כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מי הייתם מעדיפים לגיימינג: E5200 2.5GHZ 3GB RAM 9500GT 512MB DDR2 או E6400 2.1GHZ 2GB RAM 9600GSO 512MB DDR2 מה עדיף לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במהלך שיטוטיי באינטרנט נתקלתי במאמר על האתר "The Million Dollar Homepage". האתר היה הוא רעיון טיפשי בעיקר, שמשום מה ובאופן מוזר לגמרי הצליח להביא לבעליו בערך מיליון דולרים, בעצם על שום דבר... האתר נוסד בשנת 2005 על ידי הסטודנט אלכס טו בן ה-21 מווילשייר שבאנגליה, במטרה לממן את הלימודים האקדמיים שלו. מה יש באתר הזה? בסך הכול מעין תמונה גדולה, המורכבת ממיליון פיקסלים (בצורת ריבוע של 1000,1000). כל פיקסל נמכר תמורת דולר אמריקאי אחד, בחבילות של 10 × 10 פיקסלים (כי פיקסל אחד קטן מדי בשביל להיראות). הרוכשים סיפקו קובץ תמונה בגודל השטח שנרכש, היפר קישור (URL) וסיסמת פרסום שתוצג כאשר סמן העכבר מרחף מעל לתמונה. מטרתו של האתר הייתה למכור את כל מיליון הפיקסלים וליצור הכנסה של מיליון…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף, אני מאוד מאמין שכדי להטמיע שפה בצורה הטובה ביותר יש לדבר אותה, לכתוב ולחיות אותה קרוב ככל האפשר על בסיס יומיומי. תודה רבה לכל המגיבים,סופ"ש רגוע שיהיה בעזרת השם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה פשר זה? תנסו בעצמכם ותגידו אם גם לכם זה ככה http://www.youtube.com/watch?v=Hd7y6A-5uTY
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
(1+a)x1 -(1+a)x2 + (a^2 -1)x3 = 1+a (1+a)x1 + (a^2 -1)x2 -(1+a)x3 = 1+a (2a+2)x1 + (a^2 -1)x2 -(a+3)x3 = 2a+1 משום מה אני לא מצליח לדרג את המטריצה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. היום הקלטתי קטע נוסף ואני רוצה לקבל חוות דעת (זה חשוב חח) הקטע הוא רוק בלוז ,ללא מילים וקצרצר יחסית. תגידו איך הסאונד והרעיון.. מקווה שתהנו http://www.sendspace.com/file/w0x9zk
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-