כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קדימה אנשים מהם האלף ואחד דברים שהייתם לוקחים איתכם לכוכב מיושב? ובלי לרמות! כולם יודעים חשבון בפורום מחשבים!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו ששיחק באסטרטגיה RED ALERT 2 זוכר התקן בקרת מזג האוויר? כנראה מה שפעם היה תאוריה, עכשיו מיושם באולם אמיתי: http://metmatters.blogspot.co.il/2011/05/weather-control-haarp.html http://he.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program יש דעות קונספירציה שצונאמי ורעידת אדמה בפוקושימה לא היה אראי: http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=147&contentid=8343&page=2
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תכנסו ללינק ותראו את הפיספוסים הכי מצחיקים באינטרנט!!! תגיבו, תדרגו ותצביעו 5 הצפייה חובה הלינק: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=37413&tmpl=10&Page=21&cid=213
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.
-
שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי הבנאדם הכי שנוא עליכם ג. יפית שנחפת לכל חור או בני גורן שהרס לכולנו את החיים? אם יש עוד אנשים שנואים אליכם אני יוסיף לסקר
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חזרתי מהמפגש(היה נחמד ביותר) ואמא שלי שאלה אותי: נו איך היה? עניתי: בסדר אמא שלי: כמה אנשים הייתם? כאן לקח לי כמה שניות עד ששמתי לב שעניתי לה: חמישים מליון! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי התקנתי Debian 10 gnome על המחשב הנייד ו- touchpad לא עובד שאני מריץ: cat /proc/bus/input/devices הוא בכלל לא מופיעה אם אני מעלה ubuntu 18.04LTS LIVE עובד בסדר גמור אני מניח שמדובר על דריבר קניני השאלה איך אני מאתר אותו ומתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
העובדות הן כאלה אין לי מחשב בבית אני צריך להמיר שירים מ MP3 ל WAV כל תוכנות ההמרה לא עובדות במחשב שלי כאן בעבודה - המחשב מוגבל מאוד וחסום מכל הכוונים. רק תוכנה אחת כן עובדת אבל לסרוגין פעם ממירה ופעם לא - יש לה וירוס. מישהו יכול למחוק את הוירוס מהתוכנה ולשלוח לי אותה למייל glideria@gmail.com התוכנה עם הוירוס נמצאת כאן בלינק http://rs779.rapidshare.com/files/240925604/MP3_WAV_Converter_3.98_Portable.rar
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עיתון בסגנון של הjerusalem post באנגלית לאחי בן ה12 הוא צריך להשתפר באנגלית ע"י קריאה אז חשבנו לעשות לו מנוי לזה אבל לפני כן, יש לכם המלצות אולי לאלטרנטיבות שיכולות להיות יותר טובות? יותר מתאימות לגילו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מתיחות ה-1 באפריל של גוגל ממשיכות.. שנה שעברה הם הודיעו שבדואר האלקטרוני שלהם(GMAIL) יהיה מקום בלתי מוגבל... השנה הם אומרים שבאימייל GMAIL אתה יכול לבחור איזה הודעות נכנסות שאתה רוצה, לסמן אותן איכשהו ו GMAIL ישלחו לך בדואר דפים עם מה שסימנת מודפס... ללא הגבלה.. דבר שני שהם אומרים זה שאפשר להירשם לשירות חדש שלהם, שנותן שירות אינטרנט, בחינם, ללא חיבור ללא כלום, לא הבנתי ממש איך , אבל הם אומרים שאתה יכול להירשם ויהיה לך אינטרנט חינם ותוכל להתנתק מהספק והחברה שיש לך עכשיו... עריכה: קבלו איך חחחח קיצר גוגל הרגו אותי... לא יכלו לעשות משהו שיעבוד יותר על אנשים?? מה דעתכם? והאם ראיתם עוד מתיחות באתרים מוכרים ? תשימו פה..
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין לוח גרפי בעלות של 380$.. האם המכשיר יעבור במכס ואם כן כמה אני צריך לשלם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-