כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התוכנית שודרה נראה לי כל יום בשעה 3 או 4 בלילה בערוץ 3 וזה לא היה כמו WWE קרבות בזירה, היו כמו מתקנים כאלו והיו איזה 3 או 4 בתוכנית אחת שמישהו היה צריך לעבור אותם אז בשני או השלישי היה שחור אחד שהוא עמד על מתקן מסתובב כזה והבנאדם היה צריך לעלות למעלה (איזה חצי מטר גובה המתקן) ולהפיל למטה את השחור (שהוא היה תמיד במתקן הזה) והוא בד"כ היה מנצח את אלה שנאבקו מולו והוא היה תמיד עושה להם ווג'י והשדרנים היו צוחקים על זה. אני זוכר גם שהיה מתקן כזה שהיו 2 תלויים בידיים (כמו המתקנים שיש בפארקים שמתקדמים עם הידיים) אבל מרובע כזה גדול שהיה אפשר לזוז גם לצדדים והם היו צריכים להפיל אחד את השני בבעיטות. היה פעם אחת אני זוכר שובר שוויון (שזה בעצם היה הרביעי והיו בכל תוכנית רק 3 מתקנים כנ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני וכמה חברים מתכננים לנסוע לכינרת בקרוב מאוד (השבוע). רציתי לשאול האם מישהו היה כבר בחוף לבנון, ואם כן לשמוע חוות דעת, מה יש שם, איך המקום, וכו'.. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הוא פנה אלי בשביל שאני יעשה לו עבודות. עכשיו הוא ביקש ממני לעשות באנרים פלאש . לינק:http://www.lime-as.com/adv/tlv/ בקיצור אני צריך לבנות דבר כזה ואני לא יודע אם איזה תוכנה.. זה אפשרי בImageReady ?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
and go easy on the sufganiyot !! http://www.jerusalemonline.com/ahmedinijad.asp
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו לפני כמה ימים השמיע לי טראנסים ואני חשבתי שזה טראנסים אבל הוא אמר לי שזה קלאב לא הבנתי בהתחלה בקיצור הקלאבים האלו היו מדהימים שילוב מדהים בין קצב לצלילים. הוא אמר לי שהטראנסים האלו שומעים בעיקר בארצות הברית ובאמת בארץ אין תסוגים האלו. אם מישהו יש לו מושג על קלאב טראנס או איך שלא קוראים לזה שימליץ לי על שירים בסיגנון הזה. אם תישמעו פעם אחת אתם תהיו בעננים! אז אותו בחור ביקשתי מימנו שישלח לי מהטראקים האלו והוא שלח לי רק אחד כאילו עשה לי טובה חח :'( העלאתי אותו כדי שתישמעו מה זה.. קלאב http://www.mytempdir.com/1120139 בבקשה אם יש לכם שירים כאלו קלאב טראנס אני ישמח אם תישלחו לי או תיתנו לי קישור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-