עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spiritus,

תמיד רציתי לארגן מסיבה כמו שצריך: Dj, הגברה, תפאורה, אבטחה וכמובן אנשים. ;D עכשיו אחרי המון זמ שאספתי כסף, החלטתי לארגן מסיבת דאנס, האוס, MTV באזור עפולה (אני מהקריות) לגילאי כיתות ז,ח,ט. לפי מה שהתברר לי עפולה ריקה ממועדונים לגילאים האלה או לגילאים אחרים בכלל. בשבילי ארגון המסיבה היא משימה שחייבת להצליח. אני לא רוצה (וגם מפחד) להיכשל. Dj יש לי . הגברה ותפאורה אני משכיר עם המקום ביחד. אבטחה לא בעיה. הקטע הכי חשוב הוא היחצון. יחצנתי הרבה מקומות חדשים שניכשלו למרות ההשקעה הרבה בפליירים איכותיים וצבעוניים. ואנשים פשוט לא באו. אני רוצה להתיעץ איתכם לגביי רעיונות יחצון בצורה נכונה על מנת שאוכל להביא כמה שיותר אנשים למקום. כמובן שבמסיבה הראשונה אני אפתה אותם רק ב 25 שקל כניסה…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by imac,

יש לחבר שלי מירס והוא רוצה להוריד לשם שיר MP3 כל שהוא איך זה בדיוק אפשרי שם? אני לא חושב שאפשרי לשים MP3, אבל איך אפשר לשים את השיר ההוא בפלאפון... המכשיר הוא i730 מוטורולה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.

• 17 תגובות
    • 939 צפיות
  6. שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Thanks For Voting...

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  9. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. http://www.spikedhumor.com/articles/76858/Rabbit_Vs_Snake.html אמרתי לכם את זה הרבה פעמים, אין להתגרות בערנב, הוא כל יכול, הוא העין הגדולה שבשמים

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Dvich,

עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by -Del Piero-,

גם לכם האיסיקיו עושה את זה ? מישהו יודע איך אפשר להפסיק ?[למרות שאני מתחיל להתמכר לזה] http://download.yousendit.com/72E52C7C27B77B21

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by chenrp,

חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  15. יום אחד כשהייתי בכיתה ט', ראיתי ילד מהשכבה שלי שהיה בדרכו הביתה מביה'ס, שמו היה עידו. נראה היה שהוא סוחב את כל הספרים שלו. חשבתי לעצמי : למה ילד ייקח את כל הספרים שלו הביתה מביה'ס? הוא בטח יורם. היה לי סופשבוע עמוס (מסיבות ומשחק כדורגל עם החברים שלי בשבת אחה ' צ) אז משכתי בכתפי והמשכתי ללכת . בשעה שהלכתי , ראיתי חבורה של ילדים רצים לכיוון עידו , העיפו לו את כל הספרים מהיד והפילו אותו לאדמה. המשקפיים שלו עפו וצנחו על הדשא במרחק 3 מ' ממנו. הוא הביט למעלה וראיתי את העצב בעיניו. ליבי יצא אליו, רצתי וכשהוא זחל מסביב כדי לחפש את משקפיו וראיתי דמעות בעיניו. נתתי לו את המשקפיים ואמרתי לו 'החברה האלה מגעילים' הוא הסתכל אלי ואמר 'היי- תודה ' וחייך אלי. זה היה אחד מאותם חיוכי…

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  16. לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  17. אין כל כך מה להרחיב, שלחתי להם מייל מהסיבה הפשוטה שהם היו ממש בסדר בהתחלה. המוצר רשום להם במלאי מיום ראשון או שני. בשני התקשרתי לוודא זמינות ואמרו לי שאין... זה המיילים שלי איתם מאז... (מייל ראשון) שלום, ברצוני לקנות את ה- GECUBE HD4870 , לאחר בירור עם החנות היום, הבנתי כי המוצר בדיוק יצא מהמלאי, אשמח אם ישלח לי מייל או ייצרו איתי קשר לכשיגיע ע"מ שאבוא ואקנה אותו כמו כן, האם תיתנן הנחת מזומן לתשלום במקום? שאלה טכנית נוספת: לפי הבנתי, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית המגיעה עם המוצר, האם אוכל לעשות זאת ללא פגיעה באחריות או שנגיעה בקירור פוסלת אחריות אצלכם? (תשובה אחרי שעה בערך) ---------------------------------------------------- היי, אמת,הכרטיס רק נקלט במחסן המרכזי בצפון,בסנ…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by zurkin1232,

תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by com,

(המטומטם זה חבר שלי ;D )

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  20. מישהו יודע/יש לו את הרשימה של היבואנים השונים (אלה שהם לא חנויות...) תודה רבה מראש MOOMOO

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by scorpion,

מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

ולמה?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. מה קורה פה? בשלושת הימים האחרונים יורד עלי גשם של תולעים (בממוצע 5 ביום, שבד"כ אני מקבל תולעת פעם בחודש). קורה גם לכם בימים אלו?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by MishaK,

קבלו...

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by War-Hammer,

באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.