כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבוקר נתקלתי בטור הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4485438,00.html בynet אני עם הכותב לא מסכים, מהסיבה הפשוטה שאני חושב שטיפים, לא צריך לתת בכלל. אף לא אגורה שחוקה. כעניין עקרוני, וכמלחמה בתרבות הקלוקלת הזאת. אני אפילו לא נכנס לעניין של "לאן הולך הכסף". אותי זה ממש לא מעניין. כשאני נכנס למסעדה ומשלם את המחיר הנקוב בתפריט, אני משלם גם למלצר. אם על התפריט יהיה כתוב "לא כולל שירות" וזה לא יתבטא במחיר המנה, אני לא אוכל שם. התגובות לכתבה שהכי הרתיחו אותי, היו בסגנון "מלצרים הם סטודנטים שחיים מהיד לפה...וכו וכו" תגובות מפגרות כאלה הרבה זמן לא ראיתי,וככה נראות 50% מהן. מעניין לי ת*** מה מצבו הכלכלי של הסטודנט שמשרת אותי, כמו שמעניין אותו מצבו הכלכלי של המאבטח שע…
-
- 172 תגובות
- 31.5k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חדר עבודה שלי לא כ"כ מאוורר, ויוצא שאחרי כמה שעות הפעלת מחשב החדר חמים (שזה לא כ"כ נעים בקיץ). האם למישהו יש נסיון עם מאוורר USB יעיל?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי נסיון עם מס' מאווררי תקרה שלאחר חודש-חודשיים החלו להשמיע רעש בעוצמה של מפוח עלים, מחפש משהו יותר שקט. האם מישהו יכול להמליץ מנסיון על חברה איכותית? תודה.
-
- 14 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת מסכמת את הכל. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ב- 09.09.08, ועכשיו לא רק שההקלטות שלו נעלמו (כי פירמטת את ההארד דיסק שבהן הן היו הרבה פעמים) ואני עושה מאמצים לשחזר אותן למרות שאני לא באמת אצטרך את זה כי החומר שם הוא די בסיסי, ואני לא יכול להיות תלוי בהקלטות כל הזמן. החומר שאנחנו למדנו עליו כבר מזמן התעדכן- למשל, אנחנו למדנו על ddr2 ועכשיו כבר יש ddr3 ודיברנו על q6600 כמעבד החזק ביותר (נכון לקורס) ועכשיו יש את core i7. החומר ב- hwzone מתקדם פי כמה מהקורס, ואני מכיר את האתר וקורא חומר עוד מלפני הקורס, אבל עד כמה שאני אוהב לקרוא ולהתעדכן אני מרגיש אדישות המונעת ממני להתקדם הלאה עם זה כי אני כל הזמן חושב שלא משנה עד כמה אני אקרא, לא ייצא לי מזה כלום. זה כואב לי ומרגיז …
-
- 155 תגובות
- 24k צפיות
-
-
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
הסרטים, סדרות הטלוויזיה, משחקי הווידיאו ואפילו אתרי האינטרנט המפורסמים ביותר כוללים ביצי פסחא – הפתעות מוכמנות שאין בהן כל תועלת מלבד ההנאה של המטמין ותחושת הנעלות המתקבלת אצל זה שהצליח לאתר אותן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לזכות בקרדיט המגיע לכם? וורן רובינט, מתכנת משחקים, החליט לחתור תחת אטארי, אשפית משחקי הווידיאו שהיתה במקרה גם מקום העבודה שלו, ולהצפין את השם שלו באחד משלבי המשחק אותו תיכנת. זה קרה בשנת 1979 – ימים בהם כל עניין זכויות היוצרים לא בדיוק היה מפותח כמו היום, ולא היה נהוג להעניק קרדיטים למפתחים, בטח שלא במשחקי ווידיאו. רובינט, שהתבאס על כך מאוד, החליט להתחכם ולהצפין את שמו בתוך אחד השלבים של משחק הווידיאו Adventure, על אפה ועל חמתה של אטארי. "נוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
-
- 69 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מאריך אחד של 2 מטר ואחד של 4 מטר, השאלה על איזה אתר אפשר לסמוך שיהיו לו גם מחירים הוגנים וגם כבלים באיכות טובה ? (מאריכים ל ATP3 האמת, אבל זה נקרא בכל מקום מאריך לאוזניות כי זה זכר ונקבה של 3.5ממ).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לרובה אוויר?
-
- 16 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-