כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרעו לגזרים אנא חזרי.. הולך ככה 2 זמרים שרים אותו נראה לי.. אני חייב אותך כאן לצידי אין מי שירגיע אין מי שילתף.. שמעתי כרגע ברדיו.. שיר ענק וישן!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי תשובה לשאלה זו. האם מישהו יודע את התשובה ? ואם כן אז לרכב על מדים או על אזרחי או שאפשר על שניהם ? תודה רבה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לצאת היום למסיבת רחוב בפלורנטין. קראתי שהשנה זה לא יהיה ברחוב אלא במסעדות ובארים באזור כי העירייה לא תוכל לנקות את כמות הליכלוך אחר כך,יש בזה אמת? חוץ מזה ממישהו שהיה, איך המסיבות בפלורנטין בד"כ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים ואין לי בעיה להתחיל לטפל במחשבים של אנשים וגם יש לי ניסיון עם מחשבים של הישיבה [בערך 15 שזכו לטיפולי רק משם] יש לי כמה שאלות די בסיסיות לפני שאני מתחיל לעבוד בזה על מחשבים קצת יותר חשובים... -איך לרוב טכנאים מתקינים דרייברים? יש תדרך של להביא דיסק דרייברים מוכן יש אפשרות גם להביא מחשב נייד עם אינטרנט ואפשר גם לחזור הבייתה באמצע אבל כמובן שזה קצת פחות מומלץ...מה הדרך הכי יעילה שהרוב משתמשים בה? -איך שומרים הגדרות אינטרנט למחשב שקרס? בנושא הזה יש לי הכי הרבה בעיות... עם חייגן בלי חייגן שם משתמש למשפחות בעייתיות וראוטרים תמיד היו החלק המעצבן בפירמוט. פשוט מתקשרים לחברה של הספק? נשמע לי די חובבני. [ יש מדריך כללי על זה? תודה ] אני מבין שחייבים חלקי חילוף …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore לראות מההתחלה עד הסוף (או לפחות להעביר מהר בקליקים עד הסוף..) , אבל לא לסגור על ההתחלה ! לא יאמן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-