כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד אם זה מקלחת-אוכל-טלוויזיה-מחשב-שינה או כול דבר אחר לחלקנו יש מישהו מהמין השני להעביר את הזמן ביותר כיף, לפעמים ישנים איתו ביחד לפעמים לבד, ואז מתעוררים, אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הרבה שנים בגלקסיה רחוקה רחוקה מכאן... סתאאאם..בהתקף נוסטלגיה החלטתי לבדוק האם אני לבד כאן או שיש כאן עוד פליטי שנות ה 80 המוקדמות שבשנים האלו קיבלו את המחשב הראשון שלהם. ובמידה ואתם שם מעניין מה המחשב שקיבלתם? אצלי זה היה atari 800XL ,אני זוכר כמה קינאתי בחבר העשיר שלי שהיה לו apple IIe שהיה המחשב הראשון שניתקלתי בו. אז זהו במידה וזה אומר לכם משהו תשתתפו..לא שאני צופה הפתעות אבל מי יודע... the Z-Guy
-
- 87 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
-
http://depositfiles.com/files/8191850
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SjNyHf65OUc&mode=related&search=
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EbbPYfW2s-E
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
[h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?
-
- 92 תגובות
- 4.8k צפיות
-