עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by לביא2112,

יש הנחה למי שרשום ל HWzone בקניה מ TSM ? אם יש הנחה כמה אחוזים ? אותם אחוזים על כל המוצרים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by barzanger,

אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YAIR,

;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856664,00.html לא רק שהכתבת טועה, היא עוד מפילה את האשמה על מי שצודק. רמת העיתונות בארץ ירדה לשפל חדש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SeaMonster,

חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by דנדן,

HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav12,

http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Skeleton,

איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hitman123,

אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www./articles/mousetrap.html חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יכול להיות שיהיה אתר כמו זה אחד על אחד רק של מישהו אחר? כאילו בשביל לבנות אתר זה משהו שבעל האתר בונה או הוא יכול לקבל גם תבניות לאתר כי ראיתי אפישהו אתר באנגלית בול כמו hwzone.co.il

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by תינוק22,

שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nahum2,

אני יודע להמנע מוירוסים אבל יש לי אחים קטנים בבית. אני מחפש לרכוש תוכנת אנטי וירוס אמינה (3 רשיונות) שתפעל כמה שיותר בלי להציק. לא אכפת לי שהיא תגזול משאבים. על מה אתם ממליצים? כרגע אני נוטה לטובת PC Tools Internet Security™ 2011 for Windows® הם רוצים $63.94 USD עבור רשיון של שנתיים.

דיונים חדשים בפורומים