כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה עשיתי מזגן בחדר שלי ואבא שלי רצה לשים את המנוע של המזגן על בנין שלנו בחוץ אבל הטכנאי אמר שאסור ושיפרקו לנו אותו... אז ראיתי 2 מנועים של מזגן ועוד משהו כזה שקשור למזגן כזה בחוץ ליד בנין וזה יענו פועל והכל.. אז השאלה שלי אם אני יכול לפרק את זה ולקחת? נגיד באיזו שבת אחת בלילה
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
סידרה משעשעת... בערך כמו ורוניקה מארס רק בלי הז*** שכל מסביב והרבה יותר מצחיק... האמת- זה ממש לא כמו וורוניקה מארס בקיצור: מומלץ
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אפשרי תמונות , לינקים , גלריות וכו' תודה מראש התמונות שאמירם הביא של הכרטיס קול השרוף הביאו לי טעם של עוד
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
סתם משהו נחמד. שטויות במחשבים
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש פיג'ו 407 ולאחר 90000 קילומטר החליפו לו רביעית צמיגים(הליסינג החליף) לרבעית צמיגים סינים זולים ששמם ווסטלייק. לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שחלק מהצמיגים של החברה היה אסור להביא אותם לארץ בכלל בגלל תאונות רבות שקרו בעולם. ושהצמיגים חסרי אחיזה לחלוטין, ומתפוצצים תוך כדי הנסיעה. ובנוסף הליסינג שמו צמיגים שיוצרו לפני שנה זה מה שאני ראיתי באינטרנט האם למישהו יש דעות אחרות על צמיגים אלה? אמרתי לאבא שלי והוא אמר שהוא יתקשר לליסינג ויגיד להם להחליף למותג ידוע ומוכר ולא משנה מה המחיר. והבהרתי לו שזאת סכנה השאלה שלי היא האם כדאי פשוט להחליף לצמיגים המקוריים של הרכב(כמובן שחדשים)? מישהו יודע מה הצמיג המקורי של פיג'ו 407 משהו של פירלי אבל אני לא מוצא מה ואם לא אז לאיזה …
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה היה בסוף??? הפרק שיש לי זה פרק 21 עונה שישית שבסוף טוני יושב עם כרמלה והבן שלו במסעדה ומדו בדיוק נכנסת בריצה למסעדה כי היא מאחרת לפגישה המשפחתית. כל העולם ואישתו אומרים שבסוף טוני נרצח ואני מת ממתח בקיצור....מדו נכנסת בדלת המסעדה וכאן נגמר הפרק וכל העונה וכל הסדרה מה לעזזל???איזה סיום מטומטם סדרה ענקית....לא יכול להיות שהסיומת תהיה כזו מפגרת.....יש עוד פרק מעבר לפרק 21????? מה קורה בסוף????? כל השעות שישבתי לראות את הסדרה בשביל סיום מטומטם????אין מצב.....טוני חייב למות.....אין סוף יותר טוב מזה(אלא אם כן הם הולכים על עונה שביעית) ואגב.....מה עם נמלטים??....גם זה נעצר בעונה שלישית פרק 8.....שביתת הכותבים??? טוב תכלס אין כבר רעיונות אין על מה לכתוב עזרה…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
-
היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, לפני חודש בערך עשיתי תיאוריה ואת הבדיקות לתיאוריה, כשהגעתי לבדיקת ראייה אמרתי לבודקת שאני כן צריך משקפיים (נבדקתי איזה 10 חודשים לפני כן והמידות שלי היו 0.25 בשמאל ו-0.75 בימין, אבל למרות זאת לא התחלתי לשים משקפיים) אמרתי לה את זה היא אמרה לי בוא נבדוק וזהו, היא בדקה אותי ואמרה לי שהכל תקין מה שלא נכון, ממה שאני מבין לנהיגה צריך חדות 6/12 ולא 6/6 אז אמרתי יתכן .. אתמול נבדקתי שוב בבדיקה אצל אופטימטריסט מומחה (פעם שעברה זה היה אצל רופא פרטי, אחרי בערך שנה מפעם קודמת), עכשיו המידות שלי הן 0.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין. עכשיו ממה שאני יודע הראייה הכללית נקבעת לפי העין החזקה, שזה 0.5 אצלי. האם 0.5 זה בתחום של 6/12? בכל מקרה למי אני צריך לדווח, אם בכלל? מ…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
עו"ד מהעיירה שרלוט שבצפון קרוליינה, רכש קופסא של סיגרים נדירים ויקרים וביטח אותם כנגד אש בין שאר הדברים. חודש לאחר מכן, כאשר סיים לעשן את כל חפיסת הסיגרים הנהדרים הללו ומבלי ששילם עדיין את התשלום הראשון עבור פרמיית הביטוח, הגיש העו"ד תביעה כנגד חברת הביטוח. בתביעתו, ציין העו"ד כי הסיגרים אבדו "בסדרה של דליקות קטנות". חברת הביטוח סירבה לשלם, בטענה ברורה כי האיש צרך את הסיגרים באופן הנורמלי. העו"ד תבע ... וזכה !!! בפסיקתו, הסכים השופט עם חברת הביטוח כי טענת התביעה היא חסרת-ערך. אך יחד עם זאת, ציין השופט שהעו"ד החזיק בפוליסת ביטוח מטעם החברה שבה צוינה אחריות כי הסיגרים מבוטחים וכן הובטח ביטוח כנגד אש, מבלי להגדיר מה נחשב כאש בלתי מקובלת, וחייב את הנתבעת לשלם בהתאם לכתב התביע…
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-