עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yotamoo,

שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

http://koti.mbnet.fi/~taleppin/musat/Counterstrike.mpga

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by אביהרץ,

כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא? (לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי) אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by askme,

שלום לכולם מישהו כבר התנסה הסוגיה ? אם רוצים לקחת לפטופ לחו"ל, מה הן האפשרויות ? כי הרי יש איסור להעלות אותו למטוס ( יותר נכון לתא הנוסעים ). או שבכלל אי אפשר לקחת? אפילו במזוודה / תא מיטען ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by evman007,

נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי חברה, אמא שלי נמצאת עכשיו בחו"ל ורוצה לקנות לי מכונת גילוח. הקריטריונים שאני צריך במכונה הם: יכולת קיצוץ זקן (החל מ 1.5 ממ בערך ומעלה..) , יכולת עיצוב זקן (סטיילר) וכמובן גילוח רגיל. אף פעם לא התשמשתי במכונות מהסוג הזה ואני רוצה לדעת את דעתכם בנידון.. אז מה לקנות? נתקלתי באינטרנט במכונה Braun CrUzEr 4 שיש לה את כל היכולות וגם עיצוב מגניב! אבל יש לה איזה חסרון (או שלא).. בגילוח הרגיל יש שם איזה מנגנון של כריות שצריך להחליף אותם פעם באיזה חצי שנה.. איך זה אצל מכונות אחרות ובכלל מה אתם מציעים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://tom.kat.free.fr/mini.wmv http://www.noflatbatteries.com/videos/ChrisEvans.wmv תודות ל B.D.B על הלינקים!

12. בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

http://img148.exs.cx/img148/370/rastasuprise8sc.jpg lol ;]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by D@nny,

היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. טוב הרגע חזרתי מהפתיחה החגיגית של המגהפלקס החדש שנבנה מעל קניון איילון ברמת גן, הYES PLANET. כשהגעתי, מבחוץ הוא נראה מאוד מרשים וגדול. מבפנים הייתה תחושה יותר צפופה ואני לא רואה איך אפשר לאכלס איזה 4-5 אולמות מלאים בחוץ (כשהם מחכים לסרט). חוץ מזה הכל מאוד יפה, התאורה, מסכי פלזמה עם קדימונים לסרטים אחרים ומידע על הסרטים המוקרנים באותו הרגע ובהמשך היום, החלוקה למפלסים והסידור של חנויות של מזון מהיר ושל "אוכל קולנוע" (פופקורן, קולה וכו'). המסדרונות מאוד יפים עם שטיחים על כל הקירות והרצפות, כשהלוגו רקום עליהם, כנראה כדי לשמור על אקוסטיקה טובה. קיצור, נכנסנו לאולם, שעה וחצי אחרי שהגענו (קבלת פנים ארוכה). חיכינו עוד רבע שעה שכולם יכנסו. כשאני נכנסתי לאולם פשוט נפלה לי הלסת מהג…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dror6,

רוטר גובה כסף על שמוש בפרום שלו כסף על חשבון אלו שם בעלי הידע למה הוא לא משלם לאלו שכותבים לו לפורם או עונים לשאלות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KaPuT,

The Fish

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים