עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by Pika007,

למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  3. בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D

5. למישהו יש את התמונה הזאת של במקום אינטל אינסייד יש איבל אינסייד? אם כן הוא יכול להעלות אותה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  6. אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. לא מצאתי בגוגל משהו שהוא קשה, אז אם למישהו יש אתרים קשים אז תשלחו לפה...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. תראו..אני בפורום כל יום.. ;D ומידי פעם ישנן הודעות שקשורות לאלקטרוניקה..עכשיו אני יודע מזה V וגם זה בערך! יש למישהו אתר שיכול להסביר לי לפחות את הבסיס איך מודדים אמפר(מיליאפר) איך עושים את כל החישובים האלה.. איך מודדים W, איך מודדים OHM, ושטויות מהסוג הזה..אין לי בסיס כמעט בדבר הזה אז תוכלו לעזור לי למצוא משהו שמסביר לממש ממש מתחילים בנושא ממש רקע ברור על העניין שיכול להסביר לי בפירוט קצר וקולע.. איך הכל עובד..ואולי גם הסבר ענק יותר שמסביר תיאוריה של זה, זה גם טוב.. אני מאוד אשמח שסוף סוף יהיה לי רקע קטן ושאני אכנס לתארד שקשור אני אצליח להבין קצת מהשפ הסינית הזאתי.. תודה רבה, רן!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. מישהו ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  20. אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. אני מכונאי רכב זה מקצוע קקה אכושילינג אני רוצה לצאת ממנו ולעבור בסיס הדרך היחידה היא לפסול תמקצוע מסיבות של בעיות בריאותיות.. אמרו לי פטור מנעליים ..רק הבעיה איך אני מגיע למצב הזה שיתנו לי אותו... הלכתי לרופאים מומחים..הביאו לי פטורים כמעט מלא לעשות כלום ורק מנעליים לא וכואב לי מהעבודה הזאת כל הגוףףףף יש למישהו איזה דרך לדבר עם הרופא להגיד לו על איזה תופעה..שהוא יאכל אותה עד הסוף??.. על הידיים מפרקים ברכיים ורגליים וגב כבר אמרתי לרופאים יש לי היסטוריה על זה אני כולה 3 חודש בבסיס הזה כולי שפוך מת..... יש למישהו איזה רעיון טוב איך להסביר לרופא מה יש לי בצורה יותר גבוהה..?

• 47 תגובות
    • 19.5k צפיות
  22. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.