עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuck off,

יש כזה בכלל? ואם לא, אז זה אחלה רעיון :]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DAN,

ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by thechecker,

היי, אם אני רוצה לקנות חלקים למחשב (בשבילי, כדי לבנות מחשב), מאיביי, מה המיסים שאני משלם? אני יודע שיש איזה חוק של 300$ או משהו כזה, וגם יש כזה דבר מס קנייה ומע"מ..אבל זה מבלבל ובטבלת המיסים אין את כל רכיבי החומרה... אז אולי מישהו ממכם יודע כמה מיסים אני משלם על חלקי חומרה? דיסק קשיח, כרטיס מסך, לוח-אם, מעבד, זיכרון? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. Started by Cryptonite,

שלום,אני סתם רציתי לדעת אם מישהו היה שם ויכול לתת חוות דעת כי אמרו לי שדווקא סבבה שם ומחירים זולים תודה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by udicol,

שוב פעם שימו לב :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iem,

נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by overload,

2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by benor,

שאלה: ראיתי שהרב התיר להוריד שירים מהאינטרנט גם כשהיוצר לא פירסם אותם אלא סתם אדם. מה דעתו של הרב: האם מותר גם במצב שאין לי את הדיסק, וכשללא ההורדה הייתי קונה את הדיסק? תשובה: הסיבה שאני רואה להתיר הורדת שירים מהאינטרנט היא בגלל שהאינטרנט פרוץ לכל, וכמו שאדם שהולך לנהר שוצף ורואה שם אבידה מותר לו לקחתה משום שברגע שהמאבד ראה שהנהר סחף את החפץ שלו הוא התייאש מהחפץ והחפץ מופקר לכל וכל הרוצה ליטול יכול לבא וליטול, כך האינטרנט משול לנהר שוצף שברגע שבעלי השיר ראו שהשיר שלהם נסחף לאינטרנט הם יודעים שזה מופקר שם וכל מי שרוצה יכול ללכת ולקחת את השירים. ולכן אין הבדל אם היית קונה את הדיסק או לא.

• 66 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by Nahum2,

מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by _Amaterasu_,

פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק אקסטרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי.. אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים: EZway, קידום או יואל גבע. בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם. מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה. תודה.

• 7 תגובות
    • 16.7k צפיות
  14. Started by surref,

זה של חברת ACBAL

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by Dr. Evil,

http://www.youtube.com/watch?v=fQYptg4Cfwg :lol:

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by J0HNiE,

אמריקאים :kopfpatsch: http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Basketgirl/ ד"א יש פה גם כל מני סירטון זה פשוט מצחיק הנה כמה המלצות Amateur Stuntman Martial Arts Hops ויש שם עוד מלא זה פשוט חובה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום! יש לי רק את הטלוויזיה עם צלחת של "עידן פלוס" של הממשלה וכפי שאתם יודעים יש שם רק 5 ערוצים. מכיוון שאני אוהב מוסיקה מזרחית חשבתי על אופציה לראות דרך המחשב את ערוץ 25 הים תיכוני והתחלתי כמו תולעת לחפש את הערוץ בשידור חי ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם באם ע"י התקנת תוכנה או שצריך לקנות אביזר נוסף למחשב או ע"י קישור.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by navk2,

אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pc student,

לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by Ewingum,

נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. יש לי גור בן חודש (מעורב, חצי בוקסר וחצי זאב ) שזקוק לבית חם מי שרוצה לאמץ אותו או מכיר מישהו שרוצה לאמץ שישלח לי הודעה לפרטי או לICQ 136516965 אני מנתניה ואשמח למסור אותו לכל המעוניין בכללי, הגור עבר מס טיפולים נגד פרעושים ושאר המזיקים, כך שהוא די נקי והוא נורא חמוד!!! והנה כמה תמונות שלו('צטער על האיכות, כרגע יש רק לי מצלמת WEB) *עריכה: הגור זכר לכל המעוניין* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by Component,

אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by musari,

איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים