עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MODY69,

אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

טריילר נראה טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roeesnir,

1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RoyShefy,

אני מחפש דעות בעד ונגד. ואני לא מתכוון ל: בעד: חרא פלאפון איכס נגד: מסריח גדול שמן הכל זבל אני רוצה לקנות אותו, כמה להציע עליו לדעתכם? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by galper,

היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SubX,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי בטרייד אין המחשב שלי: AMD Athlon XP 1900+ ASUS A7V266-E NANYA Memory 256MB DDR PC2700 Mail Memory 512 MB DDR PC3000 במחשב הזה: AMD Athlon XP 1700+ 0.13u ABIT NF7 256-512MB DDR PC2700-PC3000 אני רוצה להחליף את הרכיבים בטרייד אין. (מכירים חנויות שעושות טרייד אין?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lior4543,

1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ot,

השיא שלי הוא 26 הקפצות. זהירות ממכר!! ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175652,00.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by r1plet,

היי, הזמנתי מספר מוצרים מDEALEXTREME ולא שמתי לב שבכתובת שלי בPAYPAL לא רשום מספר הדירה שלי. השתמשתי בשם האמיתי שלי ומספר הבית/מיקוד/שם רחוב הנכונים, אך על תיבת הדואר כתוב שם משפחתה של אמי ולא שלי. האם יש ממה לדאוג? יש לדואר ישראל מאגר דיירים בכל בניין או דרך כלשהי לגלות באיזה מהדירות בבניין אני גר לפי השם שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ma4351,

אני רואה יותר מידי דברים לא טובים על ksp (שיש להם חלקים משומשים או סוג ב' מכיוון שהם מייבאים בייבוא אישי, ואין להם אחריות של יבואן רשמי פה בארץ וכו') קודם כל מה אתם אומרים זה נכון? אסור לקנות שם? ודבר שני איפה אתם ממליצים לקנות בירושלים אם כך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאחר משא ומתן לא קצרים , בוצעה הרכישה האמורה היום. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001277423

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EzX1,

ראיתי בתחרות של שוגי שהזוכה יקבל כוכב עם שמו ועם תעודות איך אפשרי לעשות את הפרוצודה באופן פרטי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TripMan,

בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר מסויים שמתפקד כמכשיר לשירות ביטחוני. הפונקציונאליות שלו היא כזו: יש אוזניה די קטנה שממוקמת בתוך האוזן, ומהצד השני ישנו מכשיר שאליו מישהוא אחר מדבר וכל מה שהוא אומר מגיע אל האוזניה.. כמובן שאין חוטים בעסק הזה. זה בקצרה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, והבנתם למה אני מתכוון. אני זוכר שבעבר ראיתי דבר כזה למכירה בארץ, אבל אם אתם לא מוצאים בארץ אני יסתפק גם ב eBay *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hck,

PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים