עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

מצאתי את זה באחד הפורומים:

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by דרייבל,

http://www.youtube.com/watch?v=6QKiXYhW-XU

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by greenich,

אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178038,00.html עכשיו אישתו לשעבר מודיע שאחד הילדים שלו הוא בעצם לא שלו אלה מתרומת זרע!? תגידו מה יהיה איזה מזל נאחס נפל אליו הוא שבאתמ כולם סתם רוצים לדפוק אותו? קודם הוא פדופיל אחרי זה מתאסלם אחרי זה מוצאים קוקאין בתחתונים שלו ועכשיו זה מה יהיה תגידו

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by wooper,

היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by EasyPooper,

http://www.youtube.com/watch?v=tkjyZHZhokM&feature=related מפחיד? מצחיק? מתוך הקומנטס

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  7. יש קטע מיתרים כזה שחוזר על עצמו ברקע. משום מה הוא מוכר לי ממנגינה אחרת ששמעתי, משהו דרמטי כזה בסגנון רקוויאם לחלום תזמורתי כזה עם כינורות ומיתרים וכו'... מישהו מכיר או מוכר עם מנגינה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  9. תקף רק היום 29.7 ולבעלי כרטיס LifeStyle כולל: מקלדות, עכברים, רמקולים, עיניות, רשתות אלחוטיות. תנצלו את זה למי שיש כרטיס

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  10. אני רוצה לעשות הזמנה של כמה מאווררים וכבלי IDE עגולים מחנות שנמצאת בחו"ל, אבל הבעיה היא שאין לי וויזה. אז אם מישהו עושה גם כן הזמנה מחנות שנמצאת בחו"ל, והוא הולך להשתמש בוויזה אז בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי. אני אשתתף בעלויות המשלוח. נערך: לא ממש שיניתי את ההודעה, אני רק הוספתי משהו אליה במקום לפתוח הודעה. בנוגע למה שכתבתי מקודם פה בהודעה, זה עדיין תקף. עכשיו, לענייננו: אני רוצה להזמין מJAB TECH כמה מוצרים. שמתי לב שיש שלוש שיטות משלוח (יש ארבע אבל אחת עולה 54 דולר אז היא לא באה בחשבון): USPS GLOBAL PRIORITY USPS AIRMAIL PARCEL POST USPS AIRMAIL LETTER-POST בבקשה תסבירו לי מה כל אחת מהם אומרת??? וגם עוד משהו: מחיר המשלוח של האתר הזה לישראל מתחיל מ-10 דולר. יש חנות אחרת, שע…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by FresH-MeaT,

לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by co11,

מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  16. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by MYST,

??? מאיפה הלוגו שלהם מוכר לי ? http://2share.co.il/HomePage.aspx וגם הוא במצב BETA שזה בכלל מסגיר על משהו

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  19. איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by STi,

שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Xilver,

איך אני פותר תרגיל כזה? 2e^2x = 3e^x

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.