כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233962,00.html כתוב פה שמה-9 לאפריל כולם יצטרכו להחליף את התמונה שלהם ברישיון הנהיגה. עכשיו השאלה שלי היא איך עושים את זה ובמה זה כרוך?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
-
המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
כולנו עדים למאבק ההישרדות של רשות השידור בחודשים האחרונים, האיומים ואף הקידום שלהם בחסות המונדיאל. לצערי עם כמה שאני מנסה למצוא סיבות לאהוד את רשות השידור אני לא מוצא. רבים כמוני רואים את רשות השידור כגוף דינוזאורי שזמנו עבר מן העולם, לא זוכר מתי מצאתי משהו לראות בערוץ הזה (חוץ מהמונדיאל). אשר מנהל מלחמת חורמה נגד כלל הציבור הישראלי לתשלום האגרה ואשר לא בוחל בשום אמצעים. ידוע כי היו אין ספור ניסיונות כושלים לארגון מחדש של רשות השידור אשר מרבה לשפוך כספים רבים על הסכמים ישנים, אבטלה סמויה ועוד. אין ספק שיש צורך ברשות ציבורית אובייקטיבית אשר לא נתונה תחת איילי הון ואילוצים כלכליים אך כפי שרוצים כרגע לעשות יש להתחיל את הכל מחדש. המפוטרים אשר קשה לרחם על מישהו שעושה עבודה כל …
-
- 55 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]
-
- 54 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבוקר נתקלתי בטור הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4485438,00.html בynet אני עם הכותב לא מסכים, מהסיבה הפשוטה שאני חושב שטיפים, לא צריך לתת בכלל. אף לא אגורה שחוקה. כעניין עקרוני, וכמלחמה בתרבות הקלוקלת הזאת. אני אפילו לא נכנס לעניין של "לאן הולך הכסף". אותי זה ממש לא מעניין. כשאני נכנס למסעדה ומשלם את המחיר הנקוב בתפריט, אני משלם גם למלצר. אם על התפריט יהיה כתוב "לא כולל שירות" וזה לא יתבטא במחיר המנה, אני לא אוכל שם. התגובות לכתבה שהכי הרתיחו אותי, היו בסגנון "מלצרים הם סטודנטים שחיים מהיד לפה...וכו וכו" תגובות מפגרות כאלה הרבה זמן לא ראיתי,וככה נראות 50% מהן. מעניין לי ת*** מה מצבו הכלכלי של הסטודנט שמשרת אותי, כמו שמעניין אותו מצבו הכלכלי של המאבטח שע…
-
- 172 תגובות
- 32.2k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חדר עבודה שלי לא כ"כ מאוורר, ויוצא שאחרי כמה שעות הפעלת מחשב החדר חמים (שזה לא כ"כ נעים בקיץ). האם למישהו יש נסיון עם מאוורר USB יעיל?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אחרי נסיון עם מס' מאווררי תקרה שלאחר חודש-חודשיים החלו להשמיע רעש בעוצמה של מפוח עלים, מחפש משהו יותר שקט. האם מישהו יכול להמליץ מנסיון על חברה איכותית? תודה.
-
- 14 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת מסכמת את הכל. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ב- 09.09.08, ועכשיו לא רק שההקלטות שלו נעלמו (כי פירמטת את ההארד דיסק שבהן הן היו הרבה פעמים) ואני עושה מאמצים לשחזר אותן למרות שאני לא באמת אצטרך את זה כי החומר שם הוא די בסיסי, ואני לא יכול להיות תלוי בהקלטות כל הזמן. החומר שאנחנו למדנו עליו כבר מזמן התעדכן- למשל, אנחנו למדנו על ddr2 ועכשיו כבר יש ddr3 ודיברנו על q6600 כמעבד החזק ביותר (נכון לקורס) ועכשיו יש את core i7. החומר ב- hwzone מתקדם פי כמה מהקורס, ואני מכיר את האתר וקורא חומר עוד מלפני הקורס, אבל עד כמה שאני אוהב לקרוא ולהתעדכן אני מרגיש אדישות המונעת ממני להתקדם הלאה עם זה כי אני כל הזמן חושב שלא משנה עד כמה אני אקרא, לא ייצא לי מזה כלום. זה כואב לי ומרגיז …
-
- 155 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-