עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  2. זה משגע אותי!!!!!! למה אי אפשר להעלות לפה תמונות? >

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by yoss,

"מצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS3 לראשונה בישראל מצלמה דיגיטלית זהירה בגודלה המפיקה סרטים דיגיטליים באיכות מדהימה..." אם תפילו אותה היא תיזהר לא להישבר! איך לא חשבו על זה קודם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=605125

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by YNT,

שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

6. Started by giliboy,

הכי פשוט הכי יפה.... ראשונה שלי..

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by cellular777,

פרסום עולה כסף.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Ewingum,

http://news.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=0&id=291687 :ylsuper: http://www.brava.com/how-use.html עריכה - כל הזכויות שמורות למישה שגנב מe-r-a-n ;D

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by NuXeR,

יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by MiniMizer,

מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. היי חברה המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה אז החלטתי לעשות אותו כשרת קבצים מסוג FTP.. הקבצים הנשמרים עליו הם חוקיים והפאב עצמו חוקי. אז אני מבקש בבקשה בלי נסיונות פריצה והעלת קבצים לא חוקיים ;D ;D ;D דרך אגב יש שמה סרטון קורע של שני מפגרים הולכים פוגו!! ממש מצחיק (FOGO.WMV) חוץ מזה יש כבר על הפאב מלא תוכנות כולל תוכנות O\C ודרייברים. IP: xxx.xxx.xxx.xx USER: anonymous PASS: theking אם יתכנו עידכונים בIP הIP החדש יפורסם בתרד הזה. ביי הורדה\העלה נעימה. עריכה: מומלץ להשתמש בתוכנת FTP כגון FLASH FXP.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  13. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by e.t,

TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by benor,

שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

אני מחפש מקום שאני יכל לעלות אליו קבצים ולתת לקבצים הללו לינק מאתר אחר. מישהו יודע איפה יש אתר כזה ?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!

• 5 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.