כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
מקורי שלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל רושמת הפסדים גדולים בשווי ובעובדים כאשר התרסקות המניה מגיעה לצד פיטורי המונים שכמותם לא ראינו בעולם המעבדים. אם זה לא מספיק, ישנה דאגה צרכנית עבור צמד דורות מעבדים שלא מפסיקים לחוות תקלות טכניות ללא פתרון מושלםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי רמקולים במחיר מאוד זול יחסית לאיכות לפי הנתונים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 ואני מעוניין לרכוש אותם השאלה אם הם בכלל מוכרים לישראלים ואיפה עושים הזמנות ? לא מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!
-
-
הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בדיוק ראיתי תכנית על המשחק שנקרא Scalextric, בערוץ אגו... שכחתי שהדבר הזה קיים בכלל. העלה לי זכרונות מהילדות כאשר הוריי הביאו לי ערכה כזו מחו"ל לפני יותר מדי שנים. ובדיוק מגיע יום הולדת של האחיין (עוד חודש בערך) ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ערכה כזו. חיפשתי באינטרנט והתקשרתי לכמה חנויות אבל לאף אחד אין. ראיתי גם שיש חברה שנקראת NINCO שמייצרת ערכות דומות. אם מישהו יודע/ראה/שמע איפה מוכרים את המשחק הזה אני אשמח לשמוע... http://www.scalextric.com/ http://www.ninco.com/
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בשנה שעברה עשיתי טיול מאד נחמד ל-4 ארצות באירופה, שכלל 4 ארצות במערב אירופה, בינהן גרמניה. עכשיו הזמנתי כרטיס טיסה לביקור שכולו בגרמניה, ל-3 שבועות, באביב. אני אהיה חצי מהזמן בברלין, ומעניין אותי לנסות עוד מקומות. מישהו יכול להמליץ על עוד ערים שם? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!! אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .! אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-