כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
-
שלום, עליתי ליא' וכרגע אני נמצא ב2 מקצועות מורחבים, ביולוגיה ותקשורת. עכשיו אני 3 יחידות מתמטיקה (ומתכוון אחרי צבא להשלים לפחות ל-4) ו5 יחידות אנגלית. אז רציתי לשאול אם באוניברסיטה יש בכלל משקל ל 5 יחידות תקשורת או שלא? כי אני די מעוניים לפרוש מזה כי זה מביא לי עומס שעות. תודה למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד חדש מהחנות qsys שנמצאת בכפר סבא. זה האתר של החנות: http://www.qsys.co.il/ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ לי עליה? היא אמינה? השירות טוב? לפני שאני משקיע שם 6500 שקל אני רק רוצה לדעת שהכל תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
באחד מהפרקים בסדרת פינקי והמוח צירפו עכבר שמן וצהוב, מישהו זוכר איך קוראים לו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים אווטר? או שואלי אני צריך להגיע לדרגה מסוימת בשביל לשים אווטר?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
http://www.hksincere.com/article.php?artID=905
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
או במילים אחרות - יש לי היום יומולדת מזל טוב לי ;D ;D
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...