כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
-
-
שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא יכולתי למצוא כותרת שונה. קודם כול, אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום והקישורים שמופיעים בפוסט זה נמצאים בגדר חוקי הפורום. בנוסף כתבתי את הפוסט כאן ולא בפורום תיכנות, כי זה משהו אישי. לא באתי לכתוב את הפוסט מנקודה של "השווצה" או משהו דומה, פשוט לספר על משהו שקרה לי ורציתי לשתף עם חברי הפורום. אני משער שהרוב שמתכנת פה מכיר את האתר CodeProject ויותר מפעם אחת ביקר בו. לפני מספר שבועות כתבתי מאמר (המאמר הראשון שלי באתר) שמדבר על העברת פריימים באופן ישיר של מצלמה באמצעות פרוטוקול ה-TCP: http://www.codeproject.com/KB/audio-video/CamCommunication.aspx כתבתי את המאמר מתוך צורך לתת מענהן לאנשים שנתקלו באותה הבעיה שאני נתקלתי בה: העברת Stream של מצלמה בצ…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום ... מאיזה גיל אפשר לקבל רשיון לנשק??? מעל 18 או 21?? תודהה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברה, אמא שלי נמצאת עכשיו בחו"ל ורוצה לקנות לי מכונת גילוח. הקריטריונים שאני צריך במכונה הם: יכולת קיצוץ זקן (החל מ 1.5 ממ בערך ומעלה..) , יכולת עיצוב זקן (סטיילר) וכמובן גילוח רגיל. אף פעם לא התשמשתי במכונות מהסוג הזה ואני רוצה לדעת את דעתכם בנידון.. אז מה לקנות? נתקלתי באינטרנט במכונה Braun CrUzEr 4 שיש לה את כל היכולות וגם עיצוב מגניב! אבל יש לה איזה חסרון (או שלא).. בגילוח הרגיל יש שם איזה מנגנון של כריות שצריך להחליף אותם פעם באיזה חצי שנה.. איך זה אצל מכונות אחרות ובכלל מה אתם מציעים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך ללכת לעשות ויזה ושמעתי שזה בערך 10 שנים ויזה לצעירים האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ טלפונים אלחוטיים בטכנולוגיית DECT ושמתי לב שהם גם זולים נורא ויש גם שלוחה וגם בסיס: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Telephone&orderby=price&DB2093=5047&DB5051=5052&pageInfo=1 השאלה היא האם שלוחה יכולה לעבוד בלי בסיס? ובהזדמנות, האם יש למישהו המלצה לטלפון כזה?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
אנשים! קניתי איי-פוד נאנו וזה סוס!!!!!! הדבר הכי תותך שיש!!!!! הבעיות סריטה זה שטויות כבר נפל לי 50 פעמים על הרצפה וכלום!!! עובד כמו סוס!!! פשוט דבר חייה! זה פשוט דבר בן-**** (סליחה לה התעפקתי) בקיצור אנשים אני ממש ממליץ למראת שזה באסה שזה בה מקסימום בגודל של 4 ג'יגה (אני קניתי של 2) וקניתי שחור! שזה בהרבה יותר יפה מהלבן!! קיצור אנשים אני ממש ממליץ!
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ולא מסיבה... איזה מקום טוב לשבת...מהשהו על החוף.... אולי איזה מקום נחמד ושקט...
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://www.next-in.com/kickers.html
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-