עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MicroChip,

הסרטון בהתחלה נראה פוקימון אבל זה מצחיק... ההוכחה הכי טובה לכך שאסור לתת לילדים בני 6 מחשב... http://www.youtube.com/watch?v=8YWo24kwEtU

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by MilkMan,

כנסו לאתר הזה: http://radioparty.pl/ ותלחצו על זה וגם מתחת לזה יש האוס, אני מחפש עם אפשר או כזה סגנון או מה שהם מנגנים, לא מצליח להשיג רשימת שמע שם.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. היי אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://www.onsale.com/onsale/shop/detail~dpno~7037657~Action~ACCESSORIES.asp הדגם אזה אינו מופיע במחשבון של אגף המכס ומע"מ הוא עולה 294$ מישהו יכול לעזור בחישוב המס? בטוח שיש מע"מ של 15.5% מכס? עוד מיסים? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by tnt studios,

http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. פותח את המזגן לכמה שעות זה עלול להרוס את המזגן?....אני פותח אותו על הטמפ' הכי נמוכה כי רק אז מרגישים קצת את הקירור....זה יכול לגרום נזק? אני כבר איזה שבוע ככה....מה אני יעשה אני כולי מזיע בלילה ולא מצליח להרדם בלי מזגן ואין לי זמן לנקות אותו :\

8. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by POPSTAR,

WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by The Dom,

אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  13. http://www.maslulim.co.il/index.php?i=486 הצופים מוזמנים להנות מהתחרות באזור המוצל שיוקם במיוחד לארוע! בואו למסלול ביום שישי ה-8.9 לחגיגות הארוע האחרון לעונת 2006 בליגת סיאט MDC!!! הכניסה חופשית!!!חנייה חופשית!!!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. חשבתם שהמופרעים בבית ספר שלכם עושים הרבה בלאגן, תסתכלו כאשר הם בהמון, תסתכלו עד סוף הסירטון: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=989944

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. |x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. נמאס לי לראות כל רגע תגובות חדשות בנושאים שכבר לא מעניינים אותי זה יעזור מאוד

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by ronenvvv,

שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by redti,

אהלן היייתי מסיבה ערב לפני ערב ראש השנה הצטלמתי פעמיים לשני אתרים שונים אחד זה resident והשני אני כמעט בטוח שהוא אמר משהו עם net שימו פה את כל האתרים שאתם מכירים שמפרסמים תמונות ממסיבות

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Sting,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by FTP,

מי הבנאדם הכי שנוא עליכם ג. יפית שנחפת לכל חור או בני גורן שהרס לכולנו את החיים? אם יש עוד אנשים שנואים אליכם אני יוסיף לסקר

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. : ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  23. זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. http://www.awacs.co.il/main.htm

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.