כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שאלה בקשר לפייסבוק איך אני מוצא מישהו לפי שם יש שם רק בית ספר עבודה דרך מיילים וכו
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי לכם אני לא זוכר איך קוראים לשיר. ואת המילים בקושי - אני זוכר רק את המנגינה - הקלטתי לכם את השיר שאני מזמזם אותו ותוכלו להוריד אותו פה http://www.f2h.co.il/8285135547630 - אם הוא לא ייפתח לכם תעשו קליק ימיני ותלחצו פתח באמצעות - ואז על התוכנה שיש לכם כגון: מדייה פלייר BSplyar וכדו' הוא דומה במנגינה לשיר שנמצא פה http://www.youtube.com/watch?v=gL197M0dE3c&feature=PlayList&p=56FE8B2326713797&playnext_from=PL&playnext=1&index=44 ב-5 שניות הראשונות זו אותה מנגינה אחת לאחת של השיר שאני מחפש ..אני גם בטוח שזו הזמרת ששרה את את אותו שיר - פשוט לא מצאתי את השיר - והפכתי את גוגל ולא מצאתי , ניסיתי גם בכל מיני אתרים של מילי לשירים באנגלית אך מכוון שאני לא…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי
-
- 15 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-