עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מה אתם אומרים על הסידרה של Resident Evil ? אלו סרטים יפים או שיש לפחות כמה מהם שיפים? אם כן השמח לקבל המלצה.

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  3. כרגע אני עומד לסיים קורס עכשיו אני הולך לעבוד בעבודה הזאתי זה כדאי ? יש להם אחלה תנאים.. למי יש ניסיון בזה ? או שאולי כדי לי להתחיל לחפש משהו יותר רציני מזה ?

• 40 תגובות
    • 16.6k צפיות
  4. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אשמח לקבל הערות\הארות, יתרונות ובעיקר חסרונות (חשוב לי מאוד להיות מודע לכל החסרונות לפני הקניה, שלא יבואו לי בהפתעה אחרי התשלום). מדובר על פיג'ו 307 שנת 2004 כמו שרשום בכותרת, גיר טיפטרוניק, מנוע 1600, דגם XT. הרכב יד ראשונה וטופל מעולה ע"י הבעלים, לא תאונות ולא כלום, טיפולים תקופתיים אפילו לפני הזמן (25 אלף במקום 30 כמו שהיצרן רשם). מה שכן, הרכב נסע לא מעט, 100,000 קילומטר. נא לא להפנות אותי ל-CARSFORUM, אני מכיר את הפורום אבל משום מה הוא עושה לי בעיה בשעות האחרונות בפתיחת תארד חדש. אשמח לקבל תגובות מקצועיות ממי שמבין בתחום ויש לו קצת ניסיון עם צרפתיות ובעיקר הדגם המדובר. מקרים בודדים שלא נותנים אינדיקציה מספקת כמו "וואי ועואיעואיעאיי לשכן צ'לי יש ת'רכב הזה שיויהואיעואיו…

• 55 תגובות
    • 8.7k צפיות
  6. Started by gshhar,

היא לא מדהימה??!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  8. הציעו לי ללמוד לתעודת MCPD, לדעתכם כדאי? אני מתלבט, הלימודים הם בהיקף של 350 שעות במשך שנה וחצי (עד סוף י"ב, עכשיו אני י"א), זה מלא מלא שעות.. מצד אחד זה מלא זמן ומלא השקעה וממלא יש לי מלא לימודים ומלא עיסוקים.. מצד שני הבנתי שלומדים שם תכנות C# .NET וזה נושאים שאולי אני לא אגע בהם בהזדמנות אחרת כי אני מרחיב בבית ספר 10 יח"ל אלקטרוניקה ו5 פיזיקה.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות..[br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 17:54:15 אף אחד פה לא שמע על זה? :-\ :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by Yaniv,

אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Fenomeno,

אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by compman112,

שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. תספרו מה התיכנונים שלכם ליום המיוחל הזה@!

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by roma4k,

לרגל פתיחתו של הקיץ אשמח לדעת מה אתם הולכים לעשות בחופש הגדול? כרגע אין לי תוכניות ולכן אולי אקבל איזה רעיון של מישהו מכאן. אז קדימה ספרו אם אתם טסים לאנשהו, הולכים לעשות משהו מקורי? יצירתי? ובכללי איך אתם הולכים להעביר את הקיץ השנה, או איזה דברים הייתם רוצים לעשות השנה גם שעשיתם כבר פעם?

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by stingeR-,

חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MYST,

אין מילים אבל מה אתם הייתם עושים בנוגע לבעייה הזאת שקיימית בארץ <ולא רק לחתולים> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3220883,00.html

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by 114508534,

http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. מה אתם חושבים כל מה שמראים ב "בלתי נתפס" שבארוץ 10 אמיתי? :

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by פילון153,

הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. *כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  22. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  23. משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"? פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"... האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"? יש סכנות ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??

• 13 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.