עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by urielka,

הרגע ראיתי את הפרק הראשון שלהם ויש לציין שזה לא כמו TSS הישן אבל זה הרבה יותר טוב מTSS החדש חוץ מזה הם מראים דברים שלא ממש מותר להראות בטלווזיה עכשיו אני מוריד את הפרקים החדשים(יש רק עוד 2) ויש לי כמה שאלות: 1.כל כמה זמן יוצא פרק של זה(נרשמתי לNewsletter שלהם)? 2.מה דעתכם על התוכנית? כתובת: http://thebroken.org ד"א הקטע עם רמזי זה בדיחה נכון?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by Kurt,

מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by redti,

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

7. Started by wooper,

היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by idofr,

הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zombie,

יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.popgadget.net/2004/12/gingerbread-laptop.html אולי אפשר להפעיל אותו עם כמה שערים לוגים כאלו (תמונות למטה): http://goldfish.ikaruga.co.uk/logic.html

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by maverick,

הביאו לי דיסק של "החברים של קישקשתא" שהוא דיסק עם כל מיני קטעי פתיחה של תוכניות נוסטלגיות שהייתי ילד (וואו זה היה מזמן). כששמעתי קטעים מכל מיני תוכניות נזכרתי בתקופה שלא תחזור וחשבתי לעצמי שכשהייתי ילד הכל היה תמים וטוב וחבל שהכל נגמר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בטח שמתם לב שבחצי השנה האחרונה העלו את מחירי החשמל באופן דרסטי, כזה שבאמת מקשה למשפחות רבות לעבור את החודש. אז רציתי לקבל ממכם יעוץ איפה אפשר לחסוך באופן משמעותי... למשל החלפת נורות הליבון בנורות פלורסנט, עד כמה זה ישפיע על הצריכה?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  21. כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  24. אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Yehudaa,

השאלה היא כזאת : "אורך הבסיס של משולש שווה שוקיים הוא 18 ס"מ , ורדיוס המעגל החסום במשולש הוא 7 ס"מ , מצא את רדיוס המעגל החוסם את המשולש " אם אפשר הסבר בשלבי הפתרון תודה .

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.