עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by ben007,

אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by shay33,

שבת שלום מה זה ספיקו? מועדון ספיקו הינו מועדון חברים גלובלי, המבוסס על האמונה כי כל אדם באשר הוא יכול להנות מחופש תנועה, עיסוק, מידע ותקשורת (ראו את המניפסט שלנו). טלפוניה חינמית מהווה בסיס לחופש הדיבור והמידע אשר הינו ערך בסיסי לחיים דמוקרטיים ולכלכלה צומחת. ספיקו מספק שירותי תקשורת חינמיים המבוססים על רשת האינטרנט, המיועדים לחברי "מועדון ספיקו" בלבד. המועדון מאפשר לחבריו להתקשר לכל מספר טלפון או סלולארי בעולם, בחינם וללא כל התחייבות, ובכפוף לתנאי השימוש. איננו מבקשים מהחברים פרטים אישיים למעט שם משתמש, ודואר אלקטרוני. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי. מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם …

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  4. מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by ^HocK^,

http://www.funny.co.il/valentine.html

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

לבן שונא שחורים , שחור שונא לבנים אשכנזי שונא ספרדים, ספרדי שונא אשכנזים וכן על זה הדרך .... פירושו שאותו גזען אפס גדול . ולא משתווה לנבילה מסריחה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  10. אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Norm4nde,

אז ככה אני חושב עכשיו ונשאר לי שבוע וחצי בתום השבועה וחצי אני מקבל תכסף ... זה 2000 ש"ח אז חשתי מה יותר כדאי לקנות כרטיס מסך או מסך... המפרט בצד... ד"ט זה למחשב מספר #2 חשבתי או על מסך 19" 2 MS/ כרטיס מסך אולי את ה 7900gtx 512 mb שיש פה במבצע :\ ואם אני יקנה את הכרטיס מסך אני יזמין גם איזה אוזניות או משהו בשאר הכסף... ויש לי עוד משהו אם כבר פתחתי תרד... בעוד כ - 3 שבועות אני קונה פלאפון בארה"ב איזה פלא אתם אומרים כדי לקנות אולי אני חשבתי על ה N93 ... יש משהו יותר חדש יש תותח מזה :?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

צריך המלצה לשרשרת יפה לצוואר עד 100 ש"ח. אני לא מחפש משהו יוקרתי אלא משהו יפה ונחמד. (וכמובן אל תביאו לי המלצות על שרשראות שיש בהם סמלים כמו של השטן או משהו אחר אלילי...) אגב אני גר בפתח תקוה, אז מקסימום אני יכול להגיע לתל-אביב, אם זאת באמת שרשרת יפה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by TimoTy,

מחפש אתר כמו Avodot רק לאנגלית אני לא משתמש בעבודות בAVODOT כי אני מפחד שמישהו יביא למורה את זה ביחד איתי. אם אתם יכולים להמליץ לי על עבודה ספציפית עם לא יותר מ9 עמודים. או אולי אחד ממשתמשי הפורום יבריח לי עבודה קטנה, במצב כזה מספר העמודים לא ישנה לי, יחד עם זאת אני לא רוצה איזה ספר שורשים.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by Moo,

http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. מחפש המלצה לספר שאוכל לקרוא בכמה שעות, למטרת בוק ריפורט. עדיף באנגלית, אפשר גם בעברית. עדיפות לספר נפוץ שאוכל לקרוא בזמן יחסית קצר, מן הסתם שיהיה מעניין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. Started by Amir c,

אחרי חודשיים של צבא וכבר התנסתי בחוסר סדר ואירגון... טוב הסיפור קצת ארוך אבל נקצר כעקרון לפני חודשיים +- התגייסתי ובבקום הצגתי טפסים שיש לי בעיות בגב ... לא התייחסו אליהם השאירו לי את הפרופיל על 72 ושלחו אותי לפיקוד העורף (פלחה"ץ) בקיצור קבעו לי הפניה לפני משהו כמו חצי חודש בחיפה (בערך חצי יום נסיעה) הגעתי לחיפה שמה ומסתבר שאין לי תור... אז קבעו לי אחד אחר השבוע הייתי בהפניה והאורטופד קבע שאני לא כשיר לשרת ביחידה קרבית.. נתן פטורים וכו'... בכל מקרה כרגע אני בב' של 30 יום (או עד הוועדה הרפואית) שלפי החובש שם יורידו לי את הפרופיל עכשיו לשאלות... למישהו זה קרה ? לאן אני ישובץ ? איזה תפקידים שווה לבקש ? אם אני יסופח לפיקוד העורף איזה תפקיד לבקש ? אמור להיות לי קבא טוב.. 52+…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה

19. עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק

21. "הוזלה במבחני התיאוריה"... נשמע טוב ההוזלה הזאת, רק שהיא לא באמת הוזלה, למרבית התלמידים..... ולתלמידי למד במיוחד מה זאת "ההוזלה" המפתיעה שהוכרז עליה? ובכן ההוזלה, היא רק שם נוסף ליותר יקר לחלק גדול מאוד מהתלמידים..... עד עכשיו, תלמיד שהיה משלם לתיאוריה 116 ש"ח, היה מקבל בעצם שני דברים: א. אפשרות לגשת למבחן התיאוריה. ב. אפשרות לגשת למבחן המעשי. שתי הבחינות האילו היו כבר כלולות במחיר של ה 116 ש"ח.... אבל כעת..... התשלומים *הועלו* ופוצלו. התיאוריה תעלה 40 ש"ח והמבחן המעשי יעלה 116 ש"ח... איך שלא תחשבו את זה, זה יותר יקר.... כל מיש שעובר את התיאוריה, בפעם הראשונה (49% ארצי, ו 92% ממוצע אתר למד) בעצם לפי השיטה הישנה שילם פחות...!!!!!! רק מי שנכשל, בתיאוריה, השיטה החדשה תוזיל…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by intel suck,

זה התרגיל: (M=2 (4,5 תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. חרשתי את גוגל, ללא הצלחה... אני מחפש "נעימה" רגועה ושקטה, ללא מילים (רק כלי נגינה). משהו שנעים לשמוע. מישהו מכיר אתרים כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by E-R-P,

מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by b3ta0,

יש לי תעודת זכאות ממשרד התחבורה והבטיחות בדרכים אני רוצה לדעת מה בדיוק אני יכול לעשות עם זה? האם מגיע לי הנחה בקווי אוטובוס מסויימים? ואילו הנחות (נסיעה חד פעמית, כרטיסייה מסויימת, כרטיס שנטען)? נהגי אוטובוס בכלל לא מכירים את התעודה ואומרים לי שאפשר להשתמש רק ברב קו, אך האם אני מקבל הנחה עליו, ואיך? (והאם אפשר לקבל הנחה ללא רב קו כמו נסיעה חד פעמית או כרטיסייה?) תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.