עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. כותרת

• 40 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://205.138.199.81/videos/11/109636_e02c3.wmv לא עובד? נסו תשני http://www.zippyvideos.com/8448338541096366/ars אני נקרעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by asafgolan,

אני משתחרר מחר ורק רציתי לוודא שלא שכחתי לשים משהו משהו בקיטבג. שמתי 3 זוגות מדים, חגורה, נעליים, מגבת, מנעול, תחבושת אישית ומעיל. שכחתי משהו? וסתם עוד שאלה, אם אני משתחרר בבסיס ולא בבקו"ם, זוהי אנדקציה כלשהי לגבי שירות מילואים או שאין קשר?

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום רב ושבוע טוב לכל באי הפורום , שמי רון , ולא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הטופיק ,אז פתחתי אותו כאן ,ואם יש למנהלים צורך להעביר את הטופיק לפורום אחר ,אז אין בעיה . רציתי לקבל מידע ,שאני חושב שיעזור לי ולעוד הרבה אנשים לעשות סדר בראש . הרבה אנשים בעולם ה"טכנולוגי" זורקים או מכירים חצאי מושגים ,ולא יודעים איך לחבר אותם אחד לשני . (ESXI ,VSphere וכו...) . רציתי לדעת אם יש איזשהו מדריך מפורט (אפילו לא מפורט אלא רק על קצה המזלג) ,שמסביר את כל המבנה החדש שבו עובדים ארגונים היום ,לדוגמא מה זה בדיוק ESXI ,מה זה Vcenter ,איך מקשרים את כל העניין לStorage וכו ... ,ואני בטוח שלרובכם זה "פיס אוף קייק" ,אבל ישנם אנשים (כמוני) שהיו שמחים יותר להבין איך הכל מתחבר(לוגית) ויוצר את סביבת …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Yehudaa,

אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .

12. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by The Winter King,

צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה... האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו? שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו'

15. אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by AviraM13,

שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Chymes,

המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 00000,

http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ben060,

או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by davidreznic,

מחר אני אמור להיות בגן העיר ב9:00. אני יודע שביומיום המצב קטסטרופלי. בחופש זה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by yehonatan_giladi,

ברצוני לרכוש ממיר DTT עם 5 הערוצים.רק רציתי לשאול מספר שאלות מאיפה ניתן לרכוש את הממיר במחיר מצחיק אני ראיתי מבצע במחסני חשמל של ממיר ful hd במחיר של 168,אך המבצע נגמר.מישהו מכיר אולי חנות אחרת שניתן לרכוש בה ממיר במחיר נמוך? לאו דווקא ממיר HD כי גם ככה אין ברשותי טלויזיה HD. ועוד שאלה קטנה אני גר ביישוב קרוב לקרית מלאכי (ליד אשקלון) האם אני אקלוט טוב? יש לי אפשרות לחבר את האנטנה הזאת: http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/1497708.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by e.s,

טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים