כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קיבלתי SMS לפלא' שלי מבחור בשם "ישראל דדון" שמעוניין לקנות ממני משהו [הוא גם לא בדיוק פירט] לצערי המספר היה 46277 או משהו כזה, ככה שאי אפשר לחזור אל המספר הזה, הוא גם לא צירף שם של עצמו בפורומים, מישהו מוכן לזהות לי את השם בבקשה? תודה! -ג'ו
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
סרט הקומיקס הגדול הבא של האחים וורנר מעלה הילוך עם קדימון חדש וחביב, בצל הדיווחים על שינויים של הרגע האחרון שמבוצעים בו אחרי ההצלחה הגדולה יחסית של Batman v Superman, למרות הביקורות הלא-ממש-מחמיאות שקיבל, נראה כי באולפני האחים וורנר מתפנים לקידום בכל הכוח עבור הסרט הגדול הבא שלהם – Suicide Squad, שמהווה מעין גירסה אלטרנטיבית של 'הנוקמים', על טהרת החבר'ה הרעים. בטריילר חדש, שנחשף במסגרת טקס פרסי הקולנוע של MTV, ניתן לראות עוד קצת מחברי הצוות השונים והמטורללים, לצד איזכור דמותו של סופרמן ואפילו הופעת אורח קצרה של איש העטלף בכבודו ובעצמו, שישחק תפקיד צדדי (לא ברור מי יהיה השחקן שיגלם אותו) בסרט ומבהיר כי מדובר בנסיון לבנות יקום קולנועי רציף ומסועף בהתבסס על …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
דוד שלי בא לביקור מאמריקה ואני רוצה לקנות דרכו כמה רכיבים למחשב. איזה רכיבים הכי בטוח לקנות ככה? איזה רכיב לא יתחיל לעשות לי בעיות שבוע אחרי שהדוד יחזור לארה"ב (יענו, באיזה רכיבים הפאקים מתגלים ישר עם ההפעלה הראשונה...)? אני חשבתי על ספק חדש או כרטיס מסך או כרטיס קול...
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מעלה לשם תמיד. מדובר על siz .co.il
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
בקרוב קונה משם מחשב חדש ואני כנראה עושה את ה-OC שהם נותנים בחינם. רציתי לבדוק אם למישהו אכן הייתה היתקלות עם האחריות שלאחר OC שהם עושים או בכלל אחריות על מוצרים אצלם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-