עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה מצב החופים? ובעיקר מצב הילדודס?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. או אם תרצה הepic fail השבועי X3

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by IG,

שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  5. הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by manco,

שימו לב להתאמה המושלמת בין הכיתוב לתמונה ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by OR007,

השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  8. http://www.sendthemback.org/

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  9. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by Alex89,

אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  11. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A5_%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8 תודה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by yot,

http://media.skoopy.com/vids/vid_00806.wmv

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  15. שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by THELAD,

שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by eladbu,

הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

חחחחחחחחחח פשוט מטורף ביותר http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by SKYPE VOIP,

היום בעידן IVORY ו KSP וחאפרים בני 12 , 13 " גאוני מחשבים " השאלה אם שווה להיכנס לשוק הזה ? ואם כן האם עדיף להוריד מחירים לרמה של " חאפר " כדי להתערבב בשוק ? או לקחת מחירים לא הגיוניים " 150 - 200 שעה " כמו מחירונים שראיתי באינטרנט , ישבתי עם עצמי וחשבתי על מחירון ותגידו לי אם זה יקר לקחתי שכר ממוצע של טכנאי מחשבים 25 ש"ח שעה . מחירון : בדיקה מחשב 25 - 50 פירמוט + גיבוי 25 - 100 התקנה תוכנה 25 התקנה כרטיס קול , מסך 25 התקנה לוח אם - 50 מה אתם אומרים ? זה יעבוד דבר כזה ?! ? , יש רק בעיה עם " חלקים " שמחיר זול תהיה בעיה . תודה מראש! ( אם אפשר חוות דעת )

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Bebush,

אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים