כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מבין בזה כלום. מחפש לדודה שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תעודת זכאות ממשרד התחבורה והבטיחות בדרכים אני רוצה לדעת מה בדיוק אני יכול לעשות עם זה? האם מגיע לי הנחה בקווי אוטובוס מסויימים? ואילו הנחות (נסיעה חד פעמית, כרטיסייה מסויימת, כרטיס שנטען)? נהגי אוטובוס בכלל לא מכירים את התעודה ואומרים לי שאפשר להשתמש רק ברב קו, אך האם אני מקבל הנחה עליו, ואיך? (והאם אפשר לקבל הנחה ללא רב קו כמו נסיעה חד פעמית או כרטיסייה?) תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לומד תחום לימודים במחשבים שמתי לב שאם אני קורא טקסטים כמו חוברת או ספר, לאחר שבוע שאני קורא את החוברת שוב רוב החומר שזכרתי נמחק לי מהראש ההרגשה שאני חי איתה זמן ארוך אני קורא מידע כלשהו ושאני חוזר לקרוא אותו שוב זה כמו פעם ראשונה שאני קורא את אותו מידע לא פשוט לחיות שאני צריך לקרוא ולקרוא בשביל לזכור דברים האם יש משהו שיכול לעזור לזכור טוב יותר ? מישהו מהפורום גם מכיר את ההרגשה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר להורדה של דאמפים בחינם. משום מה כל האתרים הגדולים עברו למודל של תשלום... אפילו את סימולטור הVCE אי אפשר להוריד בחינם תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. שואל בשיא הרצינות,בארץ קופסא קטנה של נחלה עם 50-60 גרם עולה סביב ה32 שקלים. לעומת זאת בחול המחירים הרבה יותר שפויים כ2.5 דולר לחבילה שעולה בארץ 32-35 שקלים. אני מעוניין לקנות קילו ב35 דולר,השאלה היא מה לגבי המכס,איך הולך החישוב שלהם,ראיתי באתר שלהם 350 אחוז מס על טבק למקטרת,אין משהו שאומר על נרגילה באתר של המכס.
-
- 5 תגובות
- 10.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נוצר לכם מצב שמשקפיים מחליקים ולא מחזיקים היטב על אוזניכם? אצלי זה בעיה במיוחד בקיץ בזמן התעמלות פיזית ואני מחפש פתרון. אני מאמין שסוג של מסגרת היא נקודה חשובה מאוד. יש לי מסגרת שעשויה מפלסטיק והיא מחליקה אחרי שנוצרת קצת זיעה ואני מחפש פתרון. האם יש פתרון למישהו או שעליי לחשוב על רכישת מסגרת חדשה? האם מסגרת שעשויה ממתכת יותר טובה מבחינת אחיזה מאשר מפלסטיק? חשבתי שיש חוטים שניתן לצרף לקצה של מסגרת מכל צד ולקשור ככה שמשקפיים לא יפלו. משהו כמו זה אבל למשקפיים ויותר דק:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הפעלתי את האפליקציה ושכחתי לשים את כתובת ה-DNS בקונסולה, אז המיקום שלי נשאר להיות גלוי. ובמקום ההודעה הרגילה, רשום: Good news, Netflix will be coming soon to this part of the world. Stay tuned. תמונה: http://up415.siz.co.il/up2/ynmygz0jyjtq.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני זוכר היה כאן דיון לפני... המון שנים, שבו מישהו אמר שיש לו איזה כרטיס שבו הוא משתמש לקניות ברשת והכרטיס הזה לא לוקח לו שום עמלות ומציע שערי מכירה של פחות מאחוז מהשער היציג. יכול להיות שהזיכרון שלי קצת מחורבש. בכל מקרה, נכון להיום, כיצד אתם קונים ברשת וכמה אתם משלמים סה"כ כדי שהשקלים שלכם יהפכו לדולרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קמו לא מעט מתלוננות על משה אבגי בטענה של הטרדות מיניות מילוליות ופיסיות . מה דעתכם על הפרשה ובכלל על ריבוי תלונות כאלה לגבי לא מעט אנשים ? האם בתי המשפט לפי דעתכם עושים משפט צדק ? או חלילה מקילים או מחמירים יתר על המידה ? דעתי האישית היא שלא יזיק קצת צניעות לחברה הישראלית מאשר ריבוי שיחות מרובות בזימה ומעשים אשר לא יעשו . ככה שאולי נצא מורווחים מההקפדות הגדולות האלה , רק מקווה מאוד שיהיה משפט הוגן ולא חלילה יצא משפט מעוקל לאיזה מישהו .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב הפסקת פעילותו של Picasa Web Albums, והסרבול של Google Photos (אין בו אפשרות להטמיע תמונות באתרים אחרים, כיוון שהוא לא מספק קישורים ישירים לקבצי התמונה שנקלטים ע"י התגית img /img [ה-img בסוגריים מרובעים]), אני מחפש אתר אחר לשיתוף תמונות שמציע אפשרות כזאת ממשתמש רשום (משתמש רשום כדי שאוכל לגשת בקלות לתמונות שלי מחדש, מה שלא ניתן לבצע עם משתמש אנונימי). האם יש אתר כזה שמספק את השירות בחינם כפי ש-Picasa Web Albums איפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לומד במכללה האקדמית תל אביב יפו מדעי המחשב שנה ראשונה, את כל התרגילים של שיורי הבית אני מעלה לאתר של המכללה שם יש קומפיילר GCC שבודק לי את התוכנית. משום מה בשבוע האחרון כל פעם שאני מריץ את התוכנית בקומפיילר של האתר במקום לקבל ציון על התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה כזו: מה אני אמור לעשות כדי שהקומפיילר יחזור לעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-