עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  2. אני רוצה לעשות הזמנה של כמה מאווררים וכבלי IDE עגולים מחנות שנמצאת בחו"ל, אבל הבעיה היא שאין לי וויזה. אז אם מישהו עושה גם כן הזמנה מחנות שנמצאת בחו"ל, והוא הולך להשתמש בוויזה אז בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי. אני אשתתף בעלויות המשלוח. נערך: לא ממש שיניתי את ההודעה, אני רק הוספתי משהו אליה במקום לפתוח הודעה. בנוגע למה שכתבתי מקודם פה בהודעה, זה עדיין תקף. עכשיו, לענייננו: אני רוצה להזמין מJAB TECH כמה מוצרים. שמתי לב שיש שלוש שיטות משלוח (יש ארבע אבל אחת עולה 54 דולר אז היא לא באה בחשבון): USPS GLOBAL PRIORITY USPS AIRMAIL PARCEL POST USPS AIRMAIL LETTER-POST בבקשה תסבירו לי מה כל אחת מהם אומרת??? וגם עוד משהו: מחיר המשלוח של האתר הזה לישראל מתחיל מ-10 דולר. יש חנות אחרת, שע…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  5. כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by stingeR-,

מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by idofr,

אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  10. חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://nikita.hro.nl/downloads/movies/draft.wmv כל מילה נוספת, מיותרת.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Ancient1,

הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. ההודעה נרשמה ע"י DStrom מהמשתמש של אחי ( אין לי כוח להחליף) OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device טוב בכמה מילים מרכיבים את זה כמו זיכרון וזה נותן אופציה באמצעות פוטנציומטר להעלות מתח לזכורונת עד 3.9 כל מי שרוצה ורציני שייצור איתי או עם אליאור ( the byter ) קשר המחיר סביב ה300 שקל. ולצורך הדגשה: אין כאן רווח כלל! אנחנו רק רוצים מינימום של הזמנה שאנחנו עוד לא יודעים כמה זה יהיה המכשיר נקנה ישירות מהיבואן של חברה OCZ .

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Chymes,

מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Raul,

אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה עוד אתרי חומרה אתם מכירם ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by waizman,

שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  25. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.