עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ychig,

"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה

2. אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html

3. Started by imac,

הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Moty_p,

אני אומר בוא נעשה שרשור של חוקים שכן יעזרו למדינה נניח : איסור על שימוש באקספלורר לאנשים שגילם נמוך מ65 ואינם לוקים בפיגור שכלי

9. Started by ariel-ro,

שלום לאבא שלי יש פיג'ו 407 ולאחר 90000 קילומטר החליפו לו רביעית צמיגים(הליסינג החליף) לרבעית צמיגים סינים זולים ששמם ווסטלייק. לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שחלק מהצמיגים של החברה היה אסור להביא אותם לארץ בכלל בגלל תאונות רבות שקרו בעולם. ושהצמיגים חסרי אחיזה לחלוטין, ומתפוצצים תוך כדי הנסיעה. ובנוסף הליסינג שמו צמיגים שיוצרו לפני שנה זה מה שאני ראיתי באינטרנט האם למישהו יש דעות אחרות על צמיגים אלה? אמרתי לאבא שלי והוא אמר שהוא יתקשר לליסינג ויגיד להם להחליף למותג ידוע ומוכר ולא משנה מה המחיר. והבהרתי לו שזאת סכנה השאלה שלי היא האם כדאי פשוט להחליף לצמיגים המקוריים של הרכב(כמובן שחדשים)? מישהו יודע מה הצמיג המקורי של פיג'ו 407 משהו של פירלי אבל אני לא מוצא מה ואם לא אז לאיזה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה

11. Started by fuck off,

או לא יודע במה זה. בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום. כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה? ואפילו לא זייפתי. יש למישהו רעיון איך זה אפשרי? נ.ב. הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DeaglinG,

שלום לכולם, בניתי תוכנה להורדה אוטומטית של תרגומים מאתר סרטים. התוכנה דורשתבשביל לעבוד .net framework 4 שניתן להוריד כאן : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en את התוכנה עצמה יש להוריד מפה: http://code.google.com/p/automatic-subtitles-downloader/ *יש לפתוח את הזיפ לאיפה שרוצים בעיות/טענות/מענות/בקשות - נא לפרסם באתר התוכנה. כל תרומה תתקבל בברכה! ותודה מראש! - תודות - alon24, staticx

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by realmagic,

שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by -swap-,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות נגן RIO בארץ או בחו"ל (בעיקר באיטליה) וגם את האתר של RIO

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cucilida123,

אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, הופתעתי לגלות ש YouTube יצאו עם ממשק חדש ויפה המותאם במיוחד למחשב סלוני או סתם למי שאוהב ממשק מינימליסטי ומגניב : YouTube XL בעקרון זה אותה הגברת בשינוי אדרת (אבל אני אהבתי את האדרת הזו..) תהנו ותגיבו : http://www.youtube.com/xl

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

21. Started by NetSpider,

LOL מה זה הדבר הזה ? Download

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by IG,

שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roma,

http://www.home.no/khaukaas/files/laughing_cat.htm

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by duki1,

היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים