עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

PART 1 PART 2 לראות את 1 קודם ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by POPSTAR,

WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by comandobx,

היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by IlanF,

מישהו יודע איפה אני משיג עוד אפקטים לוינדוס בשביל התוכנה הזאת? עברתי כבר על כל גוגל וכל מה שהצלחתי למצוא זה הורדות של הטריאל

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by Super Sonic,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה אני צריך לשלם כשיש לי קמפוסקארד, ישראכארט צעיר, ישראכרט חייל? שמעתי שבקמפוסקארד אין בכלל עמלות! כלום! זה באמת כך??? ומה עם שאר הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Tomerico,

אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  13. אהלן, יש לי יום חמישי הקרוב ראיון אישי שבו אני נדרש להביא אישור על אי עוורון צבעים. הבעיה שממכבי שירותי בריאות נותנים לי תור מהיום עד שבועיים הבאים וככה זה, כבר מלפני שבועיים. תור זה לא מהיום למחר, אז איך אני יכול להוציא אישור שכזה? אני רק צריך אישור שאני לא עיוור צבעים, לא בדיקה ולא שום דבר. אמרו לי אופטימטריסט גם אפשרי אבל מה זה ואיפה זה? זקוק לתשובה בדחיפות... תודה!

• 5 תגובות
    • 10.9k צפיות
  14. Started by The Dom,

תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  16. אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by jeyjey,

ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, רציתי לשאול אם יש דרך חוקית לתרגם סדרה / סרט מאנגלית לעברית. כלומר = להשתמש בקובץ ה-SRT ושאני אתרגם אותו לעברית . לפי מה שקראתי באינטרנט , קובץ הכתוביות הוא למעשה נגזרת מהתוכן עצמו ולכן כל שינוי שלו תהיה פגיעה בזכויות יוצרים. לא יודע אם זה משנה , אבל התוכן תמיד נמצא ביוטיוב , כלומר מי שהעלה את התוכן כבר הפר את זכויות היוצרים אבל "גונב מגנב פטור" לא הופך את זה לחוקי. ובחזרה לשאלה : האם יש דרך חוקית שמאפשרת לי כאדם פרטי לתרגם לעברית סדרה / סרט שהועלה ליוטיוב או כל מקום אחר ברשת מבלי להיות חשוף לתביעה מגורם כלשהו ? תודה

21. האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Noririco,

אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GiZmo,

איך קוראים לשיר הפתיחה של זומביט...מישהו יודע ? תודה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by TheFly,

יש לי טלויזיה (CRT) ישנה שלא עובדת טוב ואני רוצה לתת אותה למקום שממחזר פסולת אלקטרונית. אני לא רוצה לזרוק אותה לפח ולזהם את הסביבה. המקום הקרוב ביותר שאני מכיר שאוסף פסולת אלקטרונית נמצא בתל-אביב.. מישהו מכיר מקום כזה בסביבת נס-ציונה/רחובות? או אולי מקום רחוק יותר שמגיע לאסוף את הפסולת האלקטרונית מהבית? זה מתסכל שאין מרכזים לאיסוף פסולת אלקטרונית בכל עיר. נקווה שהמשרד להגנת הסביבה יטפל בזה בקרוב..

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.