כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי מנוי לשרת פרוקסי לא עבד. ביטלתי את המנוי. הורדתי תוכנה בשם Hotspot Shield שאמורה להסתיר את המיקום ו-Hulu עובד, אבל מאד לאט. יש דרך לצפות בשירות בלי לעבור לארצות הברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=25482 http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle/sr-i500_trs6/ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img148.exs.cx/img148/370/rastasuprise8sc.jpg lol ;]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
או במילים אחרות - יש לי היום יומולדת מזל טוב לי ;D ;D
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בדיקה למכשירים שונים ובמצבים שונים עם מד חשמל, לשימושכם: כמה חשמל מכשירים צורכים.pdf
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אתם בטח מכירים הרבה אתרים שאפשר להרוויח כסף בשיטה שלוחצים על הפרסומת חבל שלא כולם באמת משלמים. נרשמתי לפני כמה זמן לאתר והרווחתי משהו כמו 60-70 $ ואני משתמש בכסף סתם כדי לקנות משחקי אונליין ושטויות כאלה. באתר יש תחרויות וכל מיני דברים שיעשו את זה קצת יותר מעניין אני ממליץ בחום מצטער אם זה לא המקום לשים תנושא הזה. בבקשה תשמשו בלינק הבא ועל תשנו שום דבר זה עוזר לי להרוויח כסף *****
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלנו בבי"ס השנה החליטו שלפני בגרות התלמידים מקבלים יום חופש ואני כמעט בטוח שתמיד זה היה יומיים חופש לפני בגרות אז אני רוצה לדעת ימי חופש אנשים מקבלים פה בבי"ס שלהם לפני בגרות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים. אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך. פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי. במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות: 1. מדריך כושר קרבי 2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס 3. חובש 4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב 5. מערך הנהיגה הכבד 6. שירות בחיל האוויר והחלל 7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל 8. המערך הטכני בחיל החימוש 9. מפקד כיתת טירו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-