עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  3. כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Ash Binary,

פירקתי את מכונת הכביסה כדיי לטפל בנזילה. עכשו הנזילה היתה הרבה שנים והמכונה עבדה (המכונה מייצור 1993), עד שלפניי כמה ימים עפה טיפה למקום הלא נכון וקיצרה את החשמל, פירקתי כדיי לבדוק, ורק אז ראיתי שיש בעיה.... המשטח התחתון של המכונה עשוי ממה שנראה כמו פלדה מגולוונת - זה חומר טוב לא פח, ורואים שיש לו צבע שנראה כמו גילוון כלשהוא יש עליו המון חלודה על פני כל השטח שלו כמעט קניתי hammerite quita oxido ושמתי לפי ההוראות פעם ראשונה, שניה, יש כמה אזורים קטנים שבהם הוא אכן אכל את החלודה ורואים צבע נקי טוב של מתכת בהירה, אבל ברוב המקומות עדיין יש שכבה עמידה של חלודה אם מה ניתן להוריד אותה חוץ מזה (ובלי לפגוע בעובי של המתכת שעדיין לא החלידה)

• 5 תגובות
    • 10k צפיות
  10. יודע איפה אפשר למחזר את שפופרות הכספית הזורחות הללו? אין לי רצון לזהם את הסביבה בחומרים כל-כך לא סימפטיים, אך אינני יודע על מקום אשר מאפשר סילוק הפסולת מסוג זה בבטחה. האם קיים מקום כזה? ורצוי שיהיה בצפון הארץ...

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Kurt,

12. Started by shay2b,

אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי במזגן בחדר שהוא בעל יחידה פנימית של אלקטרה מדגם Electra 10 ויחידה חיצונית Mega Air. הבעייה היא כזאת: קורה לפעמים שתריס האויר האנכי של המזגן, נשאר סגור כאשר אני מפעיל את המזגן, ואני נאלץ ללחץ על כפתור ה-Swing בשלט על מנת לפתוח אותו. כתוצאה מכך, בזמנים שבהם הייתי שוכח להפעיל את אופציית ה-Swing על מנת שהמזגן יפזר את האויר לכל החדר, היו מקרים והמזגן עבד למשך שעות ארוכות כאשר התריס שלו סגור (כפי שהוא אמור להיות במצב כבוי) מבלי השהייתי מודע לכך, דבר שגרם לו לטחון חשמל לשווא, ולא לקרר כהלכה (מצב שאם יימשך כך יגרום לנזק למזגן או לנזילות). מה יכול לגרום לבעייה?

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  14. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by User4,

מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה

16. Started by ronmar,

אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

19. שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 11GnR,

הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by watch out,

היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.