עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nir567,

שלום לכולם, אני בא אליכם עם שאלה הפוכה, כמה שווה המפרט הבא: (אפשר לתת גם הערכה גסה..) Computer Case : COOLER MASTER STORM SCOUT BLACK GAMING EDITION Mid-Tower Case Power Supply Upgrade : 700 WATT OCZ Technology StealthXStream 2 OCZ700SXS2 ATX12V & EPS12V Power Supply Motherboard : BIOSTAR TH67B LGA 1155 Intel H67 HDMI SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard DDR3 Memory : 8GB (2X4GB)DDR3-1600 MHz PC3-12800 Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Box with Original Intel Fan CPU Cooling Fan : Intel S-775 Core i3/i5/i7 4-Pin Original CPU Fan Hard Drive : 1 T…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Chaosruler,

אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חוץ מהמורה להנהיגה?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by קונגומן,

מהו הדבר שגבר עושה כל יום ואישה רק פעם אחד בחיים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hedva,

זאת השאלה היה כבר דיון כזה לפני מספר חודשים, אבל זה תמיד מכה בשנית. הסיפור הוא כזה, אני לא נהנה מטקסים ומארועים גדולים (חתונות ברמיצוות ועוד), וזאת אפילו בלשון המעטה. בנוסף לא נהנה להוציא כסף שאת רובו לא רואים בכלל האנשים שמקבלים אותו (אבל זאת בעיה יותר קטנה). הוזמנתי לארוע של חברים קרובים. אמרתי שאני לא מגיע בגלל שיש לי סידורים באותו זמן (גם זאת לא הבעיה העיקרית). הזוג ומשפחתו לוחצים עלי להגיע כדי לשמוח בשמחתם. אמרתי להם ששמחתי איתם לפני ואני אשמח איתם גם אחרי ולא חשוב להיות בארוע. בסוף גם אמרתי שאני לא נהנה הכי בארועים, אבל הם כנראה לא הפנימו זאת. בקיצור הם לא כל כך מקבלים את זה. בעבר הייתי מוותר, הולך ועושה רושם... היום אני בשלב של קצת גם לתת כבוד לעצמי ולרגשות שלי. …

9. בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by NetSpider,

סתם למי שלא יכל לחכות , או שבא לו לקרוא קצת ... Download לא יודע עם זה אמיתי אבל ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://www.dumpalink.com/media/1133349324/Every_Mans_Dream_

12. לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by subarel,

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

האם עוד מישהו פתח שם חשבון ועכשיו סגרו לו אותו? למי שלא יודע זהו האתר: http://www.aventuremail.com/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by waizman,

אני מחר ניגש לבגרות בספרות, לעוד מישהו יש? למי שיש סיכומים אגב, מוזמן להעלות ולחלוק עם החבר'ה ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by napoleon45,

שלום לכולם. אף אחד לא רוצה שהיא ( המלחמה ) תהיה, אלא שלא הכל תלוי ברצונות שלנו. אז הנה מאמר שלדעתי שווה קריאה והרהור במה שנאמר בו. https://m.ynet.co.il/Articles/5512754

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by שוקו,

טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

אני צריך נגד של 78 אום והספק של 0.3 W איך מודדים ברב מודד???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nivTw,

היי לכולם, אני ניב... בן 18 ועוד מעט מתגייס לצבא (669 ) תמיד היה לי חלום לטוס לאמריקה, עכשיו זה מתאפשר בגלל שכמה חברים שלי טסים לעבוד שם ואני יכול לגור ולעבוד איתך. מבחינתי זה הגשמת חלום, תמיד רציתי את זה וההורים אמרו לי בבוא הזמן גם אתה תעשה את זה. לצערי, אבא שלי מאוד דואג שאני אעבור לניו יורק לתקופה ארוכה ורוצה שיהיה לי את הכסף לטוס ולחזור לפני שהוא נותן לי את האישור שלו. בגלל שזה כרטיס טיסה לניו יורק זה סכום גדול מאוד, אבל שמתי לעצמי מטרה להגיע לזה ולממש את החלום שלי לטוס. חיפשתי דרכים לעשות זאת והדרך היחידה לעשות זאת היא למכור את הביבי שלי, המחשב. אם אתם מחפשים קנייה, מציאה של ממש, אני ישמח אם תכנסו ללינק למטה ותראו, אם בן משפחה או חבר רוצה אנא הפנו אותו למודעה.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זוכרים שהייתה פעם בערוץ 1/2 סדרה של דוב לבן ובואש שחוקרים את עולם החיות? הייתה שם פינה של נמלה טבחית שמבשלת דברים וכל פעם נופל עליה משהו, קיצר אני חייב סרטון כזה של הפינת מטבח, פשוט יש לנו מורה לסוציולוגיה שאני בטוח שהיא זאת שדובבה את הנמלה ;D מישהו זוכר תשם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הזמנתי 4 חבילות וחבילה אחת כבר הגיעה מלפניי שבוע (הזמנתי מיני מסוקים על שלט). שאר החבילות יגיעו כנראה בהפרש של כמה ימים בין אחת לאחת. השאלה שלי היא האם יכול להיות לי בעיות עם המכ"ס, הדואר או משהו?? בגלל שהם יראו כל כך הרבה חבילות? יש לציין שאחת החבילות רשומה על שם אחי וכל חבילה לא עוברת את ה-50$ תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.