כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
יש לי כדור עם שישה חתימות של שחקנים ממכבי חיפה כמה מקסימום אני יכול לקבל על הכדור והחתימות הם לא מודפסות
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
תשתית: בזק ספק: בזק בינלאומי חבילה: 8M הכל זוחל. סטים מוריד על 100 ק"ב, Youtube בקושי זז, uTorrent מוריד ממש לאט.
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי נתן לי דוח 300 שח.. עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי... ולא חזרו אלי.. את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008 עוד מעט שנה עוברת
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ולא, זה לא הקטע שכולם מכירים http://www.youtube.com/watch?v=QzzhM5e5bU8
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה היה בסוף??? הפרק שיש לי זה פרק 21 עונה שישית שבסוף טוני יושב עם כרמלה והבן שלו במסעדה ומדו בדיוק נכנסת בריצה למסעדה כי היא מאחרת לפגישה המשפחתית. כל העולם ואישתו אומרים שבסוף טוני נרצח ואני מת ממתח בקיצור....מדו נכנסת בדלת המסעדה וכאן נגמר הפרק וכל העונה וכל הסדרה מה לעזזל???איזה סיום מטומטם סדרה ענקית....לא יכול להיות שהסיומת תהיה כזו מפגרת.....יש עוד פרק מעבר לפרק 21????? מה קורה בסוף????? כל השעות שישבתי לראות את הסדרה בשביל סיום מטומטם????אין מצב.....טוני חייב למות.....אין סוף יותר טוב מזה(אלא אם כן הם הולכים על עונה שביעית) ואגב.....מה עם נמלטים??....גם זה נעצר בעונה שלישית פרק 8.....שביתת הכותבים??? טוב תכלס אין כבר רעיונות אין על מה לכתוב עזרה…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם אני יכול (בית ספר אינטרני) לכפות על בית הספר שלי להגיש אותי לבגרות מסוימת במועד כלשהו? הסיבה היא שהכיתה שלי לדוגמה עושה תנ"ך בחורף יב' כי כרגע עוברים פרק בחודשיים ואין שום סיכוי שנספיק את החומר (מה גם שאנחנו עדיין במלכים, הנושא הראשון בבגרות). רציתי לדעת אם יש אפשרות (חוקית כלשהי) שכופה על בית הספר להגיש אותי לבגרות השנה הזאת אם אני מבקש. כששאלתי מורים אם אפשר להגיש אותי הם אמרו שזה ניתן "רק במקרים מיוחדים" ושלא כדאי לי. הם מנסים להמנע מלהגיד כן בכל אופן אפשרי, ואני ממש לא מעוניין לנקוט בטקטיקת הניג'וס היומי. יש לציין שאני רוצה ללמוד לבגרות לבד, לקבל מתכונת מהמורה כמה שבועות לפני הבגרות ולהפוך אותה לציון המגן שלי. כל המורים משום מה חושבים שזה נוח להגיש בחורף יב', וזה…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
http://www.tanksforsale.co.uk/BMP1/BMP1.htm http://www.tanksforsale.co.uk/T72/T72.htm האם אני שומע הצעות?!?? מה עוד אנשים האלה מוכרים...פשוט לא יאומן...
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אוקי אנשים בקרוב יש ל VGonline לאן פרטי משהו לא נורמלי פרסים בשווי 18 אלף שקל , עמדות אקסבוקס ופלסטישן 2 ועוד הרבה כול הקבוצות הטובות בארץ היו שם , זה הולך להיות הארוע הכי מושקע ויוקרתי שנעשה אי פעם בישראל אז מי שרוצה לבוא הנה לינק להרשמה www.VGo.co.il קצת פרטים : 9.12 בגי התערוכה בלת אביב עלות כניסה 50 שקלים מקווה לפגוש אותכם שם : :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי SMS לפלא' שלי מבחור בשם "ישראל דדון" שמעוניין לקנות ממני משהו [הוא גם לא בדיוק פירט] לצערי המספר היה 46277 או משהו כזה, ככה שאי אפשר לחזור אל המספר הזה, הוא גם לא צירף שם של עצמו בפורומים, מישהו מוכן לזהות לי את השם בבקשה? תודה! -ג'ו
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-