עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by achiya1,

אוקי אז ככה..יש לי כמה סרטים על המחשב שאני חושש לצפות בהם כי אם הם גרועים ויכול להיות שהם גרועים..אז אני מרגיש בבעסה שנה אחרי זה! אז אני רושם פה את הסרטים מי שמכיר אותם שיכתוב עליהם ביקורת קצרה..המלצה וכזה תודה חבר'ה ! והמועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר הם : Pride.DVDRip.XviD-DiAMOND Civic.Duty.2006.LIMITED.DVDSCR.xVID-LRC Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE Smokin.Aces.2007.DVDSCR.XviD-NoSCR The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE Harsh.Times.2005.WS.DVDRiP.XviD.DvF The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Pathfinder.DVDRip.XviD-DoNE Hot.Fuzz.2007.PROPER.DVDRip.XviD-ORiGiNAL 16Blocks.2006.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD אוקי..כפי ששמתם לב הסרטים לא הכי מוכרים בארץ..כ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by nency,

היי מהיכן ניתן להשיג מוזיקה לאתר בצורה חוקית וחינמית? אשמח להפנייה ולעזרה תודה ננסי :-\[

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by TeaTime,

הסקר החשוב ביותר בתולדות האתר עכשיו בעמוד הראשי! רוצו בהמוניכם להצביע

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by WarMachine,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by waizman,

המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?

13. שמתי לב מלפני שבוע בערך שאני כבר לא יכול לראות חלק מהסרטונים על 720. SPEEDTEST מראה לי 12 מגה (כמו שצריך). עכשיו שמתי לב שבשבועות האחרונים הפינגים ממש קפצו לי באירופה (עלו). גם אנשים אחרים התלוננו, לא יודע אם מאותה הספקית. מאז שיוטוב נהיה איטי מאוד, הפינגים השתפרו מאוד ! אישית אני מחובר לבזק בינלאומי (דרך הוט). יש מצב שהם ראו שיש להם עומס יתר והחליטו לחסום את הרוחב פס לאתרים שרוב העומס מגיע מהם ? מישהו שם לב לאותן התופעות ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Slash87,

אני רוצה להזמין את ה XBOX ELITE ואני לא כל כך מתמצא... איך אני יודע שאני קונה מחנות ולא סתם מאיזה ברנש מסתורי אחד?? ואיך אני יכול לוודא כמה יעלה לי להעביר אותו במכס????

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by achiya1,

אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  19. Started by ariel7766,

יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..

• 62 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  24. האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by cleric,

http://www.onemotion.com/flash/spider לא לבעלי ארכנפוביה, מציאותי מדי :errrr:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים