כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז לפני שאני אתחיל, אני יודע שזה ממש לא קשור בשיט לפורום HWZONE, אבל היי, בואו נודה בזה, פורום כללי היה הפורום הכי שימושי להרבה אנשים בהרבה נושאים, אז החלטתי שכן שווה לכתוב פה את השאלות לגבי העניין. בכל אופן, בקרוב [באזור אמצע דצמבר] אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. אחרי שאספתי הרבה כסף [והרבה זה 40,000 פלוס]. אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. הכיוון שלי זה טיול של חודש בניוזילנד ו-2-3 באוסטרליה. בדרך חזרה לעשות איזה שבועיים-חודש בתאילנד ויאללה הביתה. את הטיול אני מתכנן לעשות לבד. ומכאן גם באה השאלה הראשונה של. האם מוכרות לכם דרכים להצטוות לאנשים טרם תחילת הטיול? האם יש פורומים או מקומות בהם אני יכול לחפש אנשים שעושים טיול בתאריכים מקבילים ע"מ לטוס איתם? אני לא מ…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
האימון: 1) יש להדפיס מספר פעמים ולאחר מכן לגזור 2) את התרגיל יש לבצע פעמיים ביום לפני העבודה ולפני השינה.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בתרגיל הזה, הנושא: מקומות גיאומטריים. יש לי שלושה דפים של נסיונות ומשומה כלום לא יוצא. התרגיל: http://img717.imageshack.us/img717/9507/09012011178.jpg תשובה: bx+2ay-ab=0
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
בסגנון הפירצה, the good shepherd,אפילו נפלאות התבונה מתאים.. יש המלצות?? אני מחפש ולא מוצא שום דבר אוף ראיתי כל דבר שיש. spy game , השתול,השתולים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. אם אתם מכירים אולי אתרים שמוכר טלפונים סוללרים חדשים (לא משנה מאיזה מדינה) אז בבקשה תרשמו פה כתובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en למי שעדיין לא התנסה בפלא הזה, הרשו לי להמליץ על Google Suggest. בהסתמך על חיפושים של אנשים אחרים מנוע החיפוש מנסה להציע מילות חיפוש נפוצות. עובד גם בעברית. התחילו להקליד מילת חיפוש ומייד תקבלו רשימה של מילות חיפוש וצירופים נפוצים. בנוסף תוכלו לראות את מספר התוצאות שיתקבלו לחיפוש וכך להעריך את התוצאות. בעזרת העכבר ניתן לבחור מהרשימה ולבצע את החיפוש המוצע. ניתן גם לגלות דברים מעניינים על החיפושים שאנשים עושים. כאן רשמתי את המילה "רכבת" וקיבלתי רשימה של הצעות. אני חושב שחלק מההצעות גובלות בקריאת מחשבות. ופה המילה "סקס". תראו מה אנשים מחפשים - "סקס בחינם", נו באמת.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
-
לשום לכולם פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לכמה שיותר עוקבים ופרגונים ובטח שצפיות מצדכם. כרגע משחק בעיקר וורזון וזה התוכן שאני מעלה אבל בטוח בקרוב יצאו משחקים חדשים ואשחק גם בהם ואעלה ואסקר כל מה שצריך . מקבל ביקורות לכל הצדדים כדי ללמוד ולהתשפר זה הסרטון האחרון שהעלתי: אשמח גם אם תראו את הערוץ עצמו ותפרגנו בעוקב https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
סרט הקומיקס הגדול הבא של האחים וורנר מעלה הילוך עם קדימון חדש וחביב, בצל הדיווחים על שינויים של הרגע האחרון שמבוצעים בו אחרי ההצלחה הגדולה יחסית של Batman v Superman, למרות הביקורות הלא-ממש-מחמיאות שקיבל, נראה כי באולפני האחים וורנר מתפנים לקידום בכל הכוח עבור הסרט הגדול הבא שלהם – Suicide Squad, שמהווה מעין גירסה אלטרנטיבית של 'הנוקמים', על טהרת החבר'ה הרעים. בטריילר חדש, שנחשף במסגרת טקס פרסי הקולנוע של MTV, ניתן לראות עוד קצת מחברי הצוות השונים והמטורללים, לצד איזכור דמותו של סופרמן ואפילו הופעת אורח קצרה של איש העטלף בכבודו ובעצמו, שישחק תפקיד צדדי (לא ברור מי יהיה השחקן שיגלם אותו) בסרט ומבהיר כי מדובר בנסיון לבנות יקום קולנועי רציף ומסועף בהתבסס על …
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Part I : http://www.albinoblacksheep.com/flash/love.php Part II : http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-