עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itay390,

שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.

2. Started by gigi,

ישו על הקיר.. מצמצו מהר....

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by lev-27,

תשתית: בזק ספק: בזק בינלאומי חבילה: 8M הכל זוחל. סטים מוריד על 100 ק"ב, Youtube בקושי זז, uTorrent מוריד ממש לאט.

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by OmerS,

היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by shimi 1,

שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  6. זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  8. במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:

9. שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  10. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by eladbu,

בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  12. דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  14. קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by ofir123,

אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144827,00.html מעניין מה היה גורם הנפילה.. :

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by Pierot,

האם אני אמור לקבל מוצרים נלווים לחלקים שונים במיפרט שלם, מלבד משחק לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by Libby,

היי....יש שיר ששמעתי פעם, כשיצאנו לאילת לשבוע, אני לא מצליחה להיזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו... המילים הולכות ככה (בערך): בא לה על הקיץ...בא לה על הים.... עם ביקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן....הכל אצלה מוכן... בא לה שחבל לה על הזמן... לה לה לה לה... חחח...משהו כזה....אם מישהו יודע את שם השיר ומי שר אותו... זה דחוף.....תודה!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  19. היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  20. שלום רב, איני יודע איזה פורום מיועד לפתיחת אשכול מסוג זה (בדיקת מייל שהגיע אלי - האם הוא מהימן או הונאה) לכן פתחתי אותו כאן (ואודה למנהל/ת הפורום אם יפנו אותו לפורום המתאים במידה ואינו מתאים לכאן)... לאחרונה קיבלתי מיילים חשודים לתיבת המייל של הספקית שלי (טריפל סי), כביכול מגוגל או מיקרוסופט. תוכן המיילים היה זהה פחות או יותר לזה המצורף כאן אלא שהם נשלחו מדומיינים שאינם משוייכים לגוגל / מיקרוסופט. היה לי חשד מאוד חזק כי מדובר במלכודת דבש, או במילים אחרות נסיון להונאה. אז פעלתי בשיקול דעת - חיפשתי מידע בגוגל על הסטרינג שבכותרת (REF NO). התוצאה הראשונה שעלתה (דיון בפורומים של גוגל) אימתו את החשד שלי. כולם היו SCAM המייל המצורף היום לעומת זאת, מעלה ספקות חדשים - משלוש סיבו…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by HardWarePassion,

שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  24. Started by scorpion,

יש ל3dfx אתר? טוב נו עכשיו כבר לא.......

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by The-Fox,

האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …

• 19 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.