עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מותר להוריד סדרות כמו לוסט מהאינטרנט? כי לא כתוב בהתחלה זכויות יוצרים כמו בסרטים רגילים.. וגם כבר שידרו את זה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  3. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום לכולם יש לי טלפון MOTOROLA C330 (אני אישית משתמש בטלפון אחר) והוא מאוד מאוד מוזר. דבר ראשון אני לא מצליח להוריד אליו שום אייקון ולא צילצול שום דבר הטלפון מרשת ORANGE. מישהו יודע איך אפשר להוריד אליו צילצולים ואיקונים? וגם איך אפשר להוריד לא את הפאנל? אני מנסה להוריד ולא מצליח זה נתקע באמצא ואני פוחד למשוך כי כנראה זה ישבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?

8. Started by sniper434,

לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by naor,

PANDA PANDA PANDA כולם קונים מפנדה גם אני רוצה לבדוק אותם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by urich,

:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ninfo,

שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מכשיר של מוטורולה C650. הוא תומך ברינגטונים MP3. אבל החבילה של הדריברים והכבל USB לא הגיעה איתו בקופסא, כנראה שזה עולה כסף (#$@%...), יש לי את הכבל, מאיפה אני משיג את התוכנות? חיפשתי באתר של מוטורולה ואין, חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. אם למישהו יש את הדיסק אז בבקשה שיפנה אלי בפרטי זה יעזור לי מאוד, תודה. יום טוב. עריכה: אם צריך, להעביר לתוכנה תעבירו, לא שמתי לב.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. ...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Revertigo,

הכוונה לשעה מחר, לא מצאתי בהצלחה לכולם בכל מקרה ;D

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. כעיקרון אמור לצאת רק מחר אבל הישתחרר היום או הודלף איך שתירצו הקליפ עוד כמה ימים ב MTV כעיקרון צריך להיות האלבום המלא חודש הבא רק http://www.youtube.com/watch?v=fsFzYn2nhzA

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by nice-1,

אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.