עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amit_amit,

שאלה בעיקר למנהלים, אבל כל מי שיכול לעזור שיבורך האם המד תגובות שבצד לא עולה בפורום כללי? כי שמתי לב שאצלי הוא בקושי עולה (אני רוב הזמן בפורום כללי) אז יש קשר או שזה סתם בעיה אצלי במשתמש?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ. כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר.. הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר.. לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף.. (יש לי אלרגיה לעוף) נהייתי כולי אדום תוך מס' דק' עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'.. יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arkady,

אני מעוניין להתנדב במדא, מישהו יודע אם זה אפשרי [גיל 17, כיתה יא'], אם כן. יש אולי איפושהו פרטים [עדיפות אתר אינטרנט], תודה רבה לעונים. :-).

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by iem,

למישהו יש מושג איך אני משיג את המדבקה האדומה בה מגיעים הציונים מהר מהרגיל ? המטרה היא לקבלה למוסד לימודים.... תודה !

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי נייד בן כמה שנים של דל. הוא מספיק לצרכים שלי אבל הופיע קילוף צבע במשטח. אני מחפש מדבקה כמו זו שבתמונה שבקישור בצד שמאל. אפשר עם לוגו של דל או אפורה. איפה אפשר לקנות כזו מדבקה? חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gshhar,

איפה אני יכול להשיג את המדבקה הקטנה של AMD,המרובעת שמדביקים על המארז?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by benor,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מדבקות AMD? הנה מדבקה שאני עשיתי לעצמי בינתיים, מישהו יכול להגיד לי איך לעשות אותה מבריקה ? אני לא רוצה לבזבז על זה נייר פוטו. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  10. התעניינתי במדבקות לדיסקים, ככה כדי לארגן את כל הדיסקים שלי יפה וזה.. אני מתקשר ואנשים רוצים 150 שקל בשביל איזה 50 מדבקות!! נו מה? כולה מדבקות מה זה הדבר הזה? מישהו מכיר מקום זול שאני יכול לקנות מדבקות בלבד נטו ולא של הממלכה האנגלית ? אפשר לינקים? מקומות? אם מישהו מוכר אני אשמח לדבר איתו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ^HocK^,

מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם יש לי מקלדת של לוגיטק MEDIA ELITE עכשיו אני רוצה להוסיף אותיות ברוסית ושמעתי שהמדבקות ממש חרא...אחרי כמה זמן יורדים... רציתי לשאול אולי יש איזה טוס לא מחיק וממש נגד זיעה וכו כדי שאני ירשום על הכפתורים? מה עדיף? לא בא לי ממש להרוס את היופי של המקלדת

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by unknown71,

מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by GOVNER_T.S.Y,

הזמנתי את המחשב, שילמתי עליו ואז מודיעים לי באופן נונשלנטי שיש מדבקה על המארז וקריעת המדבקה מבטלת את האחריות. איזה חוצפה אני ממש מתוסכל מהעניין אני ממש מרגיש כאילו זה לא שלי :\ לא ציפיתי לחובבנות כזו מענקית מחשבים כמו KSP. אילו הייתי יודע על המדיניות הבאמת אינפנטילית הזו שלהם, לא הייתי קונה מהם מלכתחילה. זה הרי ממש אידיוטי, צריך להיות לי אחריות על כל החלקים בנפרד. ואנשים קונים מהם את החלקים בנפרד , אז מה הקטע? יש מה לעשות בנידון? g0vner_x3

• 51 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

http://stage.co.il/Stories/526604 פארודיה על ה-talkbacks...

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  19. http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by Boris_yo,

באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by tom123,

:lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. תשתכנעו

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Hellgrace,

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.