עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by radioactive,

מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498

3. אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ParaNormal,

אזהרה:*הסיפור נכתב בשיעור ספרות* איך אנטון זכה? לפני 7 שנים היה קומקום של קטשופ, משום מה זה לא היה קומקום כי יוסי אבוקסיס ישב עליו ולכן סטיבן ספילברג רצה לבאיים על זה סרט אבל ניגמר לו הכסף בפרק האחרון של אקס-מן וחיפושית הדבש מכים שנית. באותו יום בידיוק אנטון ברוסר (שם בדוי) הלך לבית הכנסת להתפלל לאלילים בעלי ביסלי גריל ,נכון לא היה לו כסף והוא שתה טרופית בטעם גלידת אגבניות מיצרית . אנטון ביקר את סבתא שלו לפני יומים והיא מילתה לו דלי ריק כבד כדי שישטוף את האוטו שלו. אחרי בית הכנסת אנטון רצה ללכת למצוץ לבוב ספוג מיכנס מרובע אבל בוב ספוג מכנס מרובע אבל בוב ספוג בדיוק היה אצל חן (שם בדוי) ואכל אצלו תמונות מחזור, אז אנטון הלך הביתה עצוב ושמח מאוד היה לו אפילו דגל של אר…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dash78,

אם איזה תוכנה אפשר לחתוך סרט avi ואיך? אני ישמח אם יעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arkady,

שלום יש לי שאלה, אני מתעניין בזמן האחרון באומנויות לחימה [ובמיוחד בלחימה עם כלי נשק] שמתי לב לאומנות הלחימה נינגיטסו, רציתי לדעת אם מישהו פה התאמן\מתאמן בה, האם היא מסובכת? דורשת כושר גופני טוב [שלי לא משהו בכל מקרה] והאם במרכז יש מקום מומלץ שמלמד אותה? [ראשון לציון ותל אביב נניח] [בן 17.5 אם זה משנה]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gbox,

בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

מחפש שיר שהיה פעם בסידרה רמזור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avi2014,

לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by freesoul23,

נרשמתי אתמול והתבקשתי לאמת את הכרטיס בעזרת זה שהם גובים ממני 8 שקל ואני מכניס את 4 ספרות של הגביה הזאת ומכניס אותם בחשבון שלי. האם לפני שאימתתי את הכרטיס אני יכול כבר לשלם באיביי איתו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב כמו בכותרת הוא טס לאמריקה ישר ששמעתי קפצתי על ההזדמנות והוא נותן לי עד 300$ ביזבוזים (אני לא טס כאילו הוא טס אני מביא לו פרטים מה לקנות..) טוב אז דבר ראשון שחשבתי עליו הוא X-FI XTREMEMUSIC שעולה כ100$ אז נשארו לי 200$ מה כדאי לקנות? (ואל תגידו לי בשמים בגדים וכו' אני רוצה דברים של מחשבים כי שם משיגים הרבה יותר בזול..) עריכה- טוב בגלל שאני קונה כרטיס קול איכותי חשבתי גם על רמקולים טובים (כי מה שיש לי ממש ממש גרועים) ואם אני הולך אז רציתי משהו איכותי במחיר טוב, רמקולים 5.1 אני לא יכול אין לי מקום לשתי האחורים אז אני הולך על 2.1 ומצאתי את אלה נראים לי פצצתיים: Logitech Z-2300 200 watts RMS 2.1 Speaker - Retail הם עולים 100$ מה אתם חושבים עליהם? בארץ חיפשתי הם עולים 100…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by napoleon45,

כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0

18. Started by url,

זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by darkdude,

מהי הטמפ' של נר(בערך)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shai2009,

רציתי לברר אם החנות SkyPC בכלל אמינה.. מישהו מפה בכלל הזמין ממנה משהו פעם? החלקים מגיעים באריזה המקורית? החלקים באים חדשים וללא נזקים? איך שירות התשלום לשליח הולך בדיוק? ועוד שאלה קטנה, כשקונים כרטיס מסך צריך רק לחבר אותו לחריץ?(אני יודע לאיזה הוא מתאים). *אם לא מתאים לפה בבקשה להעביר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

פאק זה גאוני... היו צריכים לעשות אחד כזה בישראל... את מי היו לוקחים, נאצי או ערבי עם כפייה :lol:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטן הנה לינק לאתר הרשמי: http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.html אני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הגב שלי הרוס אני יושב חצי שנה על כסא מפלסטיק מהגינה ונמאס לי אני רוצה כסא נוח (התחת שלי מלא בסימנים מהכסא פלסטיק) סליחה אני רוצה שיהיה נוח מאוד ושיהיה למשחקים אם למישהו יש המלצה וגם אולי מאיזו חנות כי אני לא רואה חנויות שמוכרות כסאות ואני לא סומך על הכסאות "המפוארים" (עלק) שכתובים בכל מקום אני מתכוון חנות אמינה משהו בסגנון IQPC בבקשה אני רוצה שהכסא יהיה אצלי לפני שישבר לי הגב מהסכא הנוכחי הא ושאני יוכל להתנדנד מעט ושלא יחרוק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים