עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  2. טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  3. שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  5. Started by Zilson,

מישהו קנה בה? איך החנות? שירות ואחריות?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by wooper,

היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום וצהריים טובים, אני חייל משוחחר טרי טרי,וקיבלתי הצעה לעבוד בחברת נטוויזן בתור נציג תמיכה,אמרתי לעצמי למה לא לנסות להקבל ואני בא ברוח אופטימית, יש לי רק שאלה שמופנת לאנשים שכן עבדו שמה או עובדים,לגביי מבחני קבלה לעבודה,דברתי בטלפון עם בחורה מכוח אדם והיא אמרה לי שיש 2 שלבים, שלב ראשון המבחן ושלב שני ראיון קבוצתי,אני ממש לא מודאג מראיון קבוצתי ואין לי כול בעיות לדבר חופשי בחדר מלא עם אנשים זרים ולעשות סימולציות,אבל אני לא בטוח בידע הטכני שלי במחשבים,רציתי רק לשאול אם מישהו עשה את המבחן,איזה מין שאלות מופיעות במבחן?פשוט אין לי כול שמץ של מושג לאיזה שאלות לצפות..אני פשוט לא רוצה לבוא לשמה ולקבל איזה שוק במחבן עצמו... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by udicol,

אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון. עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/ ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ? שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  10. כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  11. חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. אני מעוניין לבנות מחשב ולהתייעץ לגבי כל רכיב עם איש מכירות טכני שיודע להסביר את ההבדלים ואף לתת המלצות לא אינטרסנטיות. חנות אמינה עם אחריות. עדיפות לחנות שתהיה בת"א או ר"ג עם אפשרות חניה. מחירים תחרותיים, לא חשוב שיהיה הכי זול אבל לא יקרנים מידי. הייתי ב KSP שם קניתי בעבר כמה פעמים אבל המוכר שם מתקתק אותי במהירות ולא ממש עוזר ("זה מסך מצויין אתה לא צריך יותר מזה", במקום להסביר לי על קונטרסט וזויות צפיה...) אשמח אם למישהו יש כאן המלצה לחנות כזו עם שירות מכירה מקצועי ואדיב. תודה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. זה מה שקיבלתי היום במייל: WTF? למישהו הסבר?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by freee,

שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by stone cold,

בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by LIOR42,

האם יש איזושהי דרך או תוכנה להוציא את המילים מהשיר ולהשאיר רק את המנגינה?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Jonnyboy,

שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

http://www.iesb.net/universal2005/100705b.php לא קראתי, אבל מאחד שכן הבנתי שזה לא משהו :\

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by creative,

;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.

• 17 תגובות
    • 943 צפיות
  20. אחרי חיפושים ארוכים אחרי תיק יעודי ראיתי שכל התיקים ממש גדולים והרוב די מכוערים אם אתה לא ממלא אותם (אני מדבר על תיקי גב). בקיצור החלטתי לקחת תיק גב רגיל נגיד ג'נספורט ולשים בו את המחשב עם כיסוי. אבל הבעיה היא שנראה לי כאילו הכיסויים (הנרתיקים) דקים מדי להגנה על המחשב . חוץ מזה שהם עולים סתם בלי שום הצדקה יותר מהתיק עצמו (גם תיק יעודי). בקיצור אני יתפור רק רציתי המלצות לבדים נגיד קורדורה מבחוץ . אני מחפש משהו רך בפנים ? אשמח להצעות ורעיונות.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by tamiravigan,

זה גוגל בשחור http://www.blackle.com/ לבן צורך יותר חשמל במסכים אז החליטו לעבור לשחור. זה חוסך ממש ממש טיפה של חשמל אבל יותר ממיליארד חיפושים ביום יכולים לחסוך המון!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by ScreameR,

http://www.rabidhardware.net/index.php?id=23 כל מה שאני יכול להוסיף זה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by Shmoe,

בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.