עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by FPSbanana,

איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BooYaka,

כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש

4. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by marking,

בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. She aint that chick from the burbs thats a stranger to drama She that uptown girl wit the cocky personna When out my way to let her know that I want her I told her I know for sure we belong together and I wouldnt break her heart my intentions are better And I shared the same dreams she had about chedda When the D's came she was down to hold the BARETTA I got a thing for baby girl It's me and her against the world Your smile make my day it's simple, your dimple Your eyes, your lips, your thighs got me hypnotized Communication is deep, I love it when we talk Hate it when you leave but when you leave I love to watch you walk You make a nigga forget abou…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tal daniel,

תיאו קניתי מחשב, מסתבר שהוא לא היה טוב בעולם. אין לי מפרט מלא אבל הינה חלק מהחלקים מעבד Q8200 כ.מסך HD4850 4 Ram 500 דיסק קשיח זה החלקים שאני זוכר, עכשיו הוא לא טוב? ולפי מה שאמרו הוא לא משהו אז אם אני מבצע OC הוא יהיה יותר טוב? שאלה אחרונה זה אם המחשב טוב למשחקים ...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה

10. Started by The_Byter,

try this

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שני קטעים מבית היוצר של The Sushi Club האדירים... Koya Part I & II Tsuki Part I & II *ה Part Things הם נטיה שלהם לחלק את הטראקים לשני חלקים. מדהים, מרגיע, ווקאלז שמוסיפים המון! מומלץ, מומלץ ו... מומלץ!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לפני כמה חודשים אמרו פה בפורום שהעונה השנייה יוצא בחודש השלישי ועכשיו אנחנו בשלישי אז מתי היא צריכה לצאת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הבנתי שיש דרכי קיצור עם חברות שמארגנות עורכי דין שעושים את כל הבירוקראטיה ומקצרים את התהליך. אני לא לחוץ בזמן. ומעדיף לא לבזבז כספים על עורכי דין. יש אפשרות להוציא את האזרחות בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:

18. Started by Milford Cubicle,

אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ewingum,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמו באיזה חיל זה ? כמה זמן הקורס.. מה לומדים בו..וכו.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בבקשה תרשמו לי כתובת שאפשר למצוא שם כתבה על ספורט אבל באנגלית ובאנגלית בלבד תודה מראש JOW-Z

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?

23. Started by moses_23,

אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Green,

http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שוב שלום X_X הפעם- אני תוהה אם למישהו יש דרך לעשות ריבוע לבן בחולצה שחורה, קצת יותר קטן מגודל של דף A4 רעיונות יתקבלו בברכה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.