עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות חלקים בנפרד אז אני צריך לדעת איך אמור להגיע כל חלק (קופסא או שקית) כי פעם שעברה שקניתי צורב של סמסונג הוא הגיע בשקית והיה לו מלא בעיות והחלפתי אותו כמה פעמים עד שהחליפו לי אותו ל LG שהוא בסדר אז אני קצת מפחד לקנות דברים בשקית (לא בטוח שזה היה בגלל שקניתי בשקית אולי בגלל שקניתי את זה באייבורי) אז תגידו לי איך צריך להגיע מארז, ספק,מעבד, לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך,זכרונות. שבע דברים תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ~Pizza~,

שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הצטרפו יחד איתנו לזון של HWzone - המקום שלנו להכיר, לשתף ולקבל מידע על חדשות או מבצעים שונים ברשת, להתייעץ עם חברי האתר לפני קניה או לפתור תקלות טכניות, וכמובן להתעדכן בעולם הטכנולוגי בכלל והמחשבים בפרט. קדימה, כולם מחכים לך להצטרפות: http://bit.ly/32As6Y2

7. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by e.s,

מישהו יכול להביא לפה את אוצר המילים התחיליות באנגלית?? אני חייב את זה לפסיכומטרי ואני לא מוצא בשום מקום (בספרים הם לא נותנים פירוט)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הטירונות עושים לכל אחד מהפרופיל שונה ? או שתיהן 07 ? (בהנחה שאין מידע לאן מתגייסים - הצבא לא אומר עד יום הגיוס)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aXe,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אנו יודעים עד כמה מדהים שירות ה-Street View של גוגל, המאפשר לנו להנות בחינם ממסע וירטואלי בכל רחבי העולם. מה שאולי לא ידעתם זה שניתן לצפות שם גם בחלק מהתמונות המפחידות, המוזרות, המצחיקות ומזעזעות ביותר שתועדו באותם מקומות. אספנו עבורכם מגוון תמונות שלא ישאירו אתכם אדישים. תתכוננו, זה הולך להיות מוזר.. אולי זה רק אנחנו, אבל יש פה מישהו שגורר גופה לתוך הים… לא? חייזרים באמצע הרחוב? ציידי כרישים? לא ברור למה, אבל למישהי בבית הזה יש רגליים ענקיות. הבחור הזה מצא את עצמו בתוך פח אשפה. איך הוא הגיע לשם? אופניים זה כלי תחבורה נחמד, אבל מה עם חיית המחמד? להמשך: https://hwzone.co.il/התמונות-המוזרות-ביותר-שנתפסו-ב-street-view/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי פרטים עליו שם שם משפחה אפשר לראות אפילו שזה אותו אחד כמו שיש לי כאן בשם בפורום בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי תפנו אלי בפרטי או פה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yanushka,

במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shay1980,

בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SLIM,

איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Noririco,

שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mrraz,

http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=307&mess=1702568

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RGod,

שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ובכן רבותי האם אלה חדשות טובות או רעות.שער הדולר עומד כיום על 3.59. כיצד זה יבוא לידי ביטוי בעולם המחשבים???.האם זה יגרום להוזלה או ייקור מוצרים? לא לשכוח שלא הכל רואים במבט של צרכן.גם יבואנים רואים את זה וגם המדינה רואה את זה והשאלה מה עושים ? עד לפני כמה חודשים הדולר עמד מעל 4.5 שקל והיום הוא איבד שקל מערכו. אני רואה ירידה במחיר כרטיסי המסך אבל השאלה האם זו מגמה עולמית רגילה כפי שתמיד יש או שהיא קשורה לדולר שאינו יציב? תשובותיכם בבקשה .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by CaRTeR,

היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים