http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ads/cellcom
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני תוהה אם ניתן לקבל אישור אם קיבלתם את הדוא"ל עם התשובות והאם אני משתתף בהגרלה או לא. (אחרת איך אני אוכל לדעת שלא קרתה איזו תקלה?) שלחתי את התשבות ובנוסף ציינתי את הנ"ל אך לא קיבלתי כל תשובה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת ? ואם אפשר, גם את האתר
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך הזמנה של ג'ימייל, לא ידעתי איפה לרשום זאת. את ההזמנה ניתן לשלוח לאימייל: ptyahoo_torrent@hotmail.co.il אם זה לא חוקי או משהו אני מתנצל. תודה, Ptyahoo.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-