עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tombcatz,

There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי

2. שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?

3. Started by aldema,

אני צריך המלצות לDIVX קורא כתוביות מובנה עד 800 ש"ח : -שיהיה של חברה איכותית -שיש עליו ביקורות טובות -שלא יהיה גרמני תודה לעוזרים. ד"א יש לי DVD DIVX קורא כתוביות והוא לא מצליח לקרוא אוטומטית כתוביות- מה לעשות???(לא צריך להוריד איזה עדכון או משהו כזה...)

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by iem,

אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !

5. מכירים תילדים המעפנים האלא שחשים תעצמם מבינים משהו ושכל החיים שלהם מדברים שטויות, יש לי ילד אחד במושב שתמיד אומר ש PS3 יותר טוב מה- 360 ושהוא כועס בגלל שהצעתי לילד אחר לקנות את ה 360 (והוא קנה), הוא חושב ככה רק בגלל שיש לו PS2 אז מתחיל לחוש שסוני שולטים והגרפיקה של PS3 לוקחת את זאת של 360 ועוד מללאא שטויות ! יש לי עוד ילד חפרן במושב שפעם אמר לי שעוד מעט ייצא בארץ פנטיום 5 אבל זה מתעכב והתחיל לחרטט סיבות וגם אמר שבחו"ל זה כבר ייצא... קיצור מכירים תילדים המעפנים האלא ???

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by Revertigo,

אני כרגע סוגר שבת בצבא והתחילו לצאת לי מהקיר, או יותר נכון מהמשקוף של הדלת, חרקים מעופפים דמויי תולעת עם כנפיים. מצד אחד מבחינה חיצונית זה לא כל כך מסתדר עם התיאור של ויקיפדיה, אבל מצד שני איזה עוד חרקים אוכלי עץ יש חוץ מטרמיטים... בינתיים ריססתי אותם, הזרקתי סולר לחורים וסתמתי עם טסה. מצורפת תמונת תקריב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by icebreak,

http://unwirednews.net/?p=93

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by BedB0y,

אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fuck off,

יש למישהו מושג כמה זה עלול לעלות? אפילו כרטיס של דקה 90. ולא צריך מלון עם כוכבים. 5 אבנים יספיק. פשוט אני וחבר רוצים לטוס לכייף קצת לפני צה"ל. ועוד שאלה, מישהו יודע כמה זמן לפני הטיסה צריך להוציא אישור? ואיך עושים את זה? רוצים לצאת ב2500 שקל גג. סוף שבוע או שבוע. בקיצור שפכו כל פיסת מידע בנשוא.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  10. שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by Kukishin,

מישהו שמע? יודע איפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by TeaTime,

למישהו יש מידע קונקרטי האןם יס תשדר את הסופרבול השנה בHD? אני יודע ששנה שעברה שודר בלי פירסומים מקדמים. האם גם השנה זה יהיה ככה..?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by night-fire,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Shadowman,

יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. הם נעלמו ?............... ???

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by emil57,

דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by אלפקה סורית,

http://ebaumsworldsucks.com/ תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם משתמשים בתמונות שלהם. not.

21. Started by MilkMan,

http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7132660 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Koss,

שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  25. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.