עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום , קיבלתי מבת דודה שלי כמו מין קופסה כזאת בגודל של אייפון שבאחד הצדדים שלה יש חיבור לכבל USB ובצד השני 4 פיצולים של חיבור USB גם , מעליו יש כמו משענת כזאת שיש לפלאפונים שנפתחת שלוחצים על אחד הכפתורים , אני לא מבין למה זה משמש , חשבתי על מפצל USB אבל מה זה ה"משענת" הזאת? יש לציין שרשום על המכשיר הטכנולוגי הזה powerDisne Poe Systems from microseml The Power to connect ניסיתי להכנס לאתר ולמצוא את הדגם הזה כדי להראות לכם מה זה בתמונה , אבל לא מצאתי , ואין לי איך לצלם את זה. תודה רבה. התמונות בהודעה ה-7 למטה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Gilo2005,

שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by INFERNO,

אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !

11. 23.10 זה הגיוס שלי,שאלתי בהרבה מקומות לגבי אפשרויות ואני מאמין שפה אקבל את המידע הכי טוב ושהכי יעזור לי. אין לי בגרות מלאה,חלקית. פרופיל 97 הת'ש 3 קבא 48,דפר 40 יש ברשותי תעודת CCNA(החלק החשוב בת'ארד) כמובן שאני לא רוצה להתפנות ל-מ.צ אני מרגיש שזה יהיה בזבוז של 3 שנים. בראש שלי לבקש מהקצין מיון מפעיל רשתות מחשוב(מרמ),או טכנאי מערכות מחשוב(טממ). מה אני צריך לעשות ביוס הגיוס שלי בשביל לא ליפול על מ.צ ולהתמיין לאחת היחידו שרשמתי למעלה^. האם זה אפשרי בכלל להתמיין לשמה עם נותנים כאלה נמוכים ובלי תעודת בגרות? מה הסיכוי שאם אני יעמוד על שלי ושאני אדבר עם הקב'ן ואבקש להיות באחד מהתפקידים האלה הוא כן יתן לי אותם בסוף?(אחרי ישיבה של 20 יום בכלא וכו') אשמח לעזרה,אין לי מושג מה לעשות…

• 67 תגובות
    • 9.3k צפיות
  12. הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. ברצוני להזמין מחשב על פי מפרט - החנות היא SKYPC. האם אני יכול ללא היסוס לבצע זאת באמצעות האינטרנט עם שליח הביתה או שאתם לא ממליצים? האם יש חשש כלשהו (לא מבחינה כספית) אלא מבחינת כשירות הרכיבים ? האם יש נקודות מיוחדות שעלי לשים לב אליהן ? האם מישהו בכלל עשה זאת? תודה מראש להמלצתכם.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by Tomerico,

אני זוכר שיש משתמש שיש לו בתמונה בצד של תינוק מאד מוזר... וכולם פעם שהוא היה כותב הודעה לא הייתי מסתכל בהודעה אלא רק מסתכל בתמונה ומתפקע מצחוק (;D) אז אם למישהו יש את התמונה, המשתמש עדיין קיים ושינה את שמו או את התמונה שיזדהה... אני רוצה שזה יהיה הרקע שלי... ועם יש לו את הגרסה המוגדלת זה יהיה עוד יותר טוב! !!plz give me my funny pic back מנהלים בבקשה לא לנעול... אני רוצה את התמונה הזאת, ואם תנעלו את הת'ראד זה יראה שהמצב באמת הידרדר... כי הרי לא עברתי על שום חוק של הפורום... אולי זה יעליב אותכם שאני אומר שהמצב לא טוב אבל זה נכון וכדי להשתפר צריך להבדיל בן ספאם טהור להודעה שלא קשורה לחומרה ומחשבים... אני מתאר לעצמי שהייתם נועלים את הת'ראד הזה אם לא הייתי כותב את השורות האלו…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  16. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by d30DK,

התחלתי להתעניין במברשת שיניים חשמלית, ראיתי כי יש מברשות חשמליות ב100 שקלים ויש כאלו ב500 שקל וצפונה. אשמח אם למישהו כאן יש מברשת שיניים חשמלית או שיצא לו לנסות (למשל ORAL-B) וישמח לתת חוות דעת, אפילו על דגם ספציפי. הסתכלתי בזאפ, יש חוות דעת אחת לכל מברשת מה שלא בהכרח יהיה נכון להסתמך עליו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.

• 22 תגובות
    • 8k צפיות
  19. Started by fish123,

שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by deso,

אז...לכמה מכם עדיין יש מגאסונים של פעם?? לצערי, אין לי מגאסונים ואני מחפש חנויות שעדיין מוכרות.. אני יודע שכמעט ואין בחנויות, אז אני הולך לנסות באירופה.

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by iakovl,

כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by fire1ce,

שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483 השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by st0m,

שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.