כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...
-
אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי פרטים עליו שם שם משפחה אפשר לראות אפילו שזה אותו אחד כמו שיש לי כאן בשם בפורום בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי תפנו אלי בפרטי או פה
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
פרסמתי את העדכון השבועי של הסרטים החדשים בקולנוע. הפוסטרים, התקציר, הסרטונים, זמני ההקרנה וההמלצה השבועית, כל זאת ועוד נמצא מרחק קליק אחד ממך. אם אתם חובבי קולנוע (אני אישית רואה סרט בערך כל שבוע), זה מוקדש לכם. http://www.turovsky.co.il/2012/04/2642012.html
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום הפעם אני מחפש אתר, לא תוכנה.. כיוון שאין פורום "אתרים", אז אני עדיין משתמש בפורום הזה.. אתם מכירים אתר שניתן להוריד ממנו מגוון כמה שיותר גדול של ebooks? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תרגיל ל5 יחידות בדפי שאלות של משפט הסינוסים. ישבתי על סעיף ב' המון, אבל המון זמן ולא הצלחתי לפתור... מי יכול לסייע לי? http://imgsrv.pic4u.co.il/0bd41b83445091dd84464db980a29a00030000.aspx בשורה השלישית חסרה בסוף המשפט האות "בטא" שהיא אחת מזויות הטרפז. למי שלא עובד - http://rapidshare.de/files/14135203/______.JPG.html להכנס ללינק וללחוץ על FREE בטבלה למטה בצד ימין
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://img148.exs.cx/img148/370/rastasuprise8sc.jpg lol ;]
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-