כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
או במילים אחרות - יש לי היום יומולדת מזל טוב לי ;D ;D
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אמור להתגייס בעוד 3\4 חודשיים ועברתי לפני 8 חודשיים לגור בארה"ב עכשיו לפני שעברתי הייתי צריך לחדש את הדרכון והגבילו לי אותו לשנה בגלל הצבא, והחלטתי שאני רוצה לחזור לעשות צבא, עכשיו לפני שטסתי הלכתי לצו ראשון ויש לי פרופיל 82 אלב מעבר לזה אין לי שום מושג מה אני יעשה איפה אני מתגייס שום דבר! ואבא שלי גר בישראל ומה שמוזר שקיבלתי את הטופס לגיוס גם אבא שלי קיבל למרות שההורים שלי גרושים ואני גר עם אמא. ואני מדבר עם אבא שלי כל שבוע והוא אמר לי שהוא לא קיבל כלום... אני חוזר לישראל ב24 במאי לבקר חברים, אבא... ואז ב23 ליולי אני מתגייס אבל אין לי מושג איפה ומתי ואיזה יחידה אני(ביקשתי נ"מ) בנוסף חיפשתי באתר של הצבא ואין שם כמעט כלום.. אז קיוותי שאולי הרוב המוחץ פה ידע…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בהחלט שוקל לקחת קורס כזה. מישהו שעבר קורס כזה, יכול לרשום חוות דעת על הקורס? אם זה עזר לו, שיפר לו את הבטחון על הכביש וכד'. http://www.youtube.com/watch?v=FX3QvLINLz8&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=3jLlpQ-asmE&feature=channel_page
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול - אם הייתם לבחור בין ICT Plus SMB לבין PCMagazine - איזה מגזין הייתם בוחרים??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Wireless-Bluetooth-Stereo-Handsfree-Headset-Earphone-Headphone-/120942945760?pt=US_Headphones&hash=item1c28c2e5e0 יש לי את ההוזניות האלה ואני רוצה להזמין להם כבל הטענה נוסף. מה סוג הכבל שהם צריכות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
PANDA PANDA PANDA כולם קונים מפנדה גם אני רוצה לבדוק אותם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"אחרי שהחליפה את האימפרזה בדור החדש (B3 בישראל), תציג סובארו את מכונית הראלי החדשה שלה לעונת ה-WRC 2008". (צוטט מהכתבה) http://cars.walla.co.il/?w=//1151278 לא רע אחרי הכל.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-