עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. למישהו יש מושג? (למי שלא הבין: הגיע תאריך הגיוס, לא התייצבתי, מה קורה עכשיו מבחינתם? נא להתייחס לזמנים) תודה! עדכון: אולי הייתי צריך לציין, אבל שאלתי היפותטית, עדיין (עם דגש על עדיין) לא הגעתי אל זה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Mesatla,

תגובות.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Black Knight,

היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Guy King,

אבד לי מעיל א' (צבא). איך אני יכול להשיג חדש? חשבתי לקנות - איך זה נקרא? ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by huber,

1. הכנה להריון: בהריון הראשון - הולכים באדיקות לשיעורי ההכנה ללידה. בהריון השני - לא עושים כלום כי זוכרים עוד מהראשון וממילא זה לא עבד. בהריון השלישי - מבקשים אפידורל כבר מהחודש השמיני. 2. בגדי הריון: בהריון הראשון - מקפידים על לבישת בגדי הריון למן הרגע שמגיעה הבשורה החיובית. בהריון השני - לובשים את הבגדים הרגילים כל עוד אפשר. בהריון השלישי - בגדי ההריון הם הבגדים הרגילים. 3. שמות: בהריון הראשון - סורקים בקפידה את כל ספרי השמות. בהריון השני - מישהו צריך להיקרא ע"ש דודה פרידה המנוחה, לא? בהריון השלישי - עוצמים עיניים, פותחים ספר שמות אקראי והיכן שנופלת האצבע - זה השם. 4. זמן איכות: לאחר הולדת הילד הראשון - מפנים זמן סתם להביט על יופיו (או יופייה) המשגע. לאחר הולדת הילד השנ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

האם אתם שומעים מוזיקה ממשחקי מחשב ,ואם כן איזה אתם הכי אוהבים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by huber,

שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by E-R-P,

מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by zam,

אני אשמח אם מישהו יזכיר לי.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. בדיוק בתאריך 1.12008 רכשתי מחשב ב 5,200 שקלים והנה תמונה של המפרט [http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg/ http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg מעניין אותי לדעת,כמה המחשב הזה חדש לגמריי עולה היום.. מעניין סתם לדעת בשנה כמה ירדנו

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by TeaTime,

למישהו יש מידע קונקרטי האןם יס תשדר את הסופרבול השנה בHD? אני יודע ששנה שעברה שודר בלי פירסומים מקדמים. האם גם השנה זה יהיה ככה..?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by er0101,

שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...). אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי): Sapphire 4830 Zalman cooling עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים Enermax Modu 82+ 425W רשמים: 1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1). זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה. 2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850" 3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי). ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקר…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  24. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.