עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nahum2,

מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TD-X-Smg,

אני חדש פה.. אבל אני לא ליימר ! (חחח) אני מקווה שיהיה פה כיף כמו שכיף לרקוד סמבה.. בנתיים אין לי מה לרשום.. אבל יהיה יותר מעניין כשאני אכיר אותכם יותר טוב ! ובלי שום קשר לנושא: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: חה חה חה חה !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

3. Started by DorM,

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by DeaglinG,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/988/186.html

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. על רקע התחזיות הקודרות למחסור חמור בשבבי זיכרון והתייקרויות חדות ב-2026, קול אחד בתעשייה מנסה להרגיע את הרוחות. אדוארד קריסלר מ-Sapphire טוען כי גל ההתייקרויות הנוכחי נובע בעיקר מפחד ואי-ודאות, ומעריך כי השוק יתחיל להתייצב בתוך חצי שנה בלבדלכתבה

8. Started by Cha0stAlker,

איזה מגניב.. http://shitbrix.com/mindfuck/popular/165-grin-man מישהו יכול להסביר איך התופעה קורת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. נכבדי בבקשה להראות לי איך לקנות ארה"ב iTunes כרטיס מתנה בישראל כי אני צריך לקנות משהו פשוט צריך רק על ארה"ב חנות iTunes תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

מחכה להם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by napoleon45,

או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by A-10,

נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !

17. Started by Yoav,

יש שם כאלו רציניות? ואיך המחירים שם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by american,

BASIC RULES FOR DRIVING IN ISRAEL 1. Turn signals will give away your next move. A real Israeli driver never uses them. 2. Under no circumstance should you leave a safe distance between you and the car in front of you, or the space will be filled in by somebody else, putting you in an even more dangerous situation. 3. The faster you drive through a red light, the smaller the chance you have of getting hit. 4. Never ever come to a complete stop at a stop sign. No one expects it and it will result in you being rear-ended. 5. Never get in the way of an older car that needs extensive bodywork, as the other guy doesn't have anything to lose. 6. B…

19. Started by Bebush,

מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים