כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מתוכנן לBlack Friday בישראל בסניפי באג ואופיסדיפו? אני חושב לקנות HD נייד/DOK ומתלבט אם להזמין מחול או לחכות לשבוע הבא.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
זוכרים את הפקמאן שהיה אוכל שבבים וצ'יפים, משחק ישן... זוכרים אולי איך קוראים לו ? אני זוכר משהו עם I אבל לא בטוח חח, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תראו אותם עפים בניסיון לירות עם ה T-Rex http://www.thehumorarchives.com/joke/Quite_a_kick
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313662,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
If my soul could revive From my carnal remains What does it matter to me If it all fades to black If I'm born once again Then no one really is free How could I be condemned For the things I have done If my intentions were good I guess I'll never know Some things under the sun Can never be understood How can we believe in heaven Human reason counters all My tears are soul society My life is just a fragment Of the universe and more There must be more than I can see In the dark we're the same In the concept of time We're like a grain in the sand And we sprout from the flame As if death was a rain 'Cause we can not understand How I wish there was a hea…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עד היום חשבתם שצריך חתול כדי ללכוד עכבר? באנגליה חתול זה לחלשים. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3102460/Invasion-of-the-giant-rats-in-Bradford.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לומד במכללה האקדמית תל אביב יפו מדעי המחשב שנה ראשונה, את כל התרגילים של שיורי הבית אני מעלה לאתר של המכללה שם יש קומפיילר GCC שבודק לי את התוכנית. משום מה בשבוע האחרון כל פעם שאני מריץ את התוכנית בקומפיילר של האתר במקום לקבל ציון על התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה כזו: מה אני אמור לעשות כדי שהקומפיילר יחזור לעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י"ב ובו זמנית גם שנה שנייה בתואר מדעי המחשב. כבר פניתי לאקדמיזציה, שלחתי פרטים וקיבלתי דחיית גיוס עד סוף התואר. שבוע שעבר הוזמנתי לראיון אצל אנשי האקדמיזציה והם הציעו לי מסלול "אקדמיזציה לעתודה", שבו אני חותם שנתיים קבע ונהיה קצין אקדמאי לכל דבר, הם מממנים את השנה השלישית שלי בתואר ואני מקבל מלגה על מה שעברתי וכו. מסלול זה התנדבותי לגמרי ז"א אני יכול לצאת בכל זמן, אבל אחרת אני כמעט בטוח שנכנס. הבעיה היא שהם אמרו לי שזה המסלול היחידי בו יחשיבו לי את התואר בצבא, ז"א בכל מסלול אחר אני יהיה "בן-אדם רגיל". במקביל כבר עברתי 2 מבחנים וראיון של מסלול גאמ"א, שבתכלס זה נראה לי יותר שווה מהאקדמיזציה לעתודה (על התואר אני משלם בעצמי ואת זה בלאו הכי יהיה לי). לגאמ"א יש …
-
- 5 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
powerfullantivirusscan זה השם הוירוס \רוגלה יכול להיות מודבק ע"י כניסה מממנוע חיפוש כלומר חיפשת משהו במנוע חיפוש קבלת לינק לוחץ עליו ואז אתה מקבל הודעה שיש לך ורוס וצריך לעשות סריקה און לין (לא לעשות בשום אופן !) גם קשה לסגור את התוכנה עוד פרטים באתר של יהו http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081107145214AAU7oCt מהשעות האחרונות לי שתלו באיזה אתר קטן של לקוח שלי שמאוחסן בארהב היית צריך להחליף את כל הקבצים שלו אז למי שיש שרתים \אתרים או נתק ל בזה בחיפוש ז ה י ר ו ת
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-