עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CaRTeR,

היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by KapiSH,

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  4. שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by computer_freak,

היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by mcalfi,

עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  9. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27804 חנון נגד חנון ;D

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by menihen16,

שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  12. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  13. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  15. מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by galz,

הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Avi Levin,

קבעתי עם בחורה לראות סרט אצלי בבית- יש טלוויזיה, יש מערכת קולנוע, יש ספה נוחה מה שחסר זה סרט טוב. למישהו יש המלצה לסרט בסגנון של Twilight? הצעתי לה את הסרט אבל היא אמרה שהיא צפתה בו כבר.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  24. אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים