עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zniibidl,

האם יש לו אתר? כיצד ניתן ליצור קשר אני צריך water filter למקרר מדגם מג'יק ואני צריך לשם כך ליצור קשר עם היבואן תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by sbarbz,

בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ancient1,

הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by iem,

האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GanJaval,

יש לי יום הולדת היום . בן 15 את האמת מבואס (בגלל בת ) אהה והזמנתי מנעה היום כמה מוצרים : Steelpad S&S Icemat Audio - Siberia Logitech® G5 Laser Mouse OEM מה אתם אומרים ?? אבל לא יודע כל כך רציתי את זה ואני לא כל כך מאושר שסוף סוף יהיה לי בנות בנות הורסות הכל

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by rambo,

לפני כמה זמן, אכלתי ארוחת צהריים. וחתכתי את השניצל לא עם סכין ומזלג, אלא עם כף. וכשחותכים עם כף, צריך לשחק עם זה עד שזה מצליח לחתוך... אז בקיצור, בטעות העפתי את האוכל על עצמי ועל השטיח.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by meowmix,

בעמוד הראשי של Hwzone יש קישור לכתבה על מקררי אוויר עבור מעבדים של חברת Scythe. וזה מה שכתוב על הקישור: "חלוצי הקירור של Scythe החברה היפנית מנסה להציב אלטרנטיבה איכותית לגופי הקירור של החברות המובילות בשוק - רקוויאם לקירור אוויר" מכיוון שרקוואים הוא תפילה וטקס (וגם סוג של יצירות מוזיקליות המתלוות לטקס) לעילוי נשמות הנערך בד"כ לאחר טקס קבורה ניתן להסיק שהכתבה עוסקת בכך שעתידם של מקררי האוויר עבור מעבדים אינו וורוד, וזאת בגלל מוצריה של חברת Scythe. אז זהו שלא.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by THE FOX,

מה שם השיר בקליפ הנ"ל,תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370362,00.html

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by david32,

לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  17. יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ChrisBrown,

אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by bay,

מצאתי מוכר ויצרתי איתו קשר בדבר למחיק ההצעה שלו היא 500$ בשביל שלוש נטבוקים של אסוס ומשלוח DHL... לי זה נראה בחינם אני בקלות יכול לאסוף קנייה קבוצתית של 3 מחבים ולהרוויח כמה גרושים הבעיה היא איך לדעת שהמוכר לא דופק אותי?

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SyndromE,

הנה שיטה יפה שעובדת - אפשר לסגור\לאטום שקיות (חטיפים וכו') בקלות וללא התופסנים המרגיזים האילו http://www.youtube.com/watch?v=lhSgTq4wRT8

23. אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by e.t,

TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.