עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by no43189,

אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  2. http://www.the-gadgeteer.com/the-free-ipod-project-article.html מה אתם אומרים רוצים לעזור לי או שלאכדאי מחוץ לאמריקה

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by azislin,

שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה

6. הגב שלי הרוס אני יושב חצי שנה על כסא מפלסטיק מהגינה ונמאס לי אני רוצה כסא נוח (התחת שלי מלא בסימנים מהכסא פלסטיק) סליחה אני רוצה שיהיה נוח מאוד ושיהיה למשחקים אם למישהו יש המלצה וגם אולי מאיזו חנות כי אני לא רואה חנויות שמוכרות כסאות ואני לא סומך על הכסאות "המפוארים" (עלק) שכתובים בכל מקום אני מתכוון חנות אמינה משהו בסגנון IQPC בבקשה אני רוצה שהכסא יהיה אצלי לפני שישבר לי הגב מהסכא הנוכחי הא ושאני יוכל להתנדנד מעט ושלא יחרוק

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  7. אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by Shadowman,

http://www.b3ta.com/challenge/apple חזק....

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  10. אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by VL,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=904461

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  12. האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. אני כנראה אקנה מחשב חדש באפריל 2011. רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנוכחי שלי (למכירה כיד שניה, כנראה לחבר שלא כ"כ מעורה בתחום) (באפריל 2007 שילמתי עליו קרוב ל 9000 ש"ח): e6600 2.4ghz @ 3.0 ghz msi g31 (חדש, הוחלף ביוני) כרטיס מסך: msi 8800 gts, 320mb 4gb זיכרון ddr2 1.3 ט"ב של אכסון (3 כוננים: 320, 500, 500). ספק כח של seasonic, אני חושב ש 600 וואט. מסך "samsung 226bw 22 כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (של קריאטיב ב 50 ש"ח, אבל עדיין), הובלה, והפעלה ראשונית. כמו כן נבדק ומריץ מק בצורה טובה. בדקתי עכשיו ב ksp - מחשב חדש עם מפרט מקביל עולה ~5000 ש"ח. מעניין.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  15. פיתוח חדש של Intel, משחקי LEGO הדור הבא

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  16. היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by josefin16,

שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by יניב51,

שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by Burned,

משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 949 צפיות
  23. איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: ;D {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!!

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by waizman,

Click ;D

• 10 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים