כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מכיוון שלא מצאתי התייחסות ספציפית לעניין הזה באף אחד מהפורומים, ובמיוחד לא בזה של תמיכה לתקלות חומרה, אז אני שואל כאן כדי למנוע מצב של מעבר על החוקים... במידה ות'רד שפירסמתי שלשום לא העלה פתרון בחכה, האם אני רשאי לפתוח חדש, או להקפיץ, או לערוך לפי הצורך ולהמתין לתשובה ? תודה חברים, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIx הקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה : palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900 שקל הלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר, בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות. הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תוספת מעבדי ה-Kaby Lake הטריים מעניקה עוד יותר פוטנציאל לכמה מהמוצרים המרשימים ביותר שיצא לנו לפגוש בתחום ה'זעיר ומהיר' לכתבה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכות מערכות תקשורת (אזעקה ואינטקום), מישהו מכיר חנות שמוכרת למתקינים ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-