עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ngc224,

שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by A-L-o-n,

איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by arik100,

שלום, איפה אתם ממליצים לקנות מיטה וחצי , ספת נוער? באזור המרכז , תל אביב-רמת-גבעתיים תודה מראש ואם אתם מבינים , מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  4. כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  5. על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by DannyGG,

מידי פעם אני אוהב לשים פה דברים שאני עובד עליהם אז הנה משהו חדש http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-caving-in http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-samply-fun תגובות יתקבלו בברכה *הטראק יעבור עוד ליטושים בעיקר בסאונד, אבל בגדול זה הקטע הסופי **עודכן

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by Invisible person,

ידוע שוירוסים מזיקים לתוכנה. לפעמים צריך לפרמט בגללם, למחוק דברים וכו'. הם כמו מחלה שמתפשטת במערכת הפעלה וגורמת לשיבוש בתפעול המערכת. אבל מה לגבי החומרה? יש וירוסים שיכולים לגרום נזק לחלקים חומרתיים או שהדבר אינו הגיוני? קיים וירוס שיכול לשתק את המעבד בצורה כזו שאין אפשרות לתקן אותו? אגב, השאלה עלתה בעקבות מייל שקיבלתי על כך שמסתובב וירוס שהורס את הדיסק הקשיח...בטח שמעתם כבר.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by PeaS,

תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  9. http://www.likud.org.il/images/invitation.jpg wtf mate @_@

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  10. מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by lenova,

כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by vinipyx,

יו אני לא מאמין סוף סוף הרגעה הזה יגיעה מחר אני בבקום :yelclap: :yelclap:

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by icebreak,

www.demo.com/demo/demonstrators/2004/video/total.asx סרט מדהים על מציאות מדומה (האמת שזה כלכך אמיתי שזה בכלל לא מדומה) ----------------------- מראה שבנויה מעץ, בהחלט יפה: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/mirror.html סרט שמדגים את איך ה"מראה" עובדת: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/smallmirror.html

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

מישהו מכיר לוחות למכירה של ציוד מלבד NANA ו-PCPRO?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by Morfix,

היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. LOL, אני יושב לי לתומי ומדבר בICQ, פתאום קופצת לי הודעה מLOVER-BOY והוא אומר שהוא רוצה לדבר איתי על משחקים. אני אומר לו, מה אתה משחק, אז הוא אומר שהוא רוצה לשחק אנרכי און-ליין. הנה תמליל השיחה הארוכה שלנו, שבמהלכה הוא קרה לי "אדוני" כל שניה. מה הוא חושב, שאני לצן החצר?! ההיסטורי: SpiritKnig 08/05/20 20:31 where are you from? lover-boy 08/05/20 20:31 egypt SpiritKnig 08/05/20 20:31 Oh lover-boy 08/05/20 20:32 what ? SpiritKnig 08/05/20 20:32 ok SpiritKnig 08/05/20 20:32 What do you like to do? lover-boy 08/05/20 20:32 any thing SpiritKnig 08/05/20 20:32 Do you play games? lover-boy 08/05/20 20:32 yehhhhhhh SpiritKnig 08/05/20 20:32 Which? lover-boy 08/05/20 20:33 but…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by Ewingum,

נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by yoav9,

אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  20. הבאתי בוכנה ואני רוצה לעשות ממנה מעפרה לסיגריות אבל יש בתוכה הרבה כתמים של פיח מהשמן שהיה במנוע יש דרך לנקות את הכתמים האלה? הנה תמונה: תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  22. אני טוחן בעצמי.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. Started by BiG_BuG,

איזה בחור מסכן עם הונדה החליק לתוך התעלה, ושיתף את החוויה שלו עם הפורום. רק תראו מה עשו לו שם : http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=379539 אני מת פה, הרבה זמן לא צחקתי כך

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  24. אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by chupie,

יש כאן אולי מישהו שיכול בבקשה לפרסם "טריקים" למיניהם לממיר הדיגיטלי של מת"ב דיגיטל ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים