כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למישהו יש את התמונה הזאת של במקום אינטל אינסייד יש איבל אינסייד? אם כן הוא יכול להעלות אותה איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לאחר הצלחת המסיבה שנערכה בסוכות, החלטנו לערוך סרט של האירוע. לאחתי דמואים, צילמנו את האירוע עם מצלמת וידאו ולקחנו תמונות. התוצאה: סרט המסיבה של 3.די.וי בסוכות. הסרט הוא ברובו סרט CS עם ההריגות בכי טובות בטורניר, אך ישנו גם קטע באורך של 2 דקות עם צילומי וידאו מהמסיבה, לכן הסרט הוא לא רק בשביל שחקני CS. ניתן להוריד את הסרט כאן מקום: (288MB (245MB rar'ed אורך: 11:58 קידוד: DivX 5.02 עוד פרטים בקובץ הטקסט המצורף לקובץ RAR. אנשים מסויימים מקבלים CRC ERROR, אז ככה מתקנים: ב-WINRAR תלחצו על "Extract to" ובחלון החדש תלחצו על האפשרות של "Keep broken files". הוא ידווח על שגיאה בכל זאת, אך הקובץ שהוא פתח יעבוד בשלמותו. זה עד שאני אפתור את הבעיה. [/heb] Direct Link : http://www.…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לפתוח חנות משחבים לטיפול ומחירת מחשבים בעוד כשנה וחצי +/- עכשיו אני רוצה לדעת אולי מאלה שיש להם חנות כזאתי או אלה שיודעים כמה תשובות לשאלות הבאות?: 1. כמה עולה פתיחת עסק כזה מה ההשקעה שלי בהתלחה הערך? 2. איך אני מוצא מישהוא שימכור לי את הרכיבים? 3. מה עוד אני צריך לדעת לגבי עסק כזה? לכל אלה שרוצים להגיב אתה צריך ללמוד להיות טכנאי על תגיבו אני יודע את זה ויש לי פתרון לזה או אם מישהוא רוצה להגיב אתה צריך פול כסף גם עדיף שישתוק. רק אלה שמבינים עדיף אלה שיש בבעלותם עסק כזה או אלה שלחברים/קרובים שלהם יש עסק כזה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://ebf.broadphase.com/uploads/readme.txt תודה!
-
- 12 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לבנות מחשב שיהיה חזק מיוחד (לדעתי) המפרט המלא לוח אם : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E זוג כאלה (SLI) מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ספק : Zalman ZM600-HP 600Watt Ultra Quiet RETAIL קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold כוננים קשיחים : SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB זוג כאלה = 1TB בגדול זהו.. כרגע קיבלתי את הלוח.. את המארז.. כרטיס קול.. כרטיס מסך אחד.. ואת הכ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימו לב לאתר הבא: http://www.playmore.com אתר של Xbox מפלאש ממש יפה. שימו לב לעכבר החמוד שיש שם. תגשו לחלק שיש בו סרטונים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-