כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב הכותרת די מפגרת אבל רציתי לרשום משהו שיעמוד בחוקי הפורום ויתאר את השאלה שלי(גם אם בעקיפין), בכל מקרה, שמתי לב שיש לי את האפשרות לשים אקומולטרים(הכוונה למספר הימורים שצריכים כולם להצליח כדי שאני ארוויח) רבים על הימור זעיר. אז סימנתי משהו כמו 10 אירועים שונים בעלי יחס זכיה של בין 2 ל-10(יחס זכיה של 10 יקנה לי רווח של 9 שקלים על כל שקל הימור), ושמתי לב שעל כל שקל שאני אשים אקבל באיזור הכמה מאות מיליארדים של שקלים. עכשיו מיד תחשבו ותגידו, אם הרווח הוא 500 מיליארד שקל אז הסיכוי לכך הוא אחד ל 3 טריליון, אבל לא הנקודה. בוא נגיד שהסיכוי הזה מתממש(אמנם מזערי, אבל לא בלתי אפשרי), אז מה יקרה, או, כמה ישלם לי האתר על הזכיה?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם צריך לפתוח עד הסוף או רק מעט?
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה (CRT) ישנה שלא עובדת טוב ואני רוצה לתת אותה למקום שממחזר פסולת אלקטרונית. אני לא רוצה לזרוק אותה לפח ולזהם את הסביבה. המקום הקרוב ביותר שאני מכיר שאוסף פסולת אלקטרונית נמצא בתל-אביב.. מישהו מכיר מקום כזה בסביבת נס-ציונה/רחובות? או אולי מקום רחוק יותר שמגיע לאסוף את הפסולת האלקטרונית מהבית? זה מתסכל שאין מרכזים לאיסוף פסולת אלקטרונית בכל עיר. נקווה שהמשרד להגנת הסביבה יטפל בזה בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחודש הוטרדתי ע״י מישהו שנהג להתקשר בשעות מוזרות ולעשות קולות מוזרים בטלפון. אז, אחר חיפוש די קצר בגוגל מצאתי איזה אתר שתמורת 15 שקל שמושלמים באמצעות שליחת הודעת SMS מבטיח לאתר את בעל המנוי. החלטתי להסתכן, ולהפתעתי, שירות האתר אכן עבד. וניתנו לי פרטיו המלאים של בעל המנוי. עבר לו חודש (אתמול) ואחותי התחילה לקבל הטרדות דומות אך על בסיס רקע מיני. אך לצערי אני לא מצליח למצוא את אותו אתר קסום שתרם לי רבות אז... כך הזכור לי מאותו אתר הוא שמצאתי אותו בחיפוש בגוגל, שמרבית האתר מבוסס על הצבע כחול, שעלות החיפוש הייתה 15 שקל באמצעות סמס או כ5שקל באמצעות דרך אחרת... ואני כימעט בטוח שזה היה קישור ממומן בגוגל, כלומר פרסומת או משהו כזה. זה ממש היה בתוצאות הראשונות. יש ל…
-
- 5 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-