עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  3. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by CaRTeR,

היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by shayb19,

this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

• 17 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by Kriz,

גם זאת דרך לחסוך במקום : ארון בחוות שרתים אי שם בארץ :> שאר התמונות נמצאות פה :http://landroverz.tv/farm/update_may_2004/

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by manco,

שימו לב להתאמה המושלמת בין הכיתוב לתמונה ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by aXe,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by KKK,

שלום כולם נתקעתי באיזה תרגיל ואשמח לעזרה http://img80.imageshack.us/img80/8497/9636vc0.jpg הזרם במעגל הוא 50\3=16.66A תודה עריכה: שכחתי לתת תשובות P=660W גורם הספק 0.6

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  12. דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  13. מה נשמע ? חח . אני שנייי בת 16 . אני אשמח להתקבל לפורום המדליק הזה ;D קיצר רציתי להמליץ על המשחק הכי יפה בארץ 3> ואל תשחקו לי אותה ישן וכאלה .. זה ישן קלאסי , אבל תמיד יישאר בליבינו חיחי . מדובר כמובן על אמפייר !! 3> 3> 3> כמו כן, טאקי חחח . למי שלא יצא לנסות טאקי באינטרנט זה משחק ממכר אש . ואני קורעת שם את דקסטר .. קיצר חפרתי , תגיבו חופשי ואני עוד אחזור ! [:

14. איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?

15. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  16. זוכרים שהייתה פעם בערוץ 1/2 סדרה של דוב לבן ובואש שחוקרים את עולם החיות? הייתה שם פינה של נמלה טבחית שמבשלת דברים וכל פעם נופל עליה משהו, קיצר אני חייב סרטון כזה של הפינת מטבח, פשוט יש לנו מורה לסוציולוגיה שאני בטוח שהיא זאת שדובבה את הנמלה ;D מישהו זוכר תשם?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  17. אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?

18. נפל לי בורג בחלק האחורי שלו, לתוך הפלסטיקה. אני שומר אותו מרשרש כשאני מזיז את המסך, ניסיתי לנער כלפי מטה בשביל להוציא אותו מהחור שהוא נכנס, אחרי 5-6 דקות הבנתי שזה מקרה אבוד ואני חייב לפרק לגמרי את המסך. פירקתי את ה 8 ברגים מאחורה שהחזיקו אותו אבל לצערי אני לא מבין איך הפלסטיק מתפרק או אם יש לו עוד תפיסה מעבר לזה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  19. היי, אני אמור להתגייס בעוד 3\4 חודשיים ועברתי לפני 8 חודשיים לגור בארה"ב עכשיו לפני שעברתי הייתי צריך לחדש את הדרכון והגבילו לי אותו לשנה בגלל הצבא, והחלטתי שאני רוצה לחזור לעשות צבא, עכשיו לפני שטסתי הלכתי לצו ראשון ויש לי פרופיל 82 אלב מעבר לזה אין לי שום מושג מה אני יעשה איפה אני מתגייס שום דבר! ואבא שלי גר בישראל ומה שמוזר שקיבלתי את הטופס לגיוס גם אבא שלי קיבל למרות שההורים שלי גרושים ואני גר עם אמא. ואני מדבר עם אבא שלי כל שבוע והוא אמר לי שהוא לא קיבל כלום... אני חוזר לישראל ב24 במאי לבקר חברים, אבא... ואז ב23 ליולי אני מתגייס אבל אין לי מושג איפה ומתי ואיזה יחידה אני(ביקשתי נ"מ) בנוסף חיפשתי באתר של הצבא ואין שם כמעט כלום.. אז קיוותי שאולי הרוב המוחץ פה ידע…

• 17 תגובות
    • 985 צפיות
  20. שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by THELAD,

שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. אחד הדברים היותר שרוטים שהיו... הדבר הזה מגדיר מחדש את המושג "נס רפואי". פשוט מדהים, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033532,00.html

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by NJorl,

???

• 13 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.