כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לכבוד חג פורים הנחגג בימים אלו, שר החינוך נפתלי בנט תרם את קולו לאפליקציית הניווט הפופולרית Waze, כפי שעשו גם מפורסמים נוספים בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אותה בזאפ... שווה לקנות בחנות הזאת?http://www.nirtech.co.il/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי היום רציתי לעלות תמונה שחתימה שלי, אבל העלתי את התמונה והתמונה ממש ענקית אז איך אני יכול להקטין אותה, כי אני לא רוצה שיהיה בעיות באתר בגלל התמונה הענקית. אז איך אני מקטין אותה?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עורך הטקסט באתר מעצבן כבר תקופה ארוכה ממש. גודל הפונט משתנה בצורה מעצבנת. מישהו יודע מה קורה עם זה ? זה הולך להיות מטופל ? דוגמא: תכתבו 2 שורות. תעמדו על סוף השורה הראשונה ותלחצו DEL. שורה. שורה 2. >> שורה.שורה 2. דוגמא 2: גם הרווחים של השורות מכפילים את עצמם כל הזמן. כל הרווחים שכתבתי למעלה הם של שורה אחת, לא של 2.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא יכולתי למצוא כותרת שונה. קודם כול, אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום והקישורים שמופיעים בפוסט זה נמצאים בגדר חוקי הפורום. בנוסף כתבתי את הפוסט כאן ולא בפורום תיכנות, כי זה משהו אישי. לא באתי לכתוב את הפוסט מנקודה של "השווצה" או משהו דומה, פשוט לספר על משהו שקרה לי ורציתי לשתף עם חברי הפורום. אני משער שהרוב שמתכנת פה מכיר את האתר CodeProject ויותר מפעם אחת ביקר בו. לפני מספר שבועות כתבתי מאמר (המאמר הראשון שלי באתר) שמדבר על העברת פריימים באופן ישיר של מצלמה באמצעות פרוטוקול ה-TCP: http://www.codeproject.com/KB/audio-video/CamCommunication.aspx כתבתי את המאמר מתוך צורך לתת מענהן לאנשים שנתקלו באותה הבעיה שאני נתקלתי בה: העברת Stream של מצלמה בצ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז למי שלא יודע DOTA הוא המשחקון הכי משוחק בCUSTOM GAME של משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים : Warcraft III ולא בקיצור:defense of the ancients ולעוד מידע: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients#_note-starpg1 ולכל מי שלא שיחק עדיין ב WARCRAFT III פשוט לא יודע מה הוא הפסיד , אין משחק אחד שקרוב להשתוות אליו חוץ מSC אבל הגרפיקה של WC מנצחת בגדול וגם SC היה 5 שנים קודם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . דודה שלי (אחות של אמא שלי) רצתה לבוא מרוסיה לישראל אבל בסוף צץ לה איזה משהו שהיא הייתה צריכה לשלם ובנתיים אין לה כסף לכרטיס . דודה שלי אמרה שהיא תבוא בערך עוד חצי שנה . אז חשבתי לשלוח לה כסף בשביל הכרטיס טיסה . מישהו יודע בערך כמה עולה כרטיס טיסה מסיביר לישראל ? אני יודע שחברת אל על עושה טיסות לשם . גם ברוסיה יודעים שהחברה אל על היא חברה הכי טובה . אני לא צריך מחיר מדוייק אני רוצה לדעת בערך כמה זה עולה . תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-