כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי באתר הזה http://cyber-knowledge.net/videos/videos.php והחלטתי לחלוק את ה"אוצר" הזה עם כולם (למרות שחלק מהקליפים עלולים לא לעבוד לצערי). *זהירות: סכנה של התמכרות. ד"א ה"קליפ" Wishmaster של Nightwish ממש קורע, מאוד ממליץ עליו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר (יותר מדי) שנים בצבא כקצין השתחררתי וכעת אני מנסה להיות אדם קצת יותר מסודר גם באזרחות שעובד עם טבלאות אקסל מסודרות ותיעוד, ומפסיק לכתוב הערות שנעלמות על פתקיות ופנקסים שנאבדים או עם לו"ז של OUTLOOK ורישום אירועים חשובים במקום עם תזכורות עמומות בפלאפון. כמו כן כיוצא חיל התקשוב מאוד התרגלתי לנוחות של עבודה ע"ב שרתים יציבים ונגישים מרחוק (netapp) כך שכל החומר שלי ואפילו הPST של המייל יושב במקום אחד ונגיש בכל מקום שאני נמצא, בלי להתעסק אם הקובץ הכי מעודכן הוא במייל, בDOK, cCD או על כונן C. מה שאני מחפש זה שימוש כללי סטייל "עסקי"באינפורמציה לימודים באוניברסיטה שיתחילו בקרוב, והדגש הוא כי למשך מס' החודשים הקרובים אני הולך לטיול בניו זילנד ותאילנד. אני לא מתכוון לטייל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סידרה משעשעת... בערך כמו ורוניקה מארס רק בלי הז*** שכל מסביב והרבה יותר מצחיק... האמת- זה ממש לא כמו וורוניקה מארס בקיצור: מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://socionicsdating.com/personality_test.shtml מה דעתכם, בזבוז זמן, או משהו מדעי? אתר יותר מפורט על זה: http://www.socionics.com/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם, ברצוני לדעת מה אתם מאחלים לשנה טובה ומוצלחת! שכל השרים המושחתים האלה יכנסו לכלא ובעצם שכל הפושעים במדינה הזאת יכנסו לכלא! כעיקרון אין לי משהו לאחל במיוחד, אבל בכל מקרה שנה טובה!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, לפני חודש בערך עשיתי תיאוריה ואת הבדיקות לתיאוריה, כשהגעתי לבדיקת ראייה אמרתי לבודקת שאני כן צריך משקפיים (נבדקתי איזה 10 חודשים לפני כן והמידות שלי היו 0.25 בשמאל ו-0.75 בימין, אבל למרות זאת לא התחלתי לשים משקפיים) אמרתי לה את זה היא אמרה לי בוא נבדוק וזהו, היא בדקה אותי ואמרה לי שהכל תקין מה שלא נכון, ממה שאני מבין לנהיגה צריך חדות 6/12 ולא 6/6 אז אמרתי יתכן .. אתמול נבדקתי שוב בבדיקה אצל אופטימטריסט מומחה (פעם שעברה זה היה אצל רופא פרטי, אחרי בערך שנה מפעם קודמת), עכשיו המידות שלי הן 0.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין. עכשיו ממה שאני יודע הראייה הכללית נקבעת לפי העין החזקה, שזה 0.5 אצלי. האם 0.5 זה בתחום של 6/12? בכל מקרה למי אני צריך לדווח, אם בכלל? מ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/ResourcesAir/Pages/default.aspx אין לי מושג מה כל המזהמים במפה הזו, אבל בכל מזהם שבחרתי בגוש דן יש הרבה יותר זיהום מאשר בחלקים מסויימים בחיפה. האזור של חיפה ליד הקריות מזוהם, אבל האזור של הדנתיים האליטיסטים הרבה יותר נקי מגוש דן. בכלל כבר כמה שנים יש פה ריחות נוראיים בגוש דן, אז נראה לי חיפה כבר עדיפה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה בpaypal זה שהמוצר נשלח ישירות לכתובת שרשומה בשרות ואי אפשר לשנות את הכתובת, זאת אומרת אפשר, אי אפשר לארץ אחרת, יש דרך לעקוף את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תכופות בעייה ב-Youtube: כאשר אני משנה את התמונה הממוזערת של הסרטונים שאני מעלה (אשר אינם זמינים לציבור), התמונה נמחקת ולא חוזרת, ורק לאחר תקופה ארוכה, אני מצליח להוסיף תמונה ממוזערת חדשה לסרטון. למה הבעייה הזאת קורית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומרים שישלחו לי איש שירות כי הבוכנה לא מעלה את הכיסא למעלה כי הוא הגיע בקופסא עם שליח ובטלפון לא אמרו להרכיב פלסטיק כתום כזה שהוא כניראה אחראי שאלתי פעמיים ואמרו שזה לא צריך את זה (לא מאשים אותם, קורה שבן אדם טועה או בלחץ או ממהר) עכשיו לבד אמרו שלא אוכל לפרק את הבוכנה ולהכניס את אותו חלק שצריך להכניס (זה קל להכניס, הקטע שזהו אחרי הרכבת הבוכנה אין דרך חזרה) רק עם איש שירות שיבוא לפה עד סוף החודש מקסימום (מאמין שלפני ) האם אף אחד לא הצליח לפרק לבד את הבוכנה של הכסא שלו? ספציפית מדובר על כסא מטריקס אם הייתי יודע שזה יהיה ככה הייתי מבקש אותו מורכב אבל מה נעשה לא מאשים אף אחד אולי אפילו בעזרתכם נצליח לפרק לבד להכניס את הפלסטיק הכתום ונתקשר לבטל את האיש שירות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-