כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מציאת תרופה לסרטן בעזרת תוכנה שניתן להוריד מכאן. ניתן למצוא עוד מידע על התוכנה כאן. מזאת התוכנה הזאת? מטרת התוכנה היא לנתח DNA ולשלוח את התוצאות את הניתוח היא מבצעת על המחשב שלכם, לפני הניתוח היא מורידה את הקבצים שצריך מהשרת ולאחר סיום החישובים התוצאות נשלחות. התוכנה עובדת ברקע ואינה מאטת את המחשב לפי הניסיון שלי. האם באמת אפשר למצוא תרופה בעזרת התוכנה? ובכן, התוכנה לא מוצאת את התרופה עצמה אבל היא עוזרת בניתוח DNA ובעזרת זה אפשר למצוא את התרופה הרבה יותר מהר. אז איך התוכנה עובדת? הינה הסבר קצר על מה היא עושה באדיבות RainBowInBlack מהאתר Techno "כל מה שהתוכנה עושה בכלליות זה לבדוק רצפים של די-אנ-איי מה שהיא בודקת לפי מה שהבנתי זה את הסבירות או הפוטנציאל שלהם קיימים מיליא…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שמתם לב שבווינדוס כל הקבצים\יישומים\תיקיות (או לפחות רובם) נגמרים ב-32. זה אפילו לא רק בווינדוס - בהתקנת תוכנות למשל, קוראים לתכנית ההתקנה לפעמים setup32 וכד'. מה the fucking רעיון?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני שוקל למכור את החלקים הישנים הוצאתי מהמארז את הכרטיס מסך והדיסק הקשיח מה שנשאר זה המעבד i7 930 ספק כוח 500w novotech לוח אם winbond motherboard w83627dhg-p 5a7a3c2546b028-aafa מאוורר dc brushless fan dc 12v 0.2a מערכת קירור buffalo ומארז agiler atx case הכל עובד 100% חוץ מram slot אחד בלוח אם כמובן שהכל יהיה נקי לפני שאמכור אני רוצה על הכל 600 החלקים עצמם פעלו אצלי במשך חצי שנה אם לא פחות
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים ראיתי, לראשונה בחיי, אני חושב, את הקליפ של השיר It's My life של Bon Jovi. שם גיליתי שמה שתמיד נשמע לי כמו סאונד של סינטיסייזר או צלילי גיטרה חשמלית עם אפקטים כלשהם הוא בעצם צליל המופק מאיזשהו מיקרופון שמחובר אליו צינור או משהו כזה ומי ש"מנגן" בו בעצם עושה קולות לתוכו. לא הצלחתי לגלות מה הכלי הזה. השיר הזה הוביל אותי לקליפ מתוך הופעה חיה שלהם בלונדון, עם השיר Living on a prayer, שם גם נעשה שימוש בכלי הזה. אשמח לפרטים על זה. יום נעים אנשים. נ.ב הקליפים שהזכרתי - It's my life - רואים את הכלי ב 0:30 ובהמשך. Living on a Prayer - Live in London - החל ב 0:20 והלאה:
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://www.rabidhardware.net/index.php?id=23 כל מה שאני יכול להוסיף זה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, ה226bw שלי מבאג, אחרי שנתיים ושמונה התחיל לרצד בעת הפעלה לאחר כיבוי ממושך (נראה שהבעיה בקבלים, יש אפילו סרטון תיקון ביוטיוב). באג הפנו אותי לחיון. פניתי לחיון \ כור תקשורת והם הפנו לנקודת איסוף בירושלים. הם רוצים שאני אביא להם את המסך ארוז בקופסא ושהם רק שולחים את זה לנתניה ובעצם לא קשורים. מן הסתם שכבר אין לי את האריזה המקורית, לאחר ששאלתי בכמה חנויות מחשבים גם להם אין. מה עושים במצב כזה? שלחתי מייל לחיון שכבר יותר נוח לי לבוא לנתניה להביא להם את זה מאשר לחפש אריזות, אין תגובה. המסך הוא 22", עכשיו מאיפה בנאדם פרטי אמור להוציא אריזה, קלקר, נייר בועות, אנערף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-