עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JHONLEV,

אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by yanivnn,

יש למישהו ניסיון עם זה?? הרסתי בה כל חלק אפשרי נראה לי אבל היא עדיין איתנה... :jump: בחיית ראבק! תראו מה מצאתי ביו טיוב מאיפה אני אומר להשיג תחרא הזה? כולה להחליף בוכנה

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. היי אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://www.onsale.com/onsale/shop/detail~dpno~7037657~Action~ACCESSORIES.asp הדגם אזה אינו מופיע במחשבון של אגף המכס ומע"מ הוא עולה 294$ מישהו יכול לעזור בחישוב המס? בטוח שיש מע"מ של 15.5% מכס? עוד מיסים? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by DaMn18,

אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by wons,

יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=98qmflLdOpI שתפו בעוד, אם אתם מכירים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Respect,

היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by dovik,

שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

מתקפת הבאנרים המשתוללים EEK.. :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//1045044

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by sergey_k,

http://hasharat.co.il/html/mag10sec459.php

19. Started by אלימלך אגוז,

מישהו יודע מה התהליך של הרשמה כעוסק פטור? תודה.

20. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zelig192,

אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב. הייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצה לגביי חנות שנותנת מחירים טובים וחשוב יותר שירות טוב. חנויות באזור ת"א חולון בת ים ראשל"צ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoav9,

הוא ירד מהדף הראשי!!!!! :-/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xtx,

חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html חחח

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.