עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הזמנתי למעבדה מוצר שראיתי בזאפ היום לאחר יומים התברר שבעצם אפשר להסתדר בלעדיו. מחיר המוצר 165 ש"ח והמחיר כולל משלוח בדואר רשום. המוצר כבר נמצא בידי הדואר. האם ניתן לבטל את העסקה? אם כן, מה הנוהל , וכמה עלי לשלם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Noririco,

שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dror6,

רוטר גובה כסף על שמוש בפרום שלו כסף על חשבון אלו שם בעלי הידע למה הוא לא משלם לאלו שכותבים לו לפורם או עונים לשאלות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aviram20,

היי רציתי לדעת איפה יש מקום שמוכר נחושת (לא בצורה גולמית של קוביה או משהו) אני צריך צינורות מלאים של נחושת (2 מטר ) וכמה פלטות בעובי (2 1.5 מ''מ ) למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא ? מישהו מכיר חנות טובה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלחו לי את הקישור הזה ל"מופע" שמתרחש באמצע תחנת רכבת ומכיוון שהתרשמתי עמוקות מאיכות ה"הפקה" החלטתי לשתף. המידע היחיד שהצלחתי להסיק זה המיקום (תחנת רכבת באנטוורפן בלגיה) אבל אני עדיין מנסה להבין מי הרים הפקה ענקית שכזו בחינם (כך אני מניח מכיוון שזה בתחנת רכבת ולא באולם עם כרטיסים בתשלום).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bneli,

שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by IG,

למה הוא לא עובד? (כבר כמה ימים) :'( http://www.tvlinks.voodeedoo.org/index.html

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by VL,

שלום.. יש לי בעיה יש לי רמקולים דיי חזקים למחשב וכל פעם שאני שם שירים אפילו על חלש זה מפריע לאחותי שהיא ישנה... השאלה שלי היא איך אפשר לאטום איכשהו את החדר או לחסום את הצלילים שיעברו מהחדר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by JHONLEV,

מישהו מכיר אתר אינטרנט ישראלי טוב שמוכר קסמם קלפים וכו'.?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liav12,

http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by GIlan,

אני יא'

16. Started by k22,

אהלן יש לי מכונת גילוח שהראש שלה קצת שבור רציתי לדעת האם כדאי ליקנות מכונה חדשה? או להחליף לו רק את הראש והסכינים ראיתי באיבי את זה http://www.ebay.com/itm/Philips-Norelco-HQ8-SPECTRA-TRIPLEHEADER-Replacement-Heads-71-73-Series-7800-77-/181067162808?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2871a4b8

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

18. לכבוד חג פורים הנחגג בימים אלו, שר החינוך נפתלי בנט תרם את קולו לאפליקציית הניווט הפופולרית Waze, כפי שעשו גם מפורסמים נוספים בעבר לכתבה

19. Started by ofir123,

מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by R0ck,

מדענים גילו מדוע לגברים קשה לשמוע נשים... http://news.walla.co.il/?w=//759045

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Gilo2005,

רציתי לדעת באיזו שעה מתחילה הבגרות בטופס 002

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.