עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by orivice12,

בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  3. שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by udicol,

ב- Ynet התפרסמה כתבה על הישראלי ברשת... סיכום ליום העצמאות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2611133,00.html שימו לב לסעיף 9 , "ישראלי הוא זה שמוכר את ערכת המגן שלו ב- eBay." 11...

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by et_gershon,

שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  6. איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  7. Started by Kukishin,

מחכה להם...

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by fuck off,

או לא יודע במה זה. בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום. כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה? ואפילו לא זייפתי. יש למישהו רעיון איך זה אפשרי? נ.ב. הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by cleric,

מקווה שלא פירסמו את זה כבר, עשיתי חיפוש לא מצאתי אתם חייבים לראות את זה .. זה מדהים, אמנית ישראלית שעושה ציורים מדהימים בחול-ים http://video.google.com/videoplay?docid=8608767523218085402 (לא להיבהל מהמוזיקה המרדימה, תזרמו ..)

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by ruler,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;D

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Psychedelic,

אם שמתי בפורום הלא נכון להעביר ואני צריך את זה דחוף חברה כי יש לי היום ב2 בצהריים שעור אז איך מוצאים רדיוס של עיגול ? תודה

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

חחחחחחחחחח פשוט מטורף ביותר http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  13. או אם תרצה הepic fail השבועי X3

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! המורה שלי לאנגלית השתגעה והיא רוצה שנגיש לה בוק ריפורט ליום ראשון . . . יש לי מבחן במתמטיקה ובפיסיקה בהפרש של יומיים . . . אין מצב שאני יספיק .... פלוס אני ניגש לתאוריה בימים הקרובים..... יש מצב שלשהו מכם יש בוק ריפורט לשלוח לי ?? העלילה בקצרה וסיום שונה לסיפור וגם קצת על הדמויות . אם יש שמה משהו ששומע אותי... בבקשה תעזרו תודה לכולם !!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  17. אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  19. יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשי הרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלום אני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות. כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים) תודה.

20. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by zeez100,

הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  23. הסרט של ה-BBC אודות סיפור יצירתה של סדרת Grand Theft Auto האלימה והמהפכנית מקבל טריילר ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בדניאל-רדקליף-גונב-את-ההצגה-בתור-הי/

24. בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html

25. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.