עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים, אני מתגייס ב 30.7 (שריון, חטיבה 188) אני רוצה לקנות שעון, אבל אני לא יודע אם השעונים שאני אוהב מותרים לשימוש בצבא. אשמח אם תוכלו לומר לי אם השעונים שבחרתי אכן מותרים לשימוש בשירות הצבאי. אני מחפש שעון חזק ועמיד שישרוד את הטירונות ושיהיה תמיד על היד. מצד שני, אני לא סובל את שעוני הגומי האלה של G-SHOCK וחושב שהם מאוד מכוערים ומפלצתיים, אני לא אוהב שעונים דיגיטליים ומעדיף אנלוגיים עם סטופר ותאריכון דיגיטלי. אין לי מגבלת תקציב או משהו, אבל הכל בפרופורציות.. אני מתבלט בין שלושה שעונים, רציתי לשאול לדעתכם. אז הנה הרשימה לפי סדר העדיפויות שלי, תגידו מה אתם חושבים. 1. G-Shock Cockpit Solar GW-1701D 2. G-Shock SCUBA G701D 3. G-Shock Worldtime Steel G731…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  3. http://www.likud.org.il/images/invitation.jpg wtf mate @_@

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  4. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by u-re,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by harry,

לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by daniel89,

אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. משחקי ה-Airsoft המוכרים לכולנו בהחלט מהנים ומשעשעים,אך מעניין מה קורה שמוסיפים זומבים באמצע ? http://www.youtube.com/results?search_query=Airsoft+zombies&aq=f פשוט כיף!

9. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by d1v,

שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by Nosh,

שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by radioactive,

מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498

14. Started by dash78,

אם איזה תוכנה אפשר לחתוך סרט avi ואיך? אני ישמח אם יעזרו לי

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by napoleon45,

או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. Started by Morfix,

היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  17. LOL, אני יושב לי לתומי ומדבר בICQ, פתאום קופצת לי הודעה מLOVER-BOY והוא אומר שהוא רוצה לדבר איתי על משחקים. אני אומר לו, מה אתה משחק, אז הוא אומר שהוא רוצה לשחק אנרכי און-ליין. הנה תמליל השיחה הארוכה שלנו, שבמהלכה הוא קרה לי "אדוני" כל שניה. מה הוא חושב, שאני לצן החצר?! ההיסטורי: SpiritKnig 08/05/20 20:31 where are you from? lover-boy 08/05/20 20:31 egypt SpiritKnig 08/05/20 20:31 Oh lover-boy 08/05/20 20:32 what ? SpiritKnig 08/05/20 20:32 ok SpiritKnig 08/05/20 20:32 What do you like to do? lover-boy 08/05/20 20:32 any thing SpiritKnig 08/05/20 20:32 Do you play games? lover-boy 08/05/20 20:32 yehhhhhhh SpiritKnig 08/05/20 20:32 Which? lover-boy 08/05/20 20:33 but…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by ArkadyK,

אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by רון88,

חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה

20. הבאתי בוכנה ואני רוצה לעשות ממנה מעפרה לסיגריות אבל יש בתוכה הרבה כתמים של פיח מהשמן שהיה במנוע יש דרך לנקות את הכתמים האלה? הנה תמונה: תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  21. רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Boris_yo,

שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  24. קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by amitaiasaf,

שלום רב אני סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון אנחנו עורכים מחקר בפסיכולוגיה חברתית בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת מיינז בגרמניה. אנחנו מאוד נשמח אם תוכלו לענות על המחקר זה יעזור לנו להבין תהליכים פסיכולוגיים של האדם בהקשר החברתי ויקדם את המדע. קישור לשאלון https://www.soscisurvey.de/studysociety/

• 0 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים