עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Apexa,

שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש מקום באזור המרכז קונה בעיקר בכמויות של 30+ זוגות

• 5 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by redead,

אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  7. מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by THE_COMMANDER,

ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by idanmal,

חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by overload,

אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

ואם יש לכם איזה אתר באינטרנט שאני יכול להסתכל עליו. החלתתי שאני מנמיך את החדר שלי: הסיפריה, מיטה הכל... ומה יותר קלאסי מלשבת מול המחשב עם כיסא פוך סבבה כזה שאתה לא רוצה לקום ממנו.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

(1+a)x1 -(1+a)x2 + (a^2 -1)x3 = 1+a (1+a)x1 + (a^2 -1)x2 -(1+a)x3 = 1+a (2a+2)x1 + (a^2 -1)x2 -(a+3)x3 = 2a+1 משום מה אני לא מצליח לדרג את המטריצה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  17. שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Trumpeldor,

כשגוגל השיקה בסוף השבוע את Google Instant, היא לא חשבה ליישם את זה גם על Youtube שבבעלותה... סטודנט למדעי המחשב מאוניברסיטת סטאנפורד פיתח את Youtube Instant http://ytinstant.com/ בכל הבלאגן התקשורתי שנוצר הוא אפילו קיבל הצעת עבודה ממנכ"ל יוטיוב עצמו הסיפור המלא כי איו לי כוח לרשום עוד... http://www.feross.org/youtube-instant-media-frenzy/ הרעיון רק בתחילת דרכו, ודורש שיפורים, אבל חביב בהחלט

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  20. אהלן, בזמנו התאמנתי בחדר כושר והזמנתי סינטה6 מvitacost (כשהם עוד היו זולים) במחיר מצחיק של 50-60 דולר כולל משלוח (כמובן 2.3 קילו). כנראה שמישהו עלה על זה וכרגע משלוח בינלאומי עומד על 28 דולר באתר. מי הצדיק שמכיר דרך זולה ואמינה להזמין שייק חלבון במחיר שווה לכיס?

21. Started by Mickel,

PACKAGE CONTENTS Iwill 2930u+host adapter card super SCSI cd quick reference guide CD envelope internal 50-pin flat SCSI ribbon cable with 3

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by IB,

קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SimonSays,

מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.