עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by House M.D.,

אי חושב שהרבה שמעו על המבצע הזה, ללקוחות ברשת ה NGN נותנים אייפוד טאץ' בתמורה להתחייבות. בתקנון שלהם כתוב שבמהירות של 5MB ומעלה האייפוד יעלה 29 ש"ח בחודש עם זיכוי של 29 (זאת אומרת חינם) והתשלום נפרס ל36 חודשים. עכשיו דיברתי עם בזק והנציג אמר לי שלא רק שהאייפוד יעלה 9.90 בחודש, גם המחיר שקיבלתי לחבילת אינטרנט הוא מחיר "מיוחד" ולכן במקום 99 ש"ח בחודש צריך לשלם 125... עכשיו המחיר שאני משלם על 5MB הוא המחיר שכתוב באתר בזק ללקוחות קיימים שמשדרגים ובשום פנים לא יכול להיות "מחיר מיוחד"... מה דעתכם, הוא צודק או שסתם מנסים לעבוד עלי? אני קראתי טוב את תקנון המבצע ולא היה אזכור לתשלום נוסף! יש עוד מישהו שהשתתף במבצע?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by J0n1,

מתכנן היום נסיעה ספונטנית לב"ש עם עוד שני חברים. (מתכנן נסיעה ספונטנית? אה?) אני מחפש בר טוב שעומד בדרישות הבאות: יש הוגרדן/גולדסטאר מחבית, אפשר לעשן, ואווירה טובה. אם יש לכם בר שעונה על הדרישות הנ"ל, אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cucilida123,

אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html

6. Started by wooper,

שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אבא שלי רכש מינילפטופ חדש מ KSP להפעתי הרבה מוקתנות שם תוכנות כמו סקייפ, trend micro, אופיס 2007 לפני אקטביזציה' ezmessenger, adobe reader פלאש פלייר נשמע לי מאוד משונה. אגב, הם לא נתנו לו עותק של חלונות ולא דיסק עם דרייברים.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by House M.D.,

כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  9. מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by greenich,

אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. בואו קצת להשתעשע. יש איזה 2 אנשים שמזהמים את אתר חיל האוויר הישראלי בפייסבוק (לא ידוע אם זה באמת מצרי או אחר... אבל מטרתו להטריד), קצת חיים בלה לה לנד. נראה לי שהם רחוקים ממה שקורה בפועל, חיל האוויר הישראלי עודנו שולט בשטח. http://www.facebook.com/pages/Israeli-Air-Force-Official-Page/151587004688 תלחצו על "Israeli Air Force - Official Page + Others" כדי לראות את התגובות שלו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by klayton,

http://img18.imageshack.us/img18/4506/0120xctq.jpg http://img41.imageshack.us/img41/2921/0120zdet.jpg http://img217.imageshack.us/img217/6673/0120tewb.jpg http://img690.imageshack.us/img690/2120/01212180.jpg http://www.youtube.com/watch?v=suilbXIwj-I

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Jonnyboy,

היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by matrix66,

מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Internal,

ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.