כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יצאתי מהצבא לפני כ8 חודשים על בסיס רפואי. אני בן 19, התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר רק בגלל שיהיה לי משהו ביד וכי דוד שלי עוסק בתחום אחר של מחשבים בהיי טק. ההורים שלי יותר רצו שאני אלמד משהו שקשור למחשבים, אז התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר, התקבלתי למבוא, הקורס הוא כשנה והתחיל ב12 לנובמבר. עבר כבר חודש ואני עדיין בפיגור בחומר כי אני לא בטוח שאני רוצה לעסוק בזה כמקצוע. למען האמת, התחום הזה גם לא ממש משהו שאני אוהב או בכלל מתעניין בו יותר מדי, במיוחד החומר שנלמד. בקיצור, אני לא יודע ממש מה לעשות, אם להמשיך או לא, ההורים ממש יתבאסו אם לא אמשיך אבל אני מרים ידיים ישר אם לומר את האמת. אני לא סתם מרים ידיים, בגלל שאני לא אוהב משהו שאני עושה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחר משא ומתן לא קצרים , בוצעה הרכישה האמורה היום. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001277423
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך בין היתר את "שומרים! שומרים!" ומכשפות מחוץ לארץ או משהו כזה, בעברית (לא בחירה שלי) אגב, מי שקרא מוזמן לשתף, אם למישהוו יש את Moving Pictures (בעברית "ראי נוע") שיגיד לי אם במקרה נאמר שם "I want to be a loan" התרגום של זה יצא חרא, "אני רוצה להיות לי בד" אבל סביר להניח שבאנגלית זה "I want to be a loan"
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם? (דרך shopt…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ב816 ש"ח חבילת BASIC הכוללת שרת ודומיין לשנה. http://www.livedns.co.il/PrivateBasic.aspx אשמח לחוות דעתכם, משתלם לדעתכם ? כמו-כן, איך אני מתקין או רוכש פורום vBulletin ? אשמח לעזרה. *להנהלה, מצטער אם טעיתי בקטגוריה. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
-
חברה אני מחפש תמונות מהמפגש מי שיכול שיעביר לי אותם
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
She aint that chick from the burbs thats a stranger to drama She that uptown girl wit the cocky personna When out my way to let her know that I want her I told her I know for sure we belong together and I wouldnt break her heart my intentions are better And I shared the same dreams she had about chedda When the D's came she was down to hold the BARETTA I got a thing for baby girl It's me and her against the world Your smile make my day it's simple, your dimple Your eyes, your lips, your thighs got me hypnotized Communication is deep, I love it when we talk Hate it when you leave but when you leave I love to watch you walk You make a nigga forget abou…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אני לא אינשטיין, גם לא פלאנק ואפילו לא בוהר. אבל .... לפני כשבוע עולם המדע רעש וגעש מההישג של חברת IBM בתחום האקזוטי הזה. לכאורה, מה שדרוש זה שואב אבק טוב ומקפיא לא רע. אובכן, החברה הנ"ל הצליחה לבנות ולתפעל מחשב קוואנטי עם חמישים יחידות עיבוד ( קיוביטים ). זה הספיק לגרום לכל ההתרגשות בעולם. למרבה הצער, הדרך עוד ארוכה עד שזה באמת יעבוד כפי שצריך, שלא לדבר על לשים אחד כזה על השולחן שלנו בבית ועוד יותר להסתובב עם אחד כזה בקמפוס. נו, לפחות אנחנו עכשיו עם היד על הדופק ! וברור שללא ישראלים זה לא זה ! https://www.youtube.com/watch?v=Q4-ANI_8seM
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-