כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!
-
היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד אם זה מקלחת-אוכל-טלוויזיה-מחשב-שינה או כול דבר אחר לחלקנו יש מישהו מהמין השני להעביר את הזמן ביותר כיף, לפעמים ישנים איתו ביחד לפעמים לבד, ואז מתעוררים, אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הרבה שנים בגלקסיה רחוקה רחוקה מכאן... סתאאאם..בהתקף נוסטלגיה החלטתי לבדוק האם אני לבד כאן או שיש כאן עוד פליטי שנות ה 80 המוקדמות שבשנים האלו קיבלו את המחשב הראשון שלהם. ובמידה ואתם שם מעניין מה המחשב שקיבלתם? אצלי זה היה atari 800XL ,אני זוכר כמה קינאתי בחבר העשיר שלי שהיה לו apple IIe שהיה המחשב הראשון שניתקלתי בו. אז זהו במידה וזה אומר לכם משהו תשתתפו..לא שאני צופה הפתעות אבל מי יודע... the Z-Guy
-
- 87 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-