כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://media.skoopy.com/vids/vid_00311.wmv OW what a pain!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AFRO SAMURAI אנימה חדשה שיצא לי ראות השבוע (יצאו 5 פרקים בינתיים), משהוא מדהים, אנימציה בסגנון מאוד מגניב ומושקע, המון אלימות בסטייל קיל ביל. אנימה שפונה לקהל האמריקאי (בלי כל הסקס וההומור היפאני), בכיכובו של סמואל ג'קסון. בקצרה- העלילה היא על האפרו סמוראי, שעונד את תואר מספר שתים, בדרך לקרב עם מספר אחד על התואר. במקביל לעליה נחשף העבר שלו. מומלץ מאוד: http://www.afrosamurai.com/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד הדברים היותר שרוטים שהיו... הדבר הזה מגדיר מחדש את המושג "נס רפואי". פשוט מדהים, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033532,00.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סידרה משעשעת... בערך כמו ורוניקה מארס רק בלי הז*** שכל מסביב והרבה יותר מצחיק... האמת- זה ממש לא כמו וורוניקה מארס בקיצור: מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי כל מני דרכים להרוויח כסף בלי לקום מהכיסא, ולא משנה בגיל (אני עוד לא בן 16) ומצאתי את האתר הזה- ******************* על כל אדם שאתה מצרף מתחתך אתה מקבל שקל, ואני רוצה לקבל קצת שקלים, כל כמה זמן תשלח לך הודעה למייל, הודעה רגילה שתקרא תפצה אותך באגורה אחת, והודעה+לינק תפצה אותך ב2 אגורות, אתה מרוויח שקל על כל אחד שצרפתם, ואתם מרוויחים אגורה על כל הודעה שאחד שלפניכם קורא ועל הודעה+לינק אתם מרוויחים 2 אגורות, זה כסף קטן מהצד ישר לפייפל\משלוח צ'ק\העברה בנקאית. אני מכיר את האנשים כאן, ואני יודע שלא צריך לרמות אותכם, ובכלל, לא צריך לרמות. אז אני אומר את האמת, בבקשה, אם אתם רוצים משתמש, תעשו אותו דרך הלינק שלי. זה לא יפריע לכם, ורק יעזור לי. תודה. ********
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.wowmemorial.org/single.php?id=70 אני מניח שלא נראה אותו בזמן הקרוב :'(
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם התרגיל הזה http://www.fastup.co.il/images/88513631.jpg הבנתי שממטריצה של פרמטרים צריך להגיע למטריצה הימנית. לא הבנתי למה התוצאה הסופית 18 (בגלל הכפלנו את השורה השניה בשלוש? לא נראה לי הגיוני) ובכללי מה מטרת התרגיל הזה :s05: תודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-