עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לדעת את השם המדויק של השיר שמשמיעים אותו בפיספוסים בעלילות פאזיט! מי שעוזר מלך!!!!

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  2. אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 980 צפיות
  4. היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by R0ck,

מדענים גילו מדוע לגברים קשה לשמוע נשים... http://news.walla.co.il/?w=//759045

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  6. אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I

• 16 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by GIlan,

אני יא'

9. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  10. אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by aviram20,

היי רציתי לדעת איפה יש מקום שמוכר נחושת (לא בצורה גולמית של קוביה או משהו) אני צריך צינורות מלאים של נחושת (2 מטר ) וכמה פלטות בעובי (2 1.5 מ''מ ) למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא ? מישהו מכיר חנות טובה?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. http://youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo ציטוט של גולש:"כל פעם שאני רואה תסרט טבע הזה,אני נזכר שאנחנו גובלים באפריקה. כמה עולה להיכנס לשמורה?" רק בגלל הפסד בוכים, איפה אנחנו חיים?

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by moshiko69,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  16. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by nir567,

שלום לכולם, אני בא אליכם עם שאלה הפוכה, כמה שווה המפרט הבא: (אפשר לתת גם הערכה גסה..) Computer Case : COOLER MASTER STORM SCOUT BLACK GAMING EDITION Mid-Tower Case Power Supply Upgrade : 700 WATT OCZ Technology StealthXStream 2 OCZ700SXS2 ATX12V & EPS12V Power Supply Motherboard : BIOSTAR TH67B LGA 1155 Intel H67 HDMI SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard DDR3 Memory : 8GB (2X4GB)DDR3-1600 MHz PC3-12800 Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Box with Original Intel Fan CPU Cooling Fan : Intel S-775 Core i3/i5/i7 4-Pin Original CPU Fan Hard Drive : 1 T…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  18. כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by factor,

יש לי כסף

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. היי, אני רוצה להתחיל לנגן בגיטרה קלאסית, אני רוצה לקנות גיטרה עד 300 שקל, ראיתי הרבה באתר יד2, אבל בתחנה מרכזית תל אביב ראיתי חדשות ב250, שווה? או עדיף לקנות משהו יד שניה? גם ראיתי מלא מלא דגמים, יש משהו מומלץ? או במחיר הזה זה לא משנה איזה חברה\סוג? ועוד טיפים? נגיד מה ההבדל בין זה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26006 לזה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26015

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by Aviad Faran,

למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים