כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
איך השיר הזה של שרית חדד שהולך ככה: אני לא אחת מאלה אתה רק בן אדם אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם, אביר על סוס לבן משו כזה אם מישו יודע ת'שם של השיר בבקשה תגידו יום סבבה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש כאן אולי מישהו שיכול בבקשה לפרסם "טריקים" למיניהם לממיר הדיגיטלי של מת"ב דיגיטל ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
-
זה גוגל בשחור http://www.blackle.com/ לבן צורך יותר חשמל במסכים אז החליטו לעבור לשחור. זה חוסך ממש ממש טיפה של חשמל אבל יותר ממיליארד חיפושים ביום יכולים לחסוך המון!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
משהו אלקטרוני כזה, שיתן בראש. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
http://www.samapple.com/passoverImg/schlepping.swf
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עזבו אותכם מהחלק השני של הסרטון.שטויות של ילדים. הצליח להרעיד לי בתדרים שונים.דברים שהיו מונחים על השולחן-X530 http://youtu.be/VHeRep7rNU0
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם לא נשכח את העבר ונלך לקראת עתיד טוב יותר , לא יהיה מי שיכול לנצח אותנו. עם ישראל חי.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה החלטתי שברצוני להזמין כמה דברים מהאתר של Jab-Tech לאחר שראיתי איזה מבחר מצומצם של חברות וג'אג'טים חדשים יש בארצנו הקטנטונת... עכשיו לעיקר: 1.האם יש למישהו ניסיון עם האתר הזה??? 2.שמעתי שהוא עושה משלוחים לארץ אבל משום מה לא מצאתי את זה בכתב באתר... 3.מישהו יודע איך עובד המס או המע"מ על הזמנות שכאלה??? (עדיף מתוך ניסיון) 4. אני מעדיף לשלם באשראי דרך הטלפון... האם זה אפשרי??? 5. כמה זמן הספקה לארץ פחות או יותר???
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-