כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי טעם חופשי, רק לא שיר שקט כי אני עלול להרדם מאחורי ההגה. בבקשה תמליצו על שירים טובים וחדשים.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך לקבל לשם תשלום ממשהו אני רוצה לדעת איך אני יכול למשוך את הכסף לכסף מזומן אם יש לי כ.אשראי בינלאומי ? יש אפשרות לעשות את זה זה הגיוני אבל אני לא מצליח לבחור בנקים מישראל... יש למשהו מושג ?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לעשות מתיחות ב-1 באפריל בסגנון 10 המכות של פסח : דם - לטפטף טמפון ספוג בדם לתוך ספל קפה של מישהו צפרדע- לפזר צפרדעים בבית של מישהו או לשים לו מממ "ראשנים " בספל שתייה כינים -לשים למישהו כינים או פשפשים על השיער ערוב - מממממ לזרוק אותו בג`ונגל? דבר - לשים לו גופות של עכברים מתים בבית חיחחח שחין - לצייר לו פצעים ושהוא יחשוב שזה אבעבועות רוח ברד - לזרוק על מישהו קרח מהגג ארבה - לשים לו חגבים באוכל חושך - לסגור לו את האור שהוא בשרותים מכת בכורות - לרצוח את הבן שלו! מה דעתכם בנושא?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אומן סיני מצייר בחול בצורה מדהימה ביותר. http://www.prabhums.org/sand/sand.wmv
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נגיד ניקח את DEAD SPACE, אני לא יודע איפה כדי לי לשחק בוא... מצד אחד הגרפיקה והשליטה, מצד שני מסך גדול יותר ושליטה קצת פחות.. לאלה שיש גם וגם - איך אתם מחליטים?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זהו הביטוי: צריך לחשב את הגבול שלו (Wolfram alpha נתן את המספר אבל לא את הדרך) קורס חדוו"א 1מ אם זה משנה... רב תודות..! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מישהו יודע/יש לו את הרשימה של היבואנים השונים (אלה שהם לא חנויות...) תודה רבה מראש MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-