עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kobi_sion,

במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. שלום, הציעו לי ללכת לפרויקט של חיל האוויר "מרום טכנולוגי" ששיך לחיל האוויר. שזה אומרי לימודי הנדסאי ( יג יד) זה המסלול http://www.iaf.org.il/Templates/General/General.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=1505&subfolderID=70&docfolderID=1509&docID=23966 שח"ק אני חושב שקוראים לזה. (עריכה: בעצם שחק זה לבוגרי טכנולוגי עם 7 יחידות.. אבל הבנתי שבסוף מגיעים לאותו המקום) יש פה משהוא שמכיר את המסלול, או שסיים אותו? שווה לעשות אותו?

• 5 תגובות
    • 12.7k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. עשיתי חשבון ב PAYPAL עכשיו ראיתי שירד לי כסף מהבנק בסך של 8.51 ש"ח. עכשיו אני אמור להכניס איזה קוד של 4 ספרות שהם הורידו ממני כסף. איפה אני מוצא את הקוד הזה? טוב עזבו זה לא הסכום הנכון שהורידו לי. אגב מתי אני אמור לראות חיוב של PAYPAL בויזה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת האם המפרט הבא מאוזן, ואם לא איזה רכיב לא מאוזן, מהווה צוואר בקבוק, ובאיזו צורה (הוא חזק/חלש מידי?) אני מדבר על מיצוי יכולת המערכת בעבודה עם הרכיבים שיש לה, כלומר האם הרכיבים ישיגו את היכולת המקסימלית שלהם בעבודה אחד אם השני ולכן לא רלוונטי המטרה של המערכת. 1) לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 2) מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 3) קירור למעבד OCZ Vendetta2 4) משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 5) זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 6) מארז COOLERMASTER HAF 932 7) כרטיס מסך SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) 8) ספק OCZ600SXS 600W 9) תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  8. אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  10. איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by ofirr,

מי הם היבואנ/ים של Remington בארץ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  12. מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by slim_shady,

אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל תכנסו לגוגל, תלחצו על Google.com in English ותכתבו I am extremely ותראו מה ההצעות שהוא נותן לכם... (רמז - התוצאה עם 303,000.) ויאללה לנעול כי זה ספאם, אבל לא לתת לי אזהרה כי עכשיו 1 וחצי בלילה אז מותר לי!

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  17. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by BedB0y,

אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eshaham,

האם המפרט הזה יריץ את GTA4: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שלום, אני צריך לשלוח את ה HD התקול שלי ל SEAGATE בגרמניה. המשלוח הוא לשם תיקון של ה HD על ידם (קרתה לי התקלה הידועה של סידרה 7200.11). התיקון הוא בחינם, אך כמובן שהמשלוח הוא "עלי". אני מעדיף לצאת מזה כמה שיותר בזול. ניתן לראות פה את ההוראות שלהם לגבי המשלוח: https://services.seagate.com/packaging_instructions.aspx. והקטע הרלוונטי הוא: Pack securely so the media will not move from the middle of the box. DO NOT USE packing pellets/peanuts, bubble wrap, air bags or newspaper.. הבעיה- לא ברור לי איך כן לשלוח להם. יש לי מעיין סלילים כאלו מקלקר שקיבלתי עם משלוח של חומרה פעם. לדעתי הם אמורים לעשות את העבודה אבל אני לא רוצה שסיגייט יעשו לי בעיות. איזה דרך יש לארוז את ה HD בצורה כ…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יש לי שאלה שמעניינת שלי אותי הרבה זמן . זה נכון שיש למשאית 16 הילוכים ? ואם כן בשביל מה זה טוב ? מנהלים בבקשה להעביר לכללי . חשבתי שאני בכללי.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.