כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי טלוויזיה של Masimo שהשלט שלה התקלל . רכשתי שלט אוניברסלי של Sigma אבל בעלון המצורף אין קודים ל Masimo . ניסתי סריקה ידנית בסוף הצלחתי להגיע לקוד שהזיז כמה דברים אבל לא כמו שצריך והייתה החלפה בין הכפתורים למשל כפתור 0 הנמיך אל הווליום . איך אפשר לסדר את זה או האם למישהו יש קוד אחר ? כי תכלס חברת מסימו אי אפשר למצוא באינטרנט כי זה מוצר מדבקה כנראה . תודה
-
- 5 תגובות
- 83.3k צפיות
-
-
האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יאללה חברה אני עוד שעתיים בשדה תעוופה ניראה את כולכם עוד 5 ימים... תהנו בארץ! :D
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
גם לכם זה ככה או רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
נראה לכם שאנחנו אחרי השיא ושעכשיו יש תקופת התאוששות? אני מחפש עבודה כבר כמה ימים, ולא מוצא כלום
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שליחים, יופי, אז אני בחוות התנינים והפלאפון ספציפית נמצא בתוך הבריכה של התנינים, אז אם אפשר לשלוח שליח לקחת את המכשיר משם, תודה... אה כן...רק רציתי להרגיע את השליח והצוללן ולהגיד שהמכשיר נמצא בבריכה של התנינים הקטנים שעדיין אין להם שיניים אז לא לדאוג. אז מתי אני יכול לצפות לשליח? http://images.nana.co.il/upload/12006/IsraBlog/5146/posts/4887018.jpg נלקח מהבלוג הזה: http://israblog.nana.co.il/tblogread.asp?blog=5146
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[ltr]http://www.nrg.co.il/online/10/ART/875/955.html ROFL[/ltr]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, שמי ירין. נקלעתי לבעיה - נרשמתי לפייפאל עם כרטיס ויזה. עכשיו, אני לא רואה באתר של הויזה את ארבעת המספרים שאני צריך לכתוב. ביקשתי מהם לשלוח לי שוב, עוד בזבוז של 8 ש"ח.. מתי זה אמור להישלח? תודה רבה. ירין.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב, יש לי אפשרות לקנות אחד משלושת הדברים הבאים, כעיקרון אני לא קונה אותם בארץ וגם אני קונה אותם בהנחה בחו"ל אז רק תעזרו לי לבחור. Mac Mini or Xbox 360 or G.Card G.Card - כ.מסך שיהיה הכי גבוה לאותו זמן.(בנתיים יש לי 6200 עם פתיחת צינורות וOC וטפו טפו טפו הכל עובד מצויין...) אם לכם הייתה את האופציה מה אתם בוחרים ? כי אני באמת לא יודע מה לבחור. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף, אני מאוד מאמין שכדי להטמיע שפה בצורה הטובה ביותר יש לדבר אותה, לכתוב ולחיות אותה קרוב ככל האפשר על בסיס יומיומי. תודה רבה לכל המגיבים,סופ"ש רגוע שיהיה בעזרת השם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-