עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by david11,

היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ? ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. בימים האחרונים לא מצליח להיכנס לפורום דרך אפליקציית Tapatalk האם זו בעיה זמנית או מה?

6. Started by doker,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1347&perur=2&t=15&c=243 מה אתם אומרים המחיר משתלם? חחחחחח ************************************************************ הם כתבו שהתמונה להמחשה! ;D

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. באה עליי הדודא לסרטים גיקים בסגנון "רשת החברתית" ודומיו. אומנם אני לא מעוניין בהם- אבל בין הגדולים יש את סטארקראפט ומלחמת הכוכבים . ניתן להכליל גם את מטריקס, טרון וכאלה לצד שלל הסרטים. סרטים על האקרים מפורסמים כגון HACKER ARE PROPLE TOO (מקווה שלא טעיתי בשם) וכאלה גם ניתן להוסיף לרשימה. לסיכום- כל סרט שמדבר על טכנולוגיה, מחשבים, קצת מד"ב טוב, סרטים אוטוביוגרפים וכיוצא בזה. רצוי שיהיו סרטים אייכותיים/ מומלצים. תודה! נ.ב- איך קוראים לסרט התיעודי של THE PIRAT BAY? הוא יצא כבר "לאקרנים"? (מקווה שזה עדיין בגדר חוקיי הפורום.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by שמואלל,

שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.

9. Started by Kak,

בעודי מדפדף במבצעי הקיץ של סטים שמתי לב שאחד הסלוטים שמציגים את המשחקים מכיל את ההודעה: "We're sorry. This game is not available in your region." מה הקטע?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by waizman,

שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by shuy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html אכן תמהוני, אבל אשכרה רעיון מדליק...

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by liork,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך של ASUS לפני קצת יותר משנה. מ KSP.. הוא נהרס. לא רוצה לעלות משחקים.. פניתי ל KSP והם אמרו אין אחריות... אבל על כל הכרטיסים של ASUS יש 3 שנים אחריות.. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קשר עם ASUS ישראל תמיכה שאני ישלח להם את הכרטיס.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. Started by elilosky,

יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משתעמם מול המחשב ומחפש מה לעשות.. שימו פה כל אחד משחק אונליין נחמד וממכר להעביר את השעמום, והראשון הוא FLIGHT CONTROL http://blankspage.com/flight-control/ אחלה משחק

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

גדול :lol: תלחצן כאן

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by nehmia,

אם למישהו יש דברים חדגשים טובים אם אם אפשר שמות

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Screw_Master,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by kobi_af,

אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by dddd01,

כתבה נחמדה שקראתי והחלטתי להביא שתקראו גם אתם... תהנו... http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. יש יותר ויותר רשתות (שבהם הום-סנטר, אייס ורוב הסופרים שאני מכיר) שדורשים לראות קבלה ביציאה מהחנות ומחתימים עליה "ביטחון", למרות שיצא לי לחשוב על העניין כמה פעמים לא מצאתי את ההגיון העומד מאחורי זה, מילא לראות קבלה ע"מ להוכיח ששילמת (למרות שעל-פי החוק על החנות להוכיח שלא שילמת ולא ההפך) אבל מה ההגיון מאחורי החותמת?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by MasterDK,

יאללה חברה עוד מאט שוברים שיא http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord http://twitter.com/mozillafirefox תשחקו נקי, אל תורידו יותר מגרסא אחת למחשב ותעזרו לקבוע שיא חדש בספר השיאים של גינס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.