כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרך האתר בחול אני לא מוצא קישור לריסלרים בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://media.skoopy.com/vids/vid_00311.wmv OW what a pain!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע למרות שהגדרתי את זה בפרופיל שלי אני שם לב שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן/מחשב האתר "מוציא" אותי החוצה ואני צריך להתחבר מחדש. הנחתי שזה משהו לגבי ה"עוגיות" - אני צודק? האם אפשרי לגרום לאתר להשאיר אותי מחובר תמידית גם אחרי ריסטרט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חבל על הזמן, אנשיםםםםם, משו באסט! האוס קופצני וסוחף, ביטים של טכנו מתחילת ה90 בארץ ועוד... אלקטרונית בטעם של פעם. Lucien_Foort-Plastic_Astatic_(Fresh_FM)-01-10-CABLE-2004-GTi - שם הסט, כרגע הראשון בעמוד הראשי של האתר. להורדה, השתמשו בכל מנהל הורדה שהוא, העיקר שלא יהיה L33ch3r.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בתחום ההאקינג ומחשבים בכללי הצלחתי להשיג דרך איזה חבר את התוכנה אגרון הידועה אך מכיוון שהיא מעודכנת ל2006 היא לא הכי שימושית שיש לכן נכנסתי לשאול האם מישהו מכיר פורומים טובים בדארקנט של האקרים ישראלים או אפילו אם מישהו יודע על תוכנה כזו חדשה יותר ומעודכנת לשנים האחרונות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
זה פשוט hilarious !! Leaving The Toilet Seat Up Response to a woman who accidentally walked into the men's restroom: Please don't feel bad. It wasn't you entering the men's washroom that caused that guy to pee on the guy next to him. Hell, we do that all the time. It's rare for us guys to ever hit what we were aiming for. Sometimes I go into the washroom, start to pee, and then just start spinning around -- just so I'll make sure I hit something. You see, something you ladies should understand by now is that men's penises have a mind of their own. A guy can go into a bathroom stall (because all the urinals are being used), take perfect aim at the toilet…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-