כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן היום קניתי מוצר מ EBAY בעלות של 28.99 דולר באתר של PAYPAL הודיעו לי שירד לי 113 שקל Conversion from: -113.16 ILS Conversion to: $28.99 USD Exchange rate: 1 Israeli New Shekel = 0.256203 U.S. Dollars איך זה יתכן אם הדולר היום 3.78849585 לוקחים אולי עמלה ?? כי זה אמור לצאת 109 שקל. תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
על רקע התחזיות הקודרות למחסור חמור בשבבי זיכרון והתייקרויות חדות ב-2026, קול אחד בתעשייה מנסה להרגיע את הרוחות. אדוארד קריסלר מ-Sapphire טוען כי גל ההתייקרויות הנוכחי נובע בעיקר מפחד ואי-ודאות, ומעריך כי השוק יתחיל להתייצב בתוך חצי שנה בלבדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השאלה פשוטה: האם ריצה פעמיים בכל יום(או לחילופין, פעם בכל יום), כל יום במשך השבוע לאדם אשר כרגע לא נמצא בכושר עלולה לגרום נזק לגוף? האם ישנו סף שלאחריו כל המוסיף גורע?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני בן 17 ואני לא יודע כמה יעלה לי ביטוח על הרכב שלי דייהו סופר רייסר 1995 מנוע 1500 חוץ ממני נוהג גם אבא שלי אין לו שום תאונות שהוא עשה יש לו וותק של 15 שנה על הכביש אני לא מוצא מקום נורמאלי להשוות מחירים
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה את הכל . פותחים דיון אחד , שכל המטרה שלו היא ספאם טהור ואיכותי , יהיו שופטים שישפטו את ההודעות ובסופו של דבר מישהו יקבל פסלון נחשק , בעיצוב בלעדי של אחד המעצבים הידועים בעולם העיצוב , שיתנוסס עליו SPAMMER באותיות גדולות ( פונט 200 בערך ) . יתרון אחד יהיה לדבר הזה : הת'ראד הספציפי הזה ימשוך את כל הספמרים מהאתר , וירכז את כל ההודועות המיותרות שלהם בחלקים אחרים של הפורום לת'ראד אחד בודד . איפשהו זה יביא לדיכוי הספאם וזה גם יתן מקום ובמה לפרוק את זעמם של כל אותם המשתמשים שלא יכולים לעבור שעה בלי לתקוע הודעה "כן אתה צודק " , "נכון " ועוד כל מיני הודעות נאצה כאלה ואחרות .
-
לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם ישנן חבילות אינטרנט לספקיות ו/או לתשתית של בזק שמחייבות על פי תעבורה, ז"א שקל לג'יגה, שקל לשעה או משהו אחר? רציתי לבדוק את זה עם בזק בינלאומי למשל, אבל אין פרטים באתר שלהם, ואי אפשר להתקשר אליהם, חייבים להשאיר פרטים ושיחזרו אליך. הבעיה עם זה היא שאני די פרנואידי ולא שש לתת להם את מספר הטלפון, מחשש שיטרידו אותי עם חבילות, מסלולים, ושטויות אחרות.. אם אין חבילות על בסיס תעבורה, מהן החבילות הכי הכי זולות שאפשר להשיג? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-