עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nice-1,

אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by Jack_g,

מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 1,

אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by t d,

www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

הלו מה קורה? ראיתם את הקליפ החדש? אני חושב שהשינוי שהם עושים יהפוך אותם לטובים נראה לי שהם סוף סוף נכנסו למטאל חזק! אני אהבתי מאוד למרות שזה לא ממש מראה את השינוי שהם עשו רק בעוד איזה חודש נדע שיצא הדיסק יאללה ביי!

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by moskitos,

לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by ccc,

70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MishaK,

[urlhttp://www.aquada.co.uk/aquada/homepage.jsp?flash=true]

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by fuckzone,

אמ...דרמל יכול לשייף עץ?ועם כן אפשר לינק לראש מתאים? ???

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by HFDO5,

קיבלתי פרסום מהאתר גיימר על כל התחרויות והדברים שיהיו באותו היום בסוף הפרסום היה כזה כתוב "בחסות: נטויז'ן הד-ארצי גיימר בלה בלה בלה בלה אבל היה חסר שם משהו.. מה עם הפורום שלנו הוא לא משתתף?! שיפרסמו גם אותו חוצפה לדעתי :mad:

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.

17. Started by someone,

Ben sends a reminder of ATI chat that will take place today at 4PM EST. Server: irc.progameplayer.com Channel: #Rage3D Guests: [glow=red,2,300]Ben Bar-Haim (Vice President of software)[/glow] Joe Chien (Director of OpenGL and R300 software) Kerry Wilkinson (Director of DirectX and R200 software) Terry Makedon (Senior Product Manager of software)

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Click Here LOL ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by waizman,

http://www.aestheticdesigns.net/funny/properenglish.html ;D

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by michaelsko,

שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by amir.o,

ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר דרך ה- windows media player הוא מנסה להתחבר אבל לאחר כמה זמן הוא מודיע שהוא לא הצליח וממשיך הלאה מישהו יכול לבדוק אם זה רק אצלי ? תודה.

23. Started by Ewingum,

http://gtwy.hl2arena.com/images/dllsource.jpg ROTFL!!!! :lol: קרדיט לAviram_K ששלח לי באיציק

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by alienchickenpie,

אני ממש דואג בקשר לחשמל סטטי, אתם יכולים להסביר לי איך להימנע? אם אני אעשה את הכל יחף על הרצפה עם כפפות ניילון זה יספיק?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??

• 5 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.