עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Culandur,

סכנה! כל נהגי ישראל היזהרו לנפשותייכם! ואתם כנראה שואלים למה? והסיבה היא שמהיום גם אני נהג :auto:

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by D@nny,

שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה

5. Started by Guy King,

בלי הבדלי תרבויות או חינוך. מה יש במוזיקה שמהנה בני-אדם? איזה כמיקלים של "הנאה" זה יוצר? ולמה? ואיך?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by pyro_man,

http://interact10ways.com/usa/information_interactive.htm ראיתי ולא יכלתי להפסיק.. למרות שהתמונות דיי חוזרות על עצמן תראו.. למוגבלים שביננו צריך ללחוץ על התמונה.. איפה שרוצים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Nahum2,

משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני ידוע שזה תרד הזוי לכן אבין אם אף אחד לא יגיב פה, ועדיף שלא תגיבו מאשר שתגיבו בתגובה כמו "תרד הזוי". קרה לי דבר מוזר היום. התורעררתי בלילה לא יכולתי להירד קמתי ללכת לשתות ובדרך כלל כשאני קם לשתות אני מסתכל על השעה סתם מסקרנות גם היום הסתכלתי וראיתי שהשעה 3:33 בלילה. טוב אמרתי לעצמי סתם צירוף מקרים. חזרתי לישון. התועררתי בבוקר התחלתי להיתלבש ולהיתכנון לבית ספר. לקחתי פלאפון, אנרק, מפתח הכל כרגיל ופתאום אני שם לב על המפתח רשום 333 ? צירוף מקרים? מה משמעות הצירוף 333? תודה.

• 97 תגובות
    • 8.8k צפיות
  10. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by et_gershon,

יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

אני מעוניין בסידבוקס לא יקר אבל שלא יקרוס לי, יש משהו מומלץ יחסית?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by 1,

הפרופיל שלי הורד ל45 נפשי, עקב סיבות שלא רוצה לפרט כאן, בעיקר בגלל הרצון לעבור לבסיס קרוב לבית, כי שיררתי בבסיס 5 שעות מהבית, שהוא פתוח וכולם חוזרים הביתה כל יום ורק אני ועוד מעטים נשארים בבסיס וזה מתסכל. בכל מקרה רציתי לדעת איך זה ישפיע על העתיד, האם זה משפיע על החיים האזרחיים לאחר השחרור? איך זה ישפיע על המילואים ועל הסדיר? האם אני הולך להיות עובד רס"ר?! :-\

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by DJO,

אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by The Ball,

Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) Hooked: The Legend of Demetrius Hook Mitchell (2003) בגרסאת dvd כמובן.. אני מחפש את הסרטים האלה פחות או יותר 4 חודשים ולא מוצא, אז החלטתי לבוא ולבקש את עזרתכם. אז אם אתם מכירים חנות שיש בה או כנראה שיש בה את הסרטים, אודה לכם מאוד אם תכתבו אותה (אם זה מותר כמובן P:)

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by aaviran,

מישהו יכול להביא לי אתרים עם טריקים של סיבוב מקלות, משהו בסגנון הזה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8345516351921796770&q=ryan+wieber תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים