עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

2. Started by dnco,

האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם , אני צריך חוות דעת על פיגו (XS אם אני לא טועה) שנת 2002 3 דלתות , אוט' פנסי הרכב (הקדמיים) שראיתי משום מה נעשו עכורים , בעל הרכב אמר לי שזו בעיה ידועה בכל הסידרה של 2002. כמו כן , האם מישהו מכיר בעיות ספציפיות של הדגם הנ"ל ובשנה הנ"ל? כל טיפ שתוכלו לתת יכול לעזור , בנוסף , האם מישהו יודע במקרה מה העלות של 2 פנסים לרכב הזה? תודה רבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by Y2G,

אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  8. הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. אני סטודנט שנה ג', אני צריך סיוע שלכם במילוי שאלון לצורך המחקר. חשוב לציין שאתם לא חייבים לענות אבל אשמח מאוד אם כן השאלון אנונימי לחלוטין ולא ארוך ואני מפרסם קישור שיוביל למסמך גוגל אונליין למילוי https://docs.google.com/forms/d/1Q4YlinsrxbSwmUA_TEZNJfo8EZ5K3cz5bOXogilKA_U/viewform?c=0&w=1

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום , קיבלתי מבת דודה שלי כמו מין קופסה כזאת בגודל של אייפון שבאחד הצדדים שלה יש חיבור לכבל USB ובצד השני 4 פיצולים של חיבור USB גם , מעליו יש כמו משענת כזאת שיש לפלאפונים שנפתחת שלוחצים על אחד הכפתורים , אני לא מבין למה זה משמש , חשבתי על מפצל USB אבל מה זה ה"משענת" הזאת? יש לציין שרשום על המכשיר הטכנולוגי הזה powerDisne Poe Systems from microseml The Power to connect ניסיתי להכנס לאתר ולמצוא את הדגם הזה כדי להראות לכם מה זה בתמונה , אבל לא מצאתי , ואין לי איך לצלם את זה. תודה רבה. התמונות בהודעה ה-7 למטה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Gilo2005,

שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by INFERNO,

אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !

23. 23.10 זה הגיוס שלי,שאלתי בהרבה מקומות לגבי אפשרויות ואני מאמין שפה אקבל את המידע הכי טוב ושהכי יעזור לי. אין לי בגרות מלאה,חלקית. פרופיל 97 הת'ש 3 קבא 48,דפר 40 יש ברשותי תעודת CCNA(החלק החשוב בת'ארד) כמובן שאני לא רוצה להתפנות ל-מ.צ אני מרגיש שזה יהיה בזבוז של 3 שנים. בראש שלי לבקש מהקצין מיון מפעיל רשתות מחשוב(מרמ),או טכנאי מערכות מחשוב(טממ). מה אני צריך לעשות ביוס הגיוס שלי בשביל לא ליפול על מ.צ ולהתמיין לאחת היחידו שרשמתי למעלה^. האם זה אפשרי בכלל להתמיין לשמה עם נותנים כאלה נמוכים ובלי תעודת בגרות? מה הסיכוי שאם אני יעמוד על שלי ושאני אדבר עם הקב'ן ואבקש להיות באחד מהתפקידים האלה הוא כן יתן לי אותם בסוף?(אחרי ישיבה של 20 יום בכלא וכו') אשמח לעזרה,אין לי מושג מה לעשות…

• 67 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. ברצוני להזמין מחשב על פי מפרט - החנות היא SKYPC. האם אני יכול ללא היסוס לבצע זאת באמצעות האינטרנט עם שליח הביתה או שאתם לא ממליצים? האם יש חשש כלשהו (לא מבחינה כספית) אלא מבחינת כשירות הרכיבים ? האם יש נקודות מיוחדות שעלי לשים לב אליהן ? האם מישהו בכלל עשה זאת? תודה מראש להמלצתכם.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.