עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avi2014,

קיבלתי צו ראשון לתאריך שהוא יום לפני הבגרות בהיסטוריה, יש אפשרות לדחות אותו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by פבלו,

שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx

11. Started by -swap-,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות נגן RIO בארץ או בחו"ל (בעיקר באיטליה) וגם את האתר של RIO

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RedHat_Lover,

שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chenc,

שלום רציתי לשאול - אם הייתם לבחור בין ICT Plus SMB לבין PCMagazine - איזה מגזין הייתם בוחרים??

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Mesatla,

תגובות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by udicol,

ב- Ynet התפרסמה כתבה על הישראלי ברשת... סיכום ליום העצמאות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2611133,00.html שימו לב לסעיף 9 , "ישראלי הוא זה שמוכר את ערכת המגן שלו ב- eBay." 11...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by approx,

אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ezx,

מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים