עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Mr.positive,

שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by Chamuelm,

שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by THEGHOST0403,

שלום בזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בתחום ההאקינג ומחשבים בכללי הצלחתי להשיג דרך איזה חבר את התוכנה אגרון הידועה אך מכיוון שהיא מעודכנת ל2006 היא לא הכי שימושית שיש לכן נכנסתי לשאול האם מישהו מכיר פורומים טובים בדארקנט של האקרים ישראלים או אפילו אם מישהו יודע על תוכנה כזו חדשה יותר ומעודכנת לשנים האחרונות. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

6. היי, רציתי לשאול אם יש דרך חוקית לתרגם סדרה / סרט מאנגלית לעברית. כלומר = להשתמש בקובץ ה-SRT ושאני אתרגם אותו לעברית . לפי מה שקראתי באינטרנט , קובץ הכתוביות הוא למעשה נגזרת מהתוכן עצמו ולכן כל שינוי שלו תהיה פגיעה בזכויות יוצרים. לא יודע אם זה משנה , אבל התוכן תמיד נמצא ביוטיוב , כלומר מי שהעלה את התוכן כבר הפר את זכויות היוצרים אבל "גונב מגנב פטור" לא הופך את זה לחוקי. ובחזרה לשאלה : האם יש דרך חוקית שמאפשרת לי כאדם פרטי לתרגם לעברית סדרה / סרט שהועלה ליוטיוב או כל מקום אחר ברשת מבלי להיות חשוף לתביעה מגורם כלשהו ? תודה

7. Started by idan1836,

אני צריך מספר טלפון או פקס ב"טכני" בחיפה, אין לי מספר של אף מפקד או חייל ואני צריך לשלוח גימלים.. אם יש למישהו מספר כלשהו שיעזור לי אז אני אודה לו. חג שמח

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by עמיר,

כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Jew,

הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4307887&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol: וואי וואי הלוואי לי אחת מאלה חחח

13. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by HeDesXs,

אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by djhenrya,

[attachment deleted by admin]

16. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247291,00.html

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  17. לא ממש מצאתי בחיפוש וכמה אתרים שיש לי הפסיקו לעבוד או שעושים בעיות....\: תודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by N N C,

http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by JUNGLE,

עייף שיהיה ללט

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by cleric,

מקווה שלא פירסמו את זה כבר, עשיתי חיפוש לא מצאתי אתם חייבים לראות את זה .. זה מדהים, אמנית ישראלית שעושה ציורים מדהימים בחול-ים http://video.google.com/videoplay?docid=8608767523218085402 (לא להיבהל מהמוזיקה המרדימה, תזרמו ..)

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by VL,

במקרה שאני לא נכשל בכמה מקצועות / לא עושה כמה מהמקצועות בגרות , לא תהיה לי בגרות מלאה , האם אני יוכל להשלים דרך הצבא / או אפילו לבד? אם דרך הצבא , כמה זה יעלה לי ? (שמעתי זה חצי מהסכום או משו כזה) ואם פרטי , כמה זה יעלה לי גם ? והאם אפשר להצליח היום בלי תעודת בגרות? (ז"א יש עתיד?)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Vaz,

אני עובד במקום מסויים מעל 7 חודשים , דרך חברת כח אדם. מישהו יודע איך כל החוקים הולכים ? מגיע לי לקבל דמי אבטלה ? עם עבדתי במשך 7 חודשים ועזבתי ? או רק עם פיטרו אותי ? נניח והם מפטרים אותי אז מגיע לי לקבל פיצוויים על השבעה חודשים ? ככה שעדיף לי לעשות להם בעיות כדי שהם יפטרו אותי ? הם לא בדיוק רוצים לפטר אותי , אבל אני מקבל שכר ממש נמוך שם , ויש שם חרא יחס לעובדי כח אדם , ונמאס לי לעבוד שם. מה קורה במידה ואני עוזב את העבודה ככה בלי להודיע כלום לכח אדם ולמעסיק ? אני חייב להודיע לבוס שלי שבועיים מראש שאני מתפטר ? יש חוק כזה ? לא בא לי להודיע לבוס שלי שבועיים מראש..בא לי לחכות ליום שיהיה מלא מלא עבודה ולקחת את הדברים שלי ולהודיע שאני מתפטר וללכת..לבוס שלי ככה בפנים…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  23. זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

25. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.