עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

ויותר מכך - מי לא יודע לנגן את זה?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM&mode=related&search= תבלו

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by creative,

מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE

4. The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by galh_5,

לי יש וחידשתי

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by lamborgini25,

האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  7. לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  8. מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by idosen,

איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by redead,

יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  12. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  13. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by nivTw,

היי לכולם, אני ניב... בן 18 ועוד מעט מתגייס לצבא (669 ) תמיד היה לי חלום לטוס לאמריקה, עכשיו זה מתאפשר בגלל שכמה חברים שלי טסים לעבוד שם ואני יכול לגור ולעבוד איתך. מבחינתי זה הגשמת חלום, תמיד רציתי את זה וההורים אמרו לי בבוא הזמן גם אתה תעשה את זה. לצערי, אבא שלי מאוד דואג שאני אעבור לניו יורק לתקופה ארוכה ורוצה שיהיה לי את הכסף לטוס ולחזור לפני שהוא נותן לי את האישור שלו. בגלל שזה כרטיס טיסה לניו יורק זה סכום גדול מאוד, אבל שמתי לעצמי מטרה להגיע לזה ולממש את החלום שלי לטוס. חיפשתי דרכים לעשות זאת והדרך היחידה לעשות זאת היא למכור את הביבי שלי, המחשב. אם אתם מחפשים קנייה, מציאה של ממש, אני ישמח אם תכנסו ללינק למטה ותראו, אם בן משפחה או חבר רוצה אנא הפנו אותו למודעה.…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  16. לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by Koss,

לא מצליח לפתור את השאלה הזאת. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by moog,

אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  23. אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?

• 16 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by superginiman,

היום הייתי ביום השני של COMPUTEX 2004 תערוכת מחשבים שנערכה בגני התערוכה תל אביב בתערוכה היו הרבה דוכנים של אל-פסק ומסכים מה שמראה שהרבה חברות מבינות שהחשמל בארץ חרא(אל-פסק) המוצגים היו מדהימים (לפחות חלקם) בתחום המסכים. פגשתי בתחילת התערוכה אחד מחברי הפורום שבא עם מצלמה אני לא זוכר את הניק וזמנמנו ביחד מזימות ל"השאיל" את חלק מהמוצגים{שום רעיון לא בא למעשה} אני די בטוח שבעוד כמה ימים יעלו תמונות לאתר (אני חושב כי היה אחד מהפורום עם מצלמה) וגם כתבה אז הצעה אישית פעם הבאה תיהיו שם!

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D

• 18 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.