עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviram20,

היי רציתי לדעת איפה יש מקום שמוכר נחושת (לא בצורה גולמית של קוביה או משהו) אני צריך צינורות מלאים של נחושת (2 מטר ) וכמה פלטות בעובי (2 1.5 מ''מ ) למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא ? מישהו מכיר חנות טובה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בלאקברי החלה במסע תביעות (יש שיאמרו מגוחכות) נגד פייסבוק ונגד סנאפצ'ט. מי תהיה הבאה בתור? לכתבה

3. האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by x-dude,

איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20060503_3.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world ואם כבר במנועי חיפוש עסקינן A9 זונחת את גוגל לטובת הMSN SEARCH. מה שאני חושב שביל גייטס מנסה להגיד לגוגל זה GAME ON.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by approx,

אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by idan1836,

אני צריך מספר טלפון או פקס ב"טכני" בחיפה, אין לי מספר של אף מפקד או חייל ואני צריך לשלוח גימלים.. אם יש למישהו מספר כלשהו שיעזור לי אז אני אודה לו. חג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחד הדברים היותר שרוטים שהיו... הדבר הזה מגדיר מחדש את המושג "נס רפואי". פשוט מדהים, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033532,00.html

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by modgod,

והתיכונים יוצאים לחופשה בחד הזה? לכמה ימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by שוקו,

טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:

14. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.sendthemback.org/

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.wowmemorial.org/single.php?id=70 אני מניח שלא נראה אותו בזמן הקרוב :'(

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladbu,

הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Scorpion17,

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

דיונים חדשים בפורומים